GJ Klusman

GJ Klusman beoordelingen (148)

• Review door Annika, Lent
    Beoordeeld op 2 feb 2017
    Schilderen 2 trappen nieuwbouwwoning
    Gertjan heeft twee trappen (inclusief traphekken etc.) netjes geschilderd binnen de afgesproken tijd en het afgesproken budget. Hij wilde de opdracht doen voor een goede prijs en heeft goed meegedacht over de kleur van de trappen. Bedankt voor de goede hulp.
  • Review door Martijn, Arnhem
    Beoordeeld op 11 dec 2016
    Schilderen 2 trappen en hekwerk
    Erg goed! Goede kwaliteit opgeleverd, werkt erg netjes en komt zijn afspraken 100% na!
  • Review door Bert, Ede
    Beoordeeld op 13 nov 2016
    Plafonds witten+behang afhalen+behangen seniorwoning
    Deze klusser is echt aan te raden! Hij heeft het appartement van mijn vader in Ede behangen en geschilderd. Omdat wij zelf in Den Haag wonen moest eea op afstand geregeld worden. Dit ging allemaal erg goed. Het appartement heb ik gisteren gezien en ziet er helemaal top uit! Wat een vakwerk! Superbedankt voor alle goede zorg en wat fijn dat mijn vader nu een mooi huisje heeft. Ik zou hem het liefst een 12 geven als cijfer
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 11 okt 2016
    ophangen van twee boven keukenkastjes en monteren traphekje
    Bert heeft de kastjes en het hekje keurig opgehangen. Hij neemt rustig de tijd voor de klussen en is een vriendelijke vakman!
  • Review door Thomas Bronzwaer, Arnhem
    Beoordeeld op 7 okt 2016
    5 lampen, 5 gordijnrails ophangen
    Goede ervaring! Klus snel en professioneel uitgevoerd, prettige gang van zaken.
  • Review door Wendy, Heteren
    Beoordeeld op 25 sep 2016
    Schilderen woonkamer, keuken en hal (+/- 50m2)
    Bert heeft bij ons de benedenverdieping gesaust. We hebben het als erg fijn ervaren: scherp geprijsd en snel en vakkundig uitgevoerd. Daarnaast is Bert ook heel erg prettig in de omgang. Aanrader! :)
  • Review door Danny, Ede
    Beoordeeld op 11 aug 2016
    Kleine klusjes
    Super goed geholpen! Wou zo snel mogelijk de klusjes laten doen en dat gebeurde ook!
  • Review door Donny, Arnhem
    Beoordeeld op 23 mei 2016
    Buitenschilderwerk eengezinswoning
    GJ en Monique hebben bij ons al het buitenschilderwerk verricht. Dit was hard nodig en ze hebben er weer iets fris en moderns van gemaakt. Ze gebruiken goede verf en komen hun afspraken goed na. Ze zijn zeer vriendelijk en werken hard door. We zijn erg tevreden en zouden GJ Klusman zeker weer inschakelen als we weer een dergelijke klus hebben.
  • Review door R.B., Zevenaar
    Beoordeeld op 16 mei 2016
    Plafond witten
    Bert heeft bij ons het plafond (grote oppervlakte) gewit. Prima vakman die weet waar hij mee bezig is. Wat afgeplakt moest worden netjes afgeplakt en geen rommel achtergelaten. Zeker een aanrader, top!