GJ Klusman

GJ Klusman beoordelingen (148)

• Review door Arina, Arnhem
    Beoordeeld op 18 sep 2018
    Buitenschilderwerk
    Mijn ervaring is zodanig dat ik GJ Klusman zou aanbevelen bij anderen.
  • Review door Klaas, Apeldoorn
    Beoordeeld op 14 jun 2018
    Buitenkant vrijstaand huis schilderen
    Vakman, die snel en goed werkt. Huis ziet er weer prachtig uit. Super betrouwbaar. Alleen jammer dat hij na een paar dagen me ineens Paul ging noemen ipv Klaas😜😜 Ik kan hem iedereen aanbevelen!

Haha sorry KLAAS. Bedanktvoor de review.

Reactie geplaatst 14 jun 2018
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zevenaar
    Beoordeeld op 2 mei 2018
    bijwerken schilderwerk binnen en buiten
    Goed en netjes werk geleverd. Ook de extra aanpassingen die gedaan moesten worden werden keurig afgestemd en opgelost.
  • Review door Peter en Annemarie
    Beoordeeld op 29 apr 2018

Vensterbank plaatsen; leidingwerk nieuwe keuken installeren; reparatie plavuizen vloer; plaatsen gipswand; aanleggen elektra; betegelen keuken; stucken diverse wanden; verlaagd plafond maken.

Na eerst een bakje koffie gaat Bert voortvarend te werk. Hij werkt erg netjes en komt al zijn afspraken na. Ook denkt hij mee met bijvoorbeeld de planning. Kregen goede tip van hem om zo’n afvalcontainer te huren. Ook denkt hij mee in de materialen. Zo waren wij nog opzoek naar tegels en plinten. Bert komt uit zichzelf met ideen en tips en voorbeelden van plinten. Bert komt al zijn gemaakte afspraken na. Al met al erg fijn en voor alle andere klussen zullen wij hem zeker gaan vragen. Bij ons heeft Bert twee vensterbanken gemaakt, de complete technische installatie ( elektrische en leidingen verlegd ivm plaatsing kookeiland) voor onze keuken, betegeld en gestuukt, plinten gemaakt, verlaagd plafond inclusief spotjes etc. Al met al een enorme aanrader om de werkzaamheden voor Bert te laten uitvoeren.
    (Bewerkt op 30 apr 2018)
  • Review door Frank, Doetinchem
    Beoordeeld op 11 apr 2018
    Woonkamer en hal schilderen
    Deze ervaring was heel goed. Alles volgens afspraak uitgevoerd. Alle muren en plafonds gesaust. daarnaast kozijnen voordeur en meterkast deur mooi gelakt. Netjes gewerkt en ook de nazorg was prima geregeld! dus kortom een vakman.
  • Review door Ben, Ede
    Beoordeeld op 12 mrt 2018
    wc plaatsen
    Goed heeft zijn klus uitstekend geklaard.
  • Review door Judith, Arnhem
    Beoordeeld op 30 jan 2018
  • Review door JOYCE, Rhenen
    Beoordeeld op 26 jan 2018
    Douchebak verwijderen en inloop zonder opstap maken
    Bert is zeker een vakman, die met oplossingen komt als hij iets tegenkomt wat niet hoort. Werkt hard. Luistert goed naar wat de klant voor wensen heeft.werkt netjes en is het rommelig dan ruimt hij alles op voordat hij gaat . Draagt ook ideeen aan om zodoende tot een uitstekend resultaat te komen. Met koffie en lekkers is hij helemaal tevreden. Maar indien men niet thuis zou kunnen zijn is hij zeer zeker te vertrouwen! Bij een volgende klus zullen wij hem zeker opnieuw inhuren.