GJ Klusman

GJ Klusman beoordelingen (148)

• Review door Marly, Arnhem
    Beoordeeld op 13 mei 2024
    Binnenschilderwerk: Plafonds of wanden; 1 ruimte
    Onze gang + trapgat had een lelijke kleur door de vorige bewoners en moest veranderd worden. Vorige week een bericht op Werkspot geplaatst, een dag later contact en vandaag is het al klaar. Super netjes gedaan. Ik ben blij!
  • Review door Klein Kranenberg, Doetinchem
    Beoordeeld op 6 apr 2024
    Binnenschilderwerk: 5 deuren; 1 trap; Hele huis
    Ons huis ziet er weer schitterend uit!! Geweldig nette schilder, alles goed afgeschuurd, geplamuurd en keurig in de verf gezet. We zijn heel blij met het resultaat! Echte vakman. Dankjewel Gert Jan en tot de volgende keer.
  • Review door Gerda, Rheden
    Beoordeeld op 22 mrt 2024
    Binnenschilderwerk: 43 m² wanden; 40 m² plafonds; Woonkamer
    G.J heeft fantastisch schilderwerk bij ons geleverd. Hij werkt ontzettend netjes, laat geen rommel achter, en komt zijn afspraken meer dan na. Contact verliep erg soepel. Voor de volgende klus vraag ik zeker G.J weer!
  • Review door Bos, Apeldoorn
    Beoordeeld op 15 okt 2023
    Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, Boeiboord; 5 deuren; 14 kozi...
    Gertjan heeft met zijn team (M&M) de klus netjes en snel geklaard voor een goede prijs. Het weer zat gelukkig mee in deze tijd van het jaar. Het buitenwerk bestond uit het verven van 17 kozijnen, 5 deuren, boeidelen aan de voor- en achterkant, 2 bakgoten met klossen en het vervangen van een aantal glaslatten. Er kwamen nog verassingen aan het houtwerk naar voren, wat extra tijd kostte. Maar dat is in goed overleg netjes opgelost. De service achteraf voor het vervangen van een gesneuvelde buitenlamp was ook binnen 2 dagen uitgevoerd. Kortom we zijn tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden en kunnen GJ Klusman aanbevelen.