Faber Betonpompen B.V.

Faber Betonpompen B.V. beoordelingen (18)

• Review door Myriam, Rozenburg
    Beoordeeld op 5 jan 2014
    Vervangen houten woonkamer vloer door beton
    Eind november/ begin december Faber warme voeten vloer laten plaatsen. Erg tevreden. Mooi product, vriendelijke kundige vaklui, afspraken worden nagekomen en er wordt ook achteraf contact opgenomen of alles naar wens is verlopen. En dit allemaal voor een prima prijs. Aanrader
  • Review door M., Utrecht
    Beoordeeld op 5 dec 2013
    Schuimbeton + vloerverwarming ca 35 +7m2.
    Uitgevoerd via Faber. Prima product. Wil je ook Anhydriet en veel zelfwerkzaamheid dan is dit uitstekend bij Faber te plannen. Contact, planning en nakomen afspraken is prima! Ook doen ze aan kwaliteitsbewaking en nazorg. Zeker bij dit product uiterst belangrijk, voor en na afloop komt een expert alles controleren. Kwaliteit vloerverwarming is prima! Geen goedkope rommel of beperkt garantie. Let wel op dat je zelf verantwoordelijk bent voor afmeten van hoogtes met laser en tevens een mogelijkheid biedt voor het schoonmaken van hun slangen. Dit laatste klinkt logisch, maar anders krijg je de rekening gepresenteerd.. Beste Arjen. Dank voor je reactie en meenemen van de tips. Naast deze opmerkingen ben ik zeer tevreden over het product, waar het immers over gaat! De vloer is perfect geisoleerd en de vloerverwarming is kundig aangelegd! Dit alles binnen een strakke planning! Mocht ik nogmaals een situatie meemaken dan zou ik zeker opnieuw een beroep op Faber.
    (Bewerkt op 18 jan 2014)

Beste Maarten, Dank voor je positieve en onderbouwde referentie. Tegenwoordig bieden we de bijkomende werkzaamheden ook apart aan. Denk hierbij aan houten vloer verwijderen. Het schoonmaken van onze productie-unit, indien een container ontbreekt, staat in onze offerte en opdrachtbevestiging. We zullen dit duidelijker weergeven in het vervolg. We nemen na het stookseizoen nog even contact met je op om je ervaringen met ons te delen. Veel plezier met je warme voetenvloer.

Reactie geplaatst 18 jan 2014
  • Review door Durand, Rijnsaterwoude
    Beoordeeld op 8 okt 2013
    Houten vloer vervangen voor geisoleerde betonvloer
    Wij hebben onze houten vloer vervangen voor een schuimbeton vloer met vloerverwarming. Dit hebben we uitlaten voeren door Faber celbeton en zijn hier erg over te spreken. alles is volgens planning verlopen en is naar tevredenheid opgeleverd.
  • Review door Nico, Utrecht
    Beoordeeld op 25 sep 2013
    Vakkundig advies / oplossing gevraagd
    Het advies heeft uiteindelijk geleid tot een oplossing. We hebben de oude vloer uiteindelijk volledig verwijderd en zijn voor de renovatievloer van Faber gegaan. De medewerkers van Faber en ook van Rothermo hebben een nette vloer inclusief vloerverwarming geïnstalleerd. We zijn zeer tevreden over de aanpak, professionaliteit en prijs. Alles is conform afspraak gedaan. Klasse!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bergschenhoek
    Beoordeeld op 20 aug 2013
    schuimbeton, vloerverwarming en dekvloer
    De mensen van Faber en Rothermo hebben een nette vloer inclusief vloerverwarming geïnstalleerd, we zijn absoluut tevreden over de aanpak en professionaliteit en prijs. Aardige en flexibele mensen, goed gepland en netjes gewerkt, allemaal bedankt.
  • Review door R. Lambrechts
    Beoordeeld op 23 jul 2013

Faber Celbeton heeft na verwijderen van de oude houten vloer een compleet vloersysteem aangebracht inclusief vloerverwarming en dekvloer. De Faber renovatievloer is een concept met 1 laag schuimbeton (isolerend en sterk), 1 laag vloerverwarming te gebruiken als hoofdverwarming en een dekvloer van anhydriet.

We kunnen niet anders zeggen dat we zeer tevreden zijn over onze vloer. Alles netjes gepland en alle afspraken nagekomen. Jongens die de schuimbeton en dekvloer kwamen storten waren super aardig en werkte heel netjes . Vloerverwarming is gelegd door Rothermo , ook keurig volgens afspraak en net werk afgeleverd.
  • Review door Arno, Barendrecht
    Beoordeeld op 23 jul 2013
    Houten ondervloer vervangen
    Prettig om zaken mee te doen. Faber heeft een shuimbetonvloer gestort en de vloerverwarming geregeld. Daarover hebben ze een anhydriet vloer gegoten. Alles netjes volgens afspraak en op tijd. Bellen ook nog na of het allemaal goed is gegaan. Mannen ter plaatsen zijn flexibel en denken met je mee.