Everard Van Den Hoven

Everard Van Den Hoven beoordelingen (1129)

• Review door Nik, Amersfoort
    Beoordeeld op 23 feb 2011
    wandcontactdoos maken in meterkast
    Everard is kundig en heeft naast het monteren van de wandcontactdoos ook nog een paar andere kleinigheden gefixt. Prima service!
  • Review door Gilbert, Almere
    Beoordeeld op 22 feb 2011
    Buitenkraan aanleggen
    Vriendelijke vakman met de juiste spullen en duidelijke informatie. Heeft duidelijk véél ervaring en daardoor was de klus zó geklaard. Een aanrader!
  • Review door Miranda, Ruurlo
    Beoordeeld op 21 feb 2011
    lamp
    Snel gereageerd, duidelijk en mooi tarief tegen goed werk. Vlot klaar en het ziet er netjes uit. Aanrader voor iedereen. Miranda Bluemers uit Ruurlo
  • Review door Jer, Dongen
    Beoordeeld op 10 feb 2011
    piano van Breda naar Dongen
    De piano was in een uurtje verhuisd van Breda naar Dongen. Dik tevreden! bedankt Everard.
  • Review door Rieneke, Hoogland
    Beoordeeld op 16 jan 2011
    Badklapwand opnieuw monteren
    Prima service, goed meegedacht over de oplossing, afspraken worden nagekomen. Betrouwbare vakman. Warm aanbevolen
  • Review door Mandira, Amsterdam
    Beoordeeld op 14 jan 2011
    De opdracht voor: het plaatsen van scheidingswandjes is vergeven!
    Het was super, dat hij dezelfde middag nog kon komen. Hij heeft het werk naar behoren uitgevoerd, dus we zijn er zeer tevreden over. Zou hem zeker nog een keer bellen!
  • Review door Rob, De Meern
    Beoordeeld op 28 dec 2010
    Bank door raam op 1e verdieping
    Everard heeft de opdracht zeer snel en vakkundig uitgevoerd. Zeker aan te bevelen voor andere klussen. Bedankt!
  • Review door Steven, Amersfoort
    Beoordeeld op 22 dec 2010
    Vatwasmachine aansluiting
    Hallo, Everard heeft genoemde klus bij ons uitgevoerd. Vooropgesteld; Everard is zijn afspraken netjes nagekomen, was op tijd, binnen budget en wist precies welke spullen er nodig waren. Ook dacht hij actief mee en gaf hij de keuze uit alternatieven. Verder is Everard een prettige persoon, die niet beroerd is dingen over zijn werk uit te leggen. Prima! Wel zijn er een paar kleine dingen gebeurd die minder prettig zijn. Een aansluitdop bleek een afsluitdop (remedie bleek een stukje afzagen, maar ik zag dat pas veel later). Everard had dit over het hoofd gezien, en dit gaf dus waterballet problemen wanneer ik de vatwasser later op de dag testte. Een ring is toegepast die op die plaats niet hoorde en de aansluitplaats was niet gunstig vanwege een afvoerbuis precies achter de aansluiting. Misschien had eerder moeten testen, maar ik had ook wel vertrouwen in het werk van Everard. Helaas kon Everard -om begrijpelijke redenen- niet meteen terugkomen, en heb ik het euvel zelf moeten zoeken en oplossen. Overigens heeft Everard wel aangeboden gratis langs te komen. Dit was niet nodig toen ik het eenmaal zelf had opgelost voor Everard in de gelegenheid was terug te komen. Wel jammer dat zoiets mij een hele dag klustijd kost, waar Everard het zelf in misschien 10 minuten had kunnen oplossen. Wellicht dat dit voortkomt uit net iets te vaak hiermee bezig zijn, maar dit soort kleine dingen maakt dat ik een toch net iets slordiger beeld heb zijn werkzaamheden van juist die dingen die heel simpel zijn (stekkerdoos die net niet recht hangt) ... terwijl de leidinggaten die hij heeft geboord en de moeilijke dingen juist wel weer heel netjes zijn afgewerkt (de kraan hangt super stevig!). Misschien iets meer tijd inplannen voor je klussen? Everard heeft wel veel oog voor de behoeften van zijn klanten en dat is dan wel weer prima. Kortom: Wij zijn niet tevreden, maar we hopen Everard desondanks toch recht te doen met deze recensie. Steven