DZ-klussenbedrijf

DZ-klussenbedrijf beoordelingen (253)

• Review door Tessa, Almere
    Beoordeeld op 8 jul 2022
    Badkamer: Complete renovatie
    Top gedaan damian! Super mooi geworden. Werkt super hard en kan alles zelf 😎 wij zijn er echt super blij mee !!! Helaas nog niet helemaal af omdat we niet alle spullen optijd binnen hadden. Maar als het er is komt die het voor ons ophangen echt een topper 😎😎

Thank you for your positive review Tessa. I am glad that I could meet your and your housband expectations✌See you after 2 weeks like you get sink and mirror😉 hanger for toilet paper😜 Greetings Damian

Reactie aangepast 8 jul 2022
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 23 jun 2022
    Badkamer: 8 m²; Complete renovatie
    Wij zijn er blij met onze nieuwe badkamer! Damian heeft met ons meegedacht over de indeling, hij komt met goede ideeën. Alle voegen en kitranden zijn strak, zelfs patronen in verschillende tegels lopen door! Damian werkt hard en netjes en komt de afspraken na. Bedankt, wij gaan nu genieten!

Thank you for your positive review Fenna. I am glad that I could meet your and your housband expectations✌ Greetings Damian

Reactie geplaatst 23 jun 2022
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 11 jun 2022
    Badkamer: 6 m²; Complete renovatie
    Damian heeft bij ons uitstekend werk geleverd. Hij werkt snel en netjes. Onze badkamer is prachtig geworden. Bedankt!
    (Bewerkt op 23 jun 2022)

Thank you for your positive review Mark. I am glad that I could meet your and your wife expectations✌ Greetings Damian

Reactie geplaatst 11 jun 2022
    Beoordeeld op 7 jun 2022
    Badkamer: 6 m²; Complete renovatie
    Damian is een eerlijke en hardwerkende man. Hij komt niet om te kletsen of koffie te drinken, maar echt om de klus te klaren. Toen de klus eenmaal geklaard was kwamen er tranen van geluk en blijdschap. Hij heeft binnen 10 dagen een toilet en badkamer gerealiseerd!!Thank you Damian!!👌Groet Abdel and the family

Thank you for your positive review Abdel. I am glad that I could meet your and your family expectations✌ First time i have client who start cried with happiness when he saw his new bathroom 🤘Greetings for all Family and thanks for "👌" 😉

Reactie geplaatst 7 jun 2022
  • Review door Rayon, Diemen
    Beoordeeld op 26 mei 2022
    Badkamer: 5 m²; Complete renovatie
    De vele positieve reviews en de foto's van gerealiseerde projecten van Damian hebben ons enthousiast gemaakt om DZ in te huren. Nadat hij was gestart bleek dat onze eerste opstelling technisch niet haalbaar was. Damian dacht met ons mee en kwam met een opzet die technisch en optisch beter was voor onze ruimte. Het resultaat is in een woord schitterend. Damian heeft oog voor detail en levert werk met een hoog afwerkingsniveau. Afspraken worden nagekomen en er wordt hard gewerkt. Zoek je iemand die gaat voor het allerbeste resultaat, hard werkt en tijdens het hele project meedenkt met de klant? Dan kunnen wij zonder twijfel Damian aanbevelen. Damian bedankt voor het prachtige resultaat en tot het volgende project.
    (Bewerkt op 12 jun 2022)

Thank you for your positive review Rayon. I am glad that I could meet your and your family expectations✌ Greetings Damian

Reactie aangepast 26 mei 2022
  • Review door Timo, Aalsmeer
    Beoordeeld op 10 mei 2022
    Badkamer: 7 m²; Complete renovatie
    Het was super om met Damian te mogen werken. Hij werkt professioneel, maakte duidelijke afspraken en levert top kwaliteit. Ook denkt hij goed na over wat wel of juist niet mooi staat in de badkamer en het toilet. Het valt duidelijk op dat hij jaren ervaring heeft. Tot slot moet nog gezegd worden hoe fijn het is om met één professional te werken en niet allemaal verschillende. Om deze reden heeft Damian de kwaliteit van zijn werk volledig in eigen hand. Damian bedankt en hopelijk tot de volgende verbouwing!

Thank you for your positive review Timo. I am glad that I could meet your and your partner expectations✌ Greetings Damian

Reactie geplaatst 10 mei 2022
  • Review door Nicky, Almere
    Beoordeeld op 2 mei 2022
    Badkamer: 5 m²; Complete renovatie, Vervangen meubels, Vervangen sa...
    Damian heeft in een zeer korte tijd fantastisch werk geleverd. Een klus die voor veel mensen weken zou duren heeft Damian in 8 dagen gerealiseerd. Ondanks dat er soms sprake was van een taalbarrière begreep hij precies wat er moest gebeuren. Damian denkt daarnaast ook mee en geeft op basis van zijn ervaring ook goed advies waardoor onze opdracht er alleen maar mooier uit is komen te zien.

Thank you for your positive review Nicky. I am glad that I could meet your expectations✌ Greetings Damian

Reactie geplaatst 2 mei 2022
  • Review door Adel, Amsterdam
    Beoordeeld op 25 mrt 2022
    Badkamer: Complete renovatie; 5 m²
    Damian is a master of his work, he has an eye for detail and works very hard to realize the project. When he works, he takes every detail considered and he plans everything in his mind. The quality of his work is high and he works clean and tidy. 100% recomended.

Thank you for your positive review Adel. I am glad that I could meet your expectations ✌ Greetings Damian

Reactie geplaatst 25 mrt 2022
  • Review door chantal, Badhoevedorp
    Beoordeeld op 14 dec 2021
    Badkamer; Complete renovatie, Badkamer plaatsen 4,5 m2
    Door omstandigheden later begonnen, maar dit werd ingehaald. Damian werkt keihard. Hij eet niet, drinkt niet en ook voor een gesprekje heeft hij geen tijd. Hij komt om de klus te klaren en dat heeft hij naar wens gedaan.

Thank you for your positive review Chantal. I am glad that I could meet your expectations .I have my food and drink at work so you haven't seen me eat ✌ Greetings Damian

Reactie geplaatst 14 dec 2021
  • Review door Nassim, Almere
    Beoordeeld op 24 nov 2021
    Badkamer: 4 m²; Complete renovatie
    Damian heeft echt top werk geleverd! Hij houdt zich aan de afspraken en communiceert altijd heel duidelijk. Hij heeft niet alleen vakwerk geleverd maar ook goed meegedacht over de inrichting en mogelijkheden voor de badkamer wat uiteindelijk een mooi eindresultaat heeft opgebracht. Al met al heel erg tevreden!

Thank you for your positive review Nassim. I am glad that I could meet your and your wife expectations ✌ Greetings Damian

Reactie geplaatst 24 nov 2021