Duran ElektroTechnischBedrijf

Duran ElektroTechnischBedrijf beoordelingen (545)

• Review door Theun, Nieuwegein
    Beoordeeld op 22 okt 2011
    Stopcontacten/verlichting verplaatsen/toevoegen
    Duran kwam eerst kijken en gaf aan wat slim is verband met veiligheid etc. om een zo goed mogelijk resultaat te leveren. Belangrijk voor mij was dat alles snel gedaan kon worden i.v.m. andere werkzaamheden, en de hele klus was netjes binnen een week geklaard. Duran heeft beschikking over kwaliteitsmateriaal, en dit was ook nodig omdat de betonnen muren erg hard waren. Toch zijn de leidingen netjes weggewerkt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Culemborg
    Beoordeeld op 8 okt 2011
    Aansluiten inductiekookplaat
    Heer Duran reageerde supersnel op mijn vraag. Dezelfde ochtend was de klus snel en vakkundig geklaard. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
  • Review door Layla, Gouda
    Beoordeeld op 2 okt 2011
    Nieuwe groepenkast, extra groepen, aardlekschakelaar, extra stopcon...
    Goede meedenker en betrouwbaar. Houdt je op de hoogte en geeft tijdig aan als er dingen anders moeten. Honderd procent tevreden! Werkzaamheden zijn supersnel uitgevoerd en resultaat is geheel naar wens.
  • Review door Rina, Amsterdam
    Beoordeeld op 22 sep 2011
    3 lampen ophangen
    Prima! Snelle respons via e-mail, klus was snel geklaard, ondanks dat de lamp zo'n 15 kilo woog.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 19 sep 2011
    kleinschalig elektra aanleggen.
    Meneer Duran heeft goed werk afgeleverd. Precies volgens afspraak, snel gereageerd bereikbaar toen ikeen vraag had voor onze afspraak, en de opdracht netjes uitgevoerd naar onze wens. En gezien de overige offertes voor een zeer redelijke prijs. Ik zal hem zeker benaderen voor toekomstige opdrachten.
  • Review door jeroen, Woerden
    Beoordeeld op 9 sep 2011
    freezen en plaatsen 2 inbouwstopcontacten
    Keurig afspraken gemaakt. Kwam deze na. Plaatsen inbouwstopcontacten zeer netjes gedaan. Frees werk tevens netjes. Op vragen van mij ter plekke nog een extra stopcontact gemaakt. Kortom een echte goede vakman!!!!
  • Review door Harrie, Wijk bij Duurstede
    Beoordeeld op 6 sep 2011
    electra woonkamer en zolder
    Duran heeft keurig werk geleverd. Ondanks dat hij behoorlijk grieperig was, heeft hij zich toch aan de afspraak gehouden en ons niet laten zitten. Hij werkt gestadig door en is een vriendelijke jonge man die goed werk levert. Bij een volgende klus zal ik zeker weer aan hem denken.
  • Review door Marjolijn, Bunnik
    Beoordeeld op 31 aug 2011
    Aanleggen perilex aansluiting
    Een afspraak was snel gemaakt, zelfs mijn verzoek om de afspraak op het laatste moment te verplaatsen was geen probleem. De Perilex aansluiting is zeer kundig aangelegd. Prima werk afgeleverd dus! Goede service en goed werk. Ik kan iedereen aanraden om Duran als SEI erkend installateur in te schakelen.
  • Review door steven, Zeist
    Beoordeeld op 29 aug 2011
    tuinlampen plaatsen
    Yusuf Duran is een bijzonder goede vakman met oog voor detail en veel aandacht voor de uitvoering van het werk. Daarbij zorgt Yusuf er voor dat ook de omliggende zaken boven verwachting goed geregeld worden. BIj onze opdracht voor tuinverlichting betekende dat naast het aanlsuiten van verlichting, ook het regelen van fundering voor de lampen, het medenken over plaatsing van lichtpunten en zorgen voor eenvoudige professionele schakeloplossingen die we zelf niet hadden kunnen bedenken. Yusuf communiceert nauwkeurig, werkt binnen tijd en budget en levert resultaten die boven verwachting zijn. Ik zou Yusuf zonder meer opnieuw vragen bij een volgende opdracht.
  • Review door Fransesca, De Bilt
    Beoordeeld op 29 aug 2011
    keuken electra aanleggen
    Duran was erg snel en heeft meteen goed en netjes gewerkt, de kookplaat werkt heel goed