Duran ElektroTechnischBedrijf

Duran ElektroTechnischBedrijf beoordelingen (545)

• Review door Marloes, Utrecht
    Beoordeeld op 9 jan 2013
    Twee groepen aansluiten
    Duran werkt snel, gericht en netjes. Contact verloopt gemakkelijk en hij is flexibel. Hij denkt goed mee en geeft alle mogelijke oplossingen zonder te pushen. Hij is te vertrouwen en als klant mag je zelf kiezen hoe je betaalt. Hij is niet duur en dus een aanrader voor iedereen met een elektra klus!
  • Review door Daniel, Utrecht
    Beoordeeld op 2 jan 2013
    Aanleggen electra
    Duran is een zeer goede vakman die zich aan zijn afspraken houd en altijd op tijd is. Bovendien laat hij de werkplek netjes achter. Ik zou Duran dan ook ten zeerste willen aanbevelen en bij vervolgopdrachten zeker voor hem kiezen. Bedankt Duran, Daniël
  • Review door WTJM, Soest
    Beoordeeld op 15 dec 2012
    vervangen groepenkast + extra groep
    Ook voor een moeilijke klus schrik de heer Duran niet terug. De elektra installatie werkt weer perfect met extra groep en nieuwe pottenkast en dat alles voor een zeer redelijke prijs.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 11 dec 2012
    Stopcontacten verplaatsen
    Meneer Durans motto is "Afspraak = Afspraak." Dit betekent niet dat hij niet flexibel is, integendeel: We hebben de klus wegens omstandigheden twee weken uit moeten stellen, maar dit was geen enkel probleem. En, Afspraak is inderdaad afspraak, hij kwam netjes op tijd. Hij is aan de slag gegaan terwijl wij moesten werken en dus niet aanwezig waren. Geheel zelfstandig en alles zeer netjes achtergelaten, inclusief afgewassen kopjes op het aanrecht. Een top vakman die we iedereen aan zouden bevelen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 7 dec 2012
    Groepen toevoegen aan groepenkast
    Prima ervaring, snel en vakkundig geïnstalleerd!
  • Review door Johan, Breukelen
    Beoordeeld op 2 dec 2012
    Groepenkast vervangen en 7 stopkontacten bijplaatsen
    Prima vakmensen, Heel snel geregeld allemaal en goed. Ik heb geen enkele opmerking. Er wordt meegedacht. Belangrijk is ook dat alles direct wordt opgeruimd en er wordt gestofzuigd. Afspraken worden stipt nagekomen. Mijn vrouw viel op dat gevraagd werd of de schoenen uit moesten bij binnenkomen. Daar scoor je mee! Al met al PRIMA!

Geachte heer Tiller, Graag gedaan. U weet dat ik voor mijn klanten 7 dagen, 24 uur bereikbaar ben. Met vriendelijke groeten, Y. Duran

Reactie geplaatst 2 dec 2012
  • Review door Maurice, Utrecht
    Beoordeeld op 1 dec 2012
    aansluiten inductiekookplaat
    Vrijdagmiddag opdracht aangemaakt, 24 uur later alweer geregeld. Stipt op tijd, correct en netjes uit gevoerd door een vakman. Een aanrader!
  • Review door Dominique, Utrecht
    Beoordeeld op 30 nov 2012
    Verlagen stopcontacten, lichtschakelaars verlagen & aanleggen 1 lamp
    Duran Elektro is super! Waar anderen zijn afgehaakt heeft Duran de klus perfect afgemaakt. Snel, opgeruimd en het belangrijkste natuurlijk dat het goed is. Daarnaast was de prijs ook nog eens erg goed. Ik zou Duran aan iedereen aanraden. Ga zo door!