Dekraaij

Dekraaij beoordelingen (17)

• Review door William Timmer
    Beoordeeld op 5 apr 2022

Daklekkage schuur

Super bedrijf met super aardige medewerkers. Dennis Kwam snel kijken bij het probleem en door met ons mee te denken en te kijken, super opgelost voor een mooie prijs. De volgende klus komt er zeker weer snel aan voor jullie.
    (Bewerkt op 6 apr 2022)
  • Review door Diederik van Petegem
    Beoordeeld op 24 feb 2022

Plat dak isoleren en nieuwe dakbedekking aanbrengen.

Prettige communicatie, vakwerk geleverd. Zeer tevreden.
    (Bewerkt op 12 mrt 2022)

Hartelijk dank👍🏼

Reactie geplaatst 12 mrt 2022
  • Review door Marco, Ede
    Beoordeeld op 19 feb 2022
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Een goed uitgevoerde klus door deze vakmannen. De communicatie was duidelijk en de afspraken zijn nagekomen. Ook onze vraag om de daktrimmen later te plaatsen i.v.m. andere werkzaamheden was geen probleem. Hierdoor zijn ze ook flexibel. Al met al een mooie klus. Bedankt voor jullie werk en wellicht tot snel voor de airco installatie.
    (Bewerkt op 24 feb 2022)

Bedankt voor de complimenten! We hebben er genoten en zijn warm ontvangen door jullie vriendelijke gezin! Hartelijk dank

Reactie geplaatst 24 feb 2022
  • Review door Laurens, Almere
    Beoordeeld op 5 feb 2022
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; 40 m²; Plat dak
    Vakkundig, vriendelijk en gemotiveerd. Niets op aan te merken. Uitstekend werk geleverd. Aanrader! Voor de volgende klus weet ik ze te vinden.
    (Bewerkt op 7 feb 2022)

Dag Laurens , erg bedankt voor de gast vrijheid. We zijn blij met het resultaat.

Reactie geplaatst 7 feb 2022
  • Review door Dave, Almere
    Beoordeeld op 30 nov 2021
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Top bedrijf! Dennis en zijn collega hebben bij ons nieuw dakleer en het lood vervangen. Het zijn harde werkers, vriendelijk in de omgang, geven het nodige advies en verstaan hun vak. Na de klus wordt alles netjes opgeruimd, dit bedrijf is een aanrader!
    (Bewerkt op 12 dec 2021)

Hallo Dave , wat fijn om te horen! en hartelijk dank voor jullie gast vrijheid.

Reactie geplaatst 12 dec 2021
  • Review door Max
    Beoordeeld op 10 nov 2021

Dakrenovatie en airco verplaatst

Zeer aardige jongeman, heeft alles duidelijk uitgelegd en komt afspraken na 👍🏻
    (Bewerkt op 12 dec 2021)

Hartelijk dank voor uw review!

Reactie geplaatst 12 dec 2021