Dekraaij

Dekraaij beoordelingen (17)

• Review door Danny, Voorthuizen
    Beoordeeld op 31 jul 2024
    Dakrenovatie: overlagen; zadeldak
    Op zich prima vakmensen, het dak van ons Chalet opnieuw het bitumen gedeelte vervangen. Rotte gedeeltes vervangen. Mooi strak resultaat afgeleverd. Echter de afwerking van de lijsten, laat echt te wensen over. Communicatie is ook niet best. Gelukkig heb ik niet het volledige bedrag betaald daar gaan we de lijsten opnieuw laten doen door een ander bedrijf. bereken wel goed het uurloon, bij ons is dat wel aan de hoge kant.
  • Review door Joeri, Utrecht
    Beoordeeld op 13 jun 2023
    Dakrenovatie: 40 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Een echte aanrader! Dennis is flexibel, erg prettig om mee te werken en communiceert duidelijk. Hij denk goed mee en levert goed werk af voor een eerlijke en goede prijs. Mocht er ooit iets met mijn dak zijn dan twijfel ik er niet over dat het op een prettige manier wordt opgelost. Ook qua planning ben ik zeer tevreden. Door slecht weer kon de initiële planning niet doorgaan, maar Dennis heeft alles op alles gezet om ons toch zo snel mogelijk daarna te kunnen helpen. Bedankt Dennis!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorthuizen
    Beoordeeld op 8 mei 2023
    Dakrenovatie: Dakrenovatie; Plat dak
    Duidelijke communicatie en afspraken. Meedenken in oplossingen (had eerst zelf mijn 50 m2 dak gebrand met een B-merk, maar het lekte toch op diverse plaatsen. Hij heeft de randen erafgehaald, de huidige laag als onderlaag gebruikt en een complete nieuwe mooie laag van 4,6 mm met leislag erop gedaan). Mooie prijs. 10 jaar garantie. En uiteraard een mooi eindresultaat. Zeker aan te bevelen.
  • Review door R.H., Almere
    Beoordeeld op 23 apr 2023
    Dakrenovatie: 50 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Ik ben zeer tevreden over het gehele traject. Van begin tot eind verliep alles heel erg soepel. Zeer vriendelijk en uitermate kundig personeel. Alles werd tijdig en conform afspraak gedaan en opgeleverd. Communicatie was heel erg goed en duidelijk. Ook werd er snel gereageerd en werd er inhoudelijk meegedacht met onze wensen. Opvallend was dat er middels een dak inspectie vooraf grondig gekeken werd naar de staat van het dak zodat we niet later voor verrassingen kwamen te staan. Overige bedrijven namen deze extra moeite niet. Er werd dus heel professioneel, kundig en grondig omgegaan met deze opdracht. Ook de planning werd netjes nagekomen en alles bleef binnen het gestelde budget uit de offerte. De prijs was overigens heel erg scherp, terwijl de kwaliteit gewoon uitstekend was van begin tot eind. Ik kan dit bedrijf met volle overtuiging aan iedereen aanraden. Als ik meer dan 5 sterren kon geven dan had ik dat zeker gedaan :)
  • Review door Jurry
    Beoordeeld op 25 mrt 2023

Lekkage plat dak

Dennis is een vakman waar heel goed mee te overleggen valt. Denkt mee en is eerlijk en transparant. Aanrader!
  • Review door Robin Romijn, Ede
    Beoordeeld op 22 feb 2023
    Dakrenovatie: 54 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Ons dak van +/- 25 jaar oud was lek en sowieso al aan vervanging toe. Dennis kwam van te voren langs om alles te bekijken, op te meten en om een offerte op te stellen. Na snel handelen konden de mannen na 2 weken al aan de slag! Dennis en Robert hebben super goed werk afgeleverd! Gezellige en nette jongens die hun vak perfect verstaan. Vooraf altijd bereikbaar en overleggen gedurende de dag ook goed. Op ons verzoek (om kosten te besparen) zijn de kiezels terug gelegd, zonde van het mooie dak, maar verklaart de foto's! Voor en goede en eerlijke samenwerking: zeker een aanrader voor iedereen!
  • Review door Klant van Dekraaij
    Beoordeeld op 20 feb 2023

Dakreparatie

Prima werk verricht en denken mee om de prijs binnen de perken te houden. Betrouwbaar. Qua planning hadden we wat pech.
  • Review door Yuri Heemskerk, Harderwijk
    Beoordeeld op 29 nov 2022
    Dakrenovatie: 16 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Wij hebben ons platte dak laten voorzien van nieuw bitumen en zink. Dennis is stipt, komt afspraken na en is prettig in omgang. Direct de volgende klus afgesproken. Aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 4 jun 2022
    Dakrenovatie: ong 47 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Zwolle. Prima bedrijf om de dakwerkzaamheden uit te voeren. Fijne mensen in omgang, goed overleg en duidelijke communicatie. Vriendelijk en netjes in omgang. Ben hier erg tevreden over. Geleverde dakwerkzaamheden zien er netjes en goed uit! Cultureel historische woning, trim mag niet omhoog, isolatie 8cm pir; afgewerkt met mooie goot. Dak heeft twee hoogten, dit is ook netjes opgelost en afgewerkt. Een aanrader! Bedankt De Kraaij team!