De Vries Reiniging Service

De Vries Reiniging Service beoordelingen (23)

• Review door Werkspot-gebruiker uit St.-Annaparochie
    Beoordeeld op 25 jan 2022
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zuidlaren
    Beoordeeld op 1 apr 2020
    Gevel: 45 m2; Gevel reinigen
    Zeer goede ervaring met De Vries Reiniging Service. Ze hebben de muur weer als nieuw gemaakt, er zat een 15 jaar oude Hedera op.
  • Review door A., Assen
    Beoordeeld op 22 mrt 2019
    Pelletkachel plaatsen
    Rookkanaal voor pelletkachel aangesloten en is netjes en schoon te werk gegaan en kachel brand super !! Beveel jullie graag aan bij andere mensen . Tot een volgende klus !!
  • Review door Femke, Zuidlaren
    Beoordeeld op 15 jan 2019
    Dakgoten reinigen
    Fijne, goede en snelle service. De medewerker heeft de dakgoten schoongemaakt in regenachtig en donker weer, echt top!
  • Review door Frank, Almere
    Beoordeeld op 11 dec 2018
    Schoorsteen vegen
    Super vriendelijk en mooi op tijd. Na de houtkachel afgedekt te hebben het dak op, was er alweer af voor ik het doorhad. Daarna is de houtkachel ontdaan van het roet wat naar beneden gekomen was. Na alles keurig schoon en opgeruimd te hebben is de werking uitgelegd aan ons (hebben het huis net gekocht en wisten niet precies hoe het werkte met de ventilatoren enz.) Al met al zeer tevreden en bevelen deze aardige en professionele mensen aan iedereen aan.
    (Bewerkt op 9 jan 2019)

Dank u voor uw terugkoppeling over onze service, dit waarderen wij zeer. Fijn om te lezen dat wij u naar tevredenheid van dienst hebben kunnen zijn. Hopelijk tot de volgende keer weer :D. Groetjes Team de vries reiniging service

Reactie geplaatst 9 jan 2019
  • Review door John, Linde
    Beoordeeld op 27 nov 2018
    Schoorsteen vegen en advies
    Uitstekende service. Hadden een afspraak op maandag ochtend 8.00 uur, kregen een telefoontje dat het niet zou lukken vanwege pech met de bus. Dit kan natuurlijk gebeuren. Toch nog dezelfde dag gekomen met eigen auto en de schoorsteen vakkundig geveegd. Zeker een aanrader.
  • Review door Chris, Diepenveen
    Beoordeeld op 23 nov 2018
    schoorsteen vegen en lood vastplakken
    Vakman! Super goed geholpen voor meerdere klussen in één keer. Top service.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Kampen
    Beoordeeld op 30 okt 2018
    Reinigen zonnepanelen12st
    Fijn bedrijf, communiceert duidelijk en snel. Levert goede service en komt de afspraken na! Waar voor je geld!
    (Bewerkt op 31 mei 2024)

Dank u voor uw review, en fijn om te lezen dat wij u naar tevredenheid van dienst hebben kunnen zijn :) mvg, Team De vries reiniging service

Reactie geplaatst 31 okt 2018