N, Haarlem
Beste Van Gulik, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat het stucwerk prima is aangebracht en dat u snel bent geholpen met uw opdracht. Omdat wij u als klant waarderen en serieus nemen heeft onze klantenservice u meerdere malen telefonisch en via whatsapp geprobeerd te bereiken i.v.m. het niet helemaal goed afwerken. Helaas hebben wij geen contact kunnen krijgen met jullie. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het stucwerk niet goed afgewerkt wordt. Wij hebben het intern volledig bekeken om te kijken of wij ons aan de afspraak hebben gehouden. - De stukadoor heeft voor de start van de werkzaamheden alles besproken met de aanwezige. - Het plaatsen van plinten is niet inbegrepen in de prijs. Om kosten te besparen hebben jullie ervoor gekozen deze zelf te plaatsen om het af te werken. - Stuccen van het plafond is niet inbegrepen in de prijs en is duidelijk niet opgenomen in de orderbevestiging en de opdracht. - De stukadoor heeft alle afgesproken muren en een aantal kleine muren die niet afgesproken zijn op de juiste wijze gestuct. Mocht u het wensen dat onze vakkundige team de plinten gaat plaatsen is dat mogelijk. Voor de prijzen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Neem gerust contact op met onze klantenservice - 795 61 36 zodat wij u verder kunnen helpen. Wij zijn jullie graag van dienst en staan open voor al jullie vragen. Met vriendelijke groeten Team DAN Schoonmaak/ DAN Onderhoud