Damen Verwarming

Damen Verwarming beoordelingen (148)

• Review door Albert, Mijdrecht
    Beoordeeld op 10 okt 2011
    Vervanging en plaatsing HR-ketel
    Via Werkspot en de zeer goede referenties heb ik de opdracht, voor het vervangen van CV-ketel, bij Peter geplaatst. Na de plaatsing kan ik zeggen dat zijn uitstekende referenties terecht zijn. Wie op zoek is naar een vakkundig installateur kan direct stoppen met zoeken. Peter Damen is absoluut de man die je zoekt! Dat hij al jaren in het vak zit merk je aan alles. Hij kan en wil de plaatsing absoluut netjes en in productie opleveren. Er zijn nog mensen die hun vak verstaan en Peter is daar zeker één van en die er ook nog plezier in heeft. Peter enorm bedankt en graag tot ziens bij de jaarlijkse onderhoud!
    (Bewerkt op 18 okt 2011)

Hoi Albert, sorry voor de late reactie van mijn kant ik ben erg druk geweest de laatste dagen. Ik hoop dat de nieuwe ketel bevalt. heel erg bedankt voor de mooie referentie. ik heb een leuke dag gehad bij heel gastvrije mensen, jullie dus :-) en de klus met plezier uitgevoerd. Nogmaals bedankt en tot de eerstvolgende onderhoud. Peter

Reactie geplaatst 18 okt 2011
  • Review door Joop, Bussum
    Beoordeeld op 7 sep 2011
    plaatsen CV ketel demonteren en afvoeren huidige ketel en badgeiser
    Damen Verwarming hebben wij gekozen op basis van prijs en referenties. Peter Damen werkt snel en nauwkeurig en is erg prettig in de omgang. Wat wij vooral prettig vonden was dat hij de tijd neemt om van te voren alles door te spreken waardoor speciale verzoeken kunnen worden ingepast. Het werk is binnen de tijd en het afgesproken bedrag uitgevoerd. Zonder meerkosten heeft hij op ons verzoek een hot-fill aansluiting aangebracht, klasse!

Beste Joop, bedankt voor de referentie. Ik ben blij dat alles naar wens is verlopen. Ik heb de klus met plezier uitgevoerd.

Reactie geplaatst 7 sep 2011
  • Review door Jorge, Veenendaal
    Beoordeeld op 15 aug 2011
    Levering en plaatsing CV-ketel (ter vervanging van bestaande)
    Peter heeft een scherpe offerte aangeboden en zodoende ook de opdracht uitgevoerd naar tevredenheid. Alle gevraagde werkzaamheden zijn binnen 1 dag netjes uitgevoerd. Peter zijn leverancier was vergeten om een kap tussen de ketel en de schoorsteen bij te voegen. Peter is ca. een maand later terug gekomen om het alsnog te plaatsen. De ketel functioneerde prima zonder en het heeft zo land geduurd ivm de afstand. Voor ons geen enkel probleem. Bedankt voor de goede zorgen!
    Beoordeeld op 14 aug 2011
    CV ketel vervangen
    Prima vakman met veel ervaring. Klus geklaard volgens afspraak. Aanrader.
  • Review door Frans, Amsterdam
    Beoordeeld op 12 aug 2011
    Aanleggen complete CV-installatie
    Peter is een verwarmingsinstallateur die je nodig hebt als je voor het eerst gaat verbouwen. Behalve dat hij betrouwbaar is en alles bijzonder netjes installeert, denkt hij ook constant met je mee en doet extra werk waar je zelf niet aan gedacht hebt (en die niet in de offerte staan). Een keukenblokje even verplaatsen voor de aanleg van een waterleiding, het keukenblokje daarna weer terugplaatsen. Het aanleggen van een stopcontact omdat de muur toch al open is vanwege nieuwe leidingen. Op deze manier verdien je het bedrag dat hij misschien meer vraagt dan de goedkoopste bieding 10x terug. Als je voor elk dingetje (zoals zo'n stopcontact) iemand moet laten komen, ben je stukken meer kwijt.

Dank je wel voor deze mooie referentie Francisco, ik ben blij dat alles naar wens is verlopen. We spreken elkaar na de vakantie. Veel plezier.

Reactie geplaatst 12 aug 2011
  • Review door Anja, Amsterdam
    Beoordeeld op 9 aug 2011
    gasleiding vernieuwen
    Prima service, korrekt en op tijd. Peter heeft zelfs meer gedaan dan geoffreerd en voor dezelfde prijs.

Dat is snel, dank je wel voor de referentie Renee, heel aardig en tot de volgende keer

Reactie geplaatst 9 aug 2011
  • Review door A., Utrecht
    Beoordeeld op 19 jun 2011
    combiketel plaatsen
    Peter was altijd aanwezig op de afgesproken dagen en heeft goed advies en werk geleverd. Betrouwbaar en niet te duur. Ook nog de mogelijkheid gehad om tijdens de klus wat veranderingen aan te brengen. Mijn vrienden en familie zou ik hem adviseren.
  • Review door Koenraad, Amsterdam
    Beoordeeld op 10 mei 2011
    Onderhoud mechanische ventilatie
    Snel, netjes, vriendelijk, betrouwbaar en vakkundig.
    Beoordeeld op 13 apr 2011
    Rioleringsbuis in kast verplaatsen
    Behalve de rioleringsbuis verplaatsen heeft dhr. Damen ook een gasleiding verlegd en een verwarmingselement verplaatst. Komt afspraken goed na, is betrouwbaar snel en kundig.