D.K. Klus & Onderhoud

D.K. Klus & Onderhoud beoordelingen (81)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 30 aug 2015
    Schilderen 2 dakkapellen
    In eerste instantie goed, totdat bleek dat de helft van de opdracht uitgevoerd was. Om een lang verhaal kort te maken moet ik de klus opnieuw uitbesteden en wijst D.K. naar een freelancer die niet meer voor hem werkt. Ik ga in ieder geval niet meer in zee met dit bedrijf.
  • Review door Judith, Haarlem
    Beoordeeld op 31 jul 2015
    huiskamer, plus hal, plus bijkeuken
    Geweldige vakman, bij mij heeft hij laminaat gelegd. Ben zeer tevreden, alle rommel wordt opgeruimd. Vraag hem voor volgende klussen ook, hij kan heel veel. Bedankt Dennis
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Velp
    Beoordeeld op 24 jun 2015
    Pvc laminaat leggen in winkel
    Dennis heeft perfect werk geleverd. Onze winkelvloer ziet er super uit! Snel en goed werk en alles netjes opgeruimd.
  • Review door Alisha, Zoetermeer
    Beoordeeld op 8 feb 2015
    Laminaat leggen, Zoetermeer
    Zeer tevreden!! Goed werk geleverd, professioneel, netjes op tijd op aangegeven tijdstip. Eind resultaat was hartstikke mooi. Zeker een aanrader.
  • Review door Leontine, Amsterdam
    Beoordeeld op 30 jan 2015
    Laminaat leggen 35,5 m2
    Mijn ervaring met Dennis, de persoon achter DK Klus & Onderhoud is niets dan positief. Alles verliep vlekkeloos en uiterst professioneel. Keurig op tijd, alles in een dag af zoals beloofd, het laminaat en de plinten keurig afgewerkt en ook nog met een lach en gezellig praatje. Kan Dennis aan iedereen aanbevelen, een echte vakman!
  • Review door Sabine, Amsterdam
    Beoordeeld op 29 jan 2015
    (Opnieuw!) Laminaat, ondervloer en plinten leggen woensdag 28 janua...
    Erg blij met de werkzaamheden van Dennis! Hij was er netjes op afgesproken tijdstip en heeft super snel gewerkt. Was al begin van de middag klaar met de klus. Plinten zijn perfect afgewerkt en vloer ligt er mooi bij!
  • Review door Maud, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 5 dec 2014
    Lampen, gordijnrail en luxaflex ophangen
    Dennis heeft het werk goed en snel afgeleverd. Hij werkt netjes en professioneel. Dank je Dennis. Ben blij met het resultaat.
  • Review door Pim, Boskoop
    Beoordeeld op 24 nov 2014
    GEZOCHT: Handige allround klusjesman
    Dennis kwam keurig op tijd. We hadden vooraf geen vaste prijs afgesproken, maar werkte lekker snel en had voor alles een goede oplossing. Daarnaast een prima tarief. uiteindelijk in 2 uurtjes al onze klusjes gedaan. Aardige jongen, levert net werk.