Compleet Stucadoorsbedrijf

Compleet Stucadoorsbedrijf beoordelingen (357)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Koog aan de Zaan
    Beoordeeld op 15 sep 2009
    Woonkamer stuccen
    Prettige vakmensen die hun afspraken goed zijn nagekomen. De klus werd geklaard in 2 dagen. Mochten we opnieuw stuc werkzaamheden hebben zullen we Stucadoorsbedrijf Compleet zeker weer benaderen! Mustapha bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 31 aug 2009
    Stucwerk
    Mustapha en z'n collega's hebben prima werk verricht. Het ziet er mooi en strak uit.
    Beoordeeld op 19 aug 2009
    Stucwerk plafonds en enkele wanden
    Ik heb erg goed met Mustapha gewerkt. Hij kwam altijd zijn afspraken na, dat vind ik zeer prettig. De klus werd steeds groter en dit was voor hem een luxe probleem, waar hij zeer goed mee om ging. Mustapha heeft voor ons veel extra stucwerk uitgevoerd en op het laatste moment heb ik ook nog besloten om hem ook het sauswerk te gunnen. Hij heeft, samen met zijn stucadoors, al het werk zeeer netjes uitgevoerd. Opmerkingen van mijn mijn kant werden direct verholpen. Compleet Stucadoors werkt zeer netjes. Aan het eind van de dag is het huis netjes (en tijdens de klus ook). Zonder dat je er erg in hebt werken hij en zijn collega's erg hard door. Problemen met de planning zijn er dan ook niet geweest. Ik kan de diensten van deze vakman van harte aanbevelen!
    Beoordeeld op 5 aug 2009
    Stucen en schilderen nieuwbouwwoning
    Compleet Stucadoorsbedrijf onze nieuwbouwwoning geheel gestuct en geschilderd. We zijn zeer tevreden met het resultaat! Mustapha en Mohammed werken nauwgezet, komen hun afspraken na en denken actief mee. Aan te bevelen aan iedereen die behoefte heeft aan betrouwbare vaklieden. Mvg Bart en Cindy, Utrecht
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leusden
    Beoordeeld op 22 jul 2009
    stuccen nieuwbouwhuis
    Mustaafa werkt met zijn team heel precies. Het spachtelputz is uitstekend opgebracht. Ook het laatste stuk in de keuken is prima gedaan.| Ik kan deze stuccadoor van harte aanbevelen.
    Beoordeeld op 15 jul 2009
    Stucen plafond/wanden keuken
    Onze keuken is nu echt super strak, absoluut het gewenste resultaat. Verder werd er zeer netjes gewerkt, iets wat maar weinig stucadoors doen. Kortom, wij zijn zeer tevreden en kunnen deze vakman iedereen aanraden.
    Beoordeeld op 8 jul 2009
    Verf spuiten
    goede kwaliteit afgeleverd, complimentjes voor het stucwerk prima gedaan (spiegelglad)
    Beoordeeld op 26 jun 2009
    Stuccen plafond van 5,5 m2
    Mustapha Heeft heel netjes gewerkt, mooi glad plafond.Hij heeft zelfs meer gedaan dan afgesproken, hij heeft een stukje muur erbij gedaan. Geen troep/vieze voeten in huis achtergelaten zoals je vaak ziet. In een woord TOP!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 22 jun 2009