Best Schilderwerken

Best Schilderwerken beoordelingen (38)

• Review door Maarten, Amersfoort
    Beoordeeld op 20 jan 2014
    Witten van ruimtes
    Prima werk geleverd en snel. Was klaar voordat ik er erg in had en ze hebben alles echt prima afgewerkt. Niet van "dat is mijn probleem niet" maar gewoon even alles netjes afgewerkt. Ze overleggen goed en hebben oog voor de klant.
    Beoordeeld op 29 okt 2013
    Trap en overloop verven.
    Will is een topper. Ik heb veel mensen via Werkspot aan het werk gezet voor de renovatie van mijn huis. Will was absoluut buitencategorie. Will en zijn collega, zijn m.i. 100% te vertrouwen hebben uiteraard goed werk opgeleverd. We hadden slecht houtwerk waarvan het verf er af balderde. Ze hebben het prachtig glad gemaakt en ziet er allemaal heel strak uit. Communicatief sterk en gaat voor een 10, en die heeft ze ook dik verdiend. Een aanrader!
  • Review door Mario, Bussum
    Beoordeeld op 23 aug 2013
    Schilderen buitenwerk twee onder een kap woning 1988.
    We zijn zeer tevreden over het verrichte schilderwerk aan onze twee woningen. Creatief Goois Klusbedrijf/Wil is een zeer secure en betrouwbare schilder en daarnaast een zeer prettige persoonlijkheid die daardoor net dat stukje extra geeft wat zijn bedrijf bijzonder maakt. We kunnen Wil van harte aanbevelen, zijn geleverde werk is zijn grootste reclame! Van ons krijgt hij een 10!
  • Review door Henri Ahne
    Beoordeeld op 31 jul 2013

Het schilderwerk van de bouw in 2008 was wat schraal aangebracht en na 5 jaar toe aan stevig onderhoud.

We zijn bijzonder tevreden over het geleverde schilderwerk. Het meedenken vooraf, het overleg en het aangeven van de mogelijke keuzes was heel plezierig. De planning van de werkzaamheden werd in goed overleg gevoerd en ook zo uitgevoerd. Als persoon is de schilder rustig, positief en met een plezierig gevoel voor humor. Als werker gaat hij gestaag door. Een harde werker. Zeer aangenaam om als persoon om je heen te hebben.
  • Review door Egbert van Keulen
    Beoordeeld op 28 jul 2013

Het hoekhuis heeft weer een frisse uitstraling met de nieuwe witte muren.

• Review door Klant van Best Schilderwerken
    Beoordeeld op 27 jul 2013

“Will is een bijzonder mens. Buiten het feit dat het een hele precieze, nette, hard- en snelwerkende schilder is, is het ook nog eens een fijn mens om erbij te hebben”. Komt al z’n afspraken na en zorgt voor een grote leegte als het werk gedaan is. Gauw weer wat verzinnen....... Henkjan & Petra Smits”.

“Will is een bijzonder mens. Buiten het feit dat het een hele precieze, nette, hard- en snelwerkende schilder is, is het ook nog eens een fijn mens om erbij te hebben”. Komt al z’n afspraken na en denkt mee”.
  • Review door Aljen, Almere
    Beoordeeld op 2 apr 2013
    Schilderen kozijnen, ramen en deuren
    Schilderwerk is perfect uitgevoerd, volgens overeengekomen prijs en binnen afgesproken tijd. Will heeft als service van de zaak zelfs nog extra werkzaamheden uitgevoerd. Will is een zeer vriendelijke man en kan prima overweg met kleine kinderen die hem op de vingers kijken (en mee willen helpen). Ik kan Will aan iedereen aanraden voor schilderwerkzaamheden.
  • Review door Bangma, Utrecht
    Beoordeeld op 19 mrt 2013
    Schilderen keuken en hal
    Zeer vriendelijk en echt een vak liefhebber. Werkt zeer secuur en neemt de tijd om het echt goed te doen. Zeer vakkundig en zeer mooi werk afgeleverd!
  • Review door Joris, Utrecht
    Beoordeeld op 18 mrt 2013
    Gehele woning schilderen
    De woning is prachtig geschilderd en ruim binnen de tijd dat we met elkaar hadden afgesproken. Ik was afgegaan op de referenties hier op Werkspot en dat is geen verkeerde keuze geweest. Na vele slechte ervaringen met goedkope schilders in het verleden, heb ik nu voor kwaliteit gekozen. De prijs is inderdaad niet de laagste, maar de kwaliteit is dan ook naar wat je betaalt. Achteraf ook geen gezeur, maar gewoon goede service. Ook worden extra zaken die in lijn liggen met de opdracht, meegenomen indien de tijd en kosten dit toelaten. Fijn ook om thuis te komen en een huis aan te treffen dat zoschoon is, dat je twijfelt of er wel geschuurd en geverfd is. Erg netjes en ik zal deze mannen ook de buitenzijde van mijn woning laten schilderen dit jaar.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maarssen
    Beoordeeld op 5 mrt 2013
    schilderen plafond + zoldertrap
    Keurig de gemaakte afspraken nagekomen en uitstekend werk geleverd sneller dan verwacht.