Allround Multidienst van Bennekom

Allround Multidienst van Bennekom beoordelingen (148)

• Review door Bram, Nijmegen
    Beoordeeld op 5 apr 2013
    terras opnieuw straten
    Top Team !! Een echte aanrader om in te huren ! Ik had verschillende mailtjes gestuurd met vragen ter voorbereiding van mijn werkzaamheden en ze werden allemaal snel en duidelijk beantwoord zodat ik weer verder kon. Zelfs 4 opsluitbanden meer plaatsen en ruim 1M3 zand extra wegruimen was geen probleem en niet in de eindprijs terug te vinden ! Eindresultaat is een superstrak terras van 55 m2 !! Een groepje mannen die niet lullen maar aanpakken en weten waar ze mee bezig zijn ! Bedankt mannen !!
  • Review door gert, Zwolle
    Beoordeeld op 2 nov 2012
    tuin winter klaar maken
    Goed gedaan jongens mijn tuin ligt er,weer perfect bij en hebben perfect mee gedacht mijn tuin is weer helemaal top echt geweldig gedaan de struiken en bomen zijn perfect gesnoeit . Ik heb dit bedrijf aangesteld als vast bedrijf voor het onderhouden van mijn tuin dank jullie wel jongens
  • Review door gert, Zwolle
    Beoordeeld op 22 okt 2012
    aanleggen tuin
    Geweldig gedaan super strak en netjes werk de jongens van multidienst van bennekom zijn goed mee denkend betrouwbaar en houden zich netjes aan de afspraak ECHT EEN AANRADER !! Teven hebben ze ook mijn tuin winter klaar gemaakt echt super wat deze jongens allemaal kunnen dus OOK VOOR UW TUIN ECHT EEN AANRADER !!! Super bedankt jongens !!!
  • Review door Andre, Appelscha
    Beoordeeld op 10 okt 2012
    bestraten van betontegels
    Prima werk geleverd. Ook toen halverwege bleek dat de tegels van 1 m² niet helemaal volgens plan waren gelegd werden de schouders er nog eens extra onder gezet en is de klus prima volbracht. De heren zijn harde werkers, waren op de afgesproken tijd aanwezig tegen een prima tarief.
  • Review door Eveline, Assen
    Beoordeeld op 8 okt 2012
    Ophogen en bestraten van oprit en tuin
    Snelle reactie, nette prijs, aardige mannen, alles volgens afspraak, erg net eindresultaat. Zeker aan te raden!!!
  • Review door KM, Apeldoorn
    Beoordeeld op 26 sep 2012
    oprit bestraten
    GEWELDIG !!! Jongens waren op tijd, hebben de hele oprit binnen een dag bestraat. Werk is netjes en keurig uitgevoerd. Beter kan niet. Waren heel vriendelijk en betrouwbaar. Volgende opdracht is al geplannd. Echt aan te raden. TOP !!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 10 sep 2012
    oprit vervangen
    De mannen van Bennekom hebben prima werk geleverd. De oprit was binnen een dag klaar, keurig gelegd en prijs volgens afspraak, geen verborgen kosten. Een aanrader !
  • Review door Safiye, Ermelo
    Beoordeeld op 8 sep 2012
    Bestraten 80 m. waaltjes.
    Het tuintje is met strak met waaltjes gelegd, net zo strak als het laminaat binnen. Vanuit de woonkamer door de schuifpui gezien kloppen de naden, en de randen is keurig afgewerkt. De jongens zeiden als er een probleem achteraf was, konden wij hun altijd bellen. De communicatie,- de prijs,- de belofte en afspraak,- het meedenken,- kortom geweldige jongens die keihard doorwerken ongeacht het weer. Gelukkig was het tuintje snel klaar en schoon opgeleverd, nu kunnen wij op vakantie.