Afbouwteam

Afbouwteam beoordelingen (189)

• Review door C., Culemborg
    Beoordeeld op 18 mei 2011
    stuccen woonkamer
    Fam van Woudenberg Culemborg Bijzonder blij met het resultaat. Echt spiegelgladde wanden en plafond. Het werk is helemaal volgens afspraak gedaan en wij zijn zeer tevreden!

• Review door Johan, Heerde
    Beoordeeld op 14 mei 2011
    Behangklaar maken jaren 70 woning
    De klus is alweer geklaard. We hebben via werkspot diverse boden gekregen voor het behangklaar maken van onze jaren 70 woning. 1 daarvan was HAN afbouw, ze konden echter alleen een goed kosten plaatje geven als ze even langskwamen. Dit was 1 van de weinige bieders die dit aanbood, dus geen problemen. Na de boel opgemeten te hebben kregen we netjes een offerte welke beter uitviel dan het bod wat geplaatst was. Dus dat was als eerste al positief. We hebben zelf de muren gediepgrond en op advies gepurd waar nodig. Vervolgens kwamen 2 stucadoors opbezoek (1 dag later dan gepland ivm,. uitloop ander project) voor ons geen probleem. Vervolgens gingen ze als de brandweer door ons huis en hebben in 1 lange zaterdag de complete woning gestuct. daar waar eerst 2 dagen voor gepland waren. Tevens hebben de stucadoors nog wat kleine restauraties uitvoert, zonder extra kosten. Zoals reparatie in het trappengat etc. Wat mij betreft een dikke tien + een pluim (Y)

• Review door Bart, Nijmegen
    Beoordeeld op 8 mei 2011
    Stuccen wanden woning uit 2001
    Wegens omstandigheden hadden we met spoed een stucadoor nodig. Serkan is vrijdagavond langsgekomen, heeft ter plaatse een goede offerte gemaakt en is zatermiddag langsgekomen om de muren voor te behandelen. De zondag erna stond er een groep van 5 stucadoors op de stoep, die in 1 (!) dag ca. 175m2 perfect strak hebben afgestuct. We waren verbijsterd door de snelheid en kwaliteit. Complimenten en een absolute aanrader!

• Review door S., Leusden
    Beoordeeld op 4 mei 2011
    Glad stucen en evt spuit
    Begin van dit jaar is dit bedrijf in ons nieuwe huis komen stucen en hebben daarbij voor €1060,- schade aan onze nieuwe houten vloer gemaakt. Na herhaaldelijk contact met elkaar te hebben gehad en vele beloftes dat de vergoeding eraan kwam, hebben wij die nog steeds niet binnen. We raden dit bedrijf dus niet aan!
    (Bewerkt op 27 dec 2011)

Zoals u weet is de verzekeringkwestie in volle gang. Bedankt voor uw referentie en tot volgend project. AFBOUWTEAM, tel:

• Review door Lianne, Arnhem
    Beoordeeld op 26 apr 2011
    4 slaapkamers en hal stucen en plafond van de woonkamer
    Goede stucadoors, goed afgewerkt, binnen de tijd die is aangegeven. Het werk naderhand wordt gecontroleerd en (eventueel) hersteld. We zijn tevreden!

• Review door Tim, De Meern
    Beoordeeld op 26 mrt 2011
    stuccen wanden en plafon woonkamer
    Prachtig werk geleverd door de heren van Han Afbouw. Prachtige strakke wanden en plafon in huiskamer. Ook de overloop en badkamer super strak.. Komen alle gemaakte afspraken na. Harde werkers, ze hebben amper tijd voor een kopje koffie. Als je een stucadoor nodig hebt..... zou ik zeggen Han Afbouw!!!!! Han Afbouw hartstikke bedankt en tot de volgende klus. Afz. Tim en Jacqueline Vermeulen uit de Meern.

• Review door Christel, Steenbergen
    Beoordeeld op 21 feb 2011
    Stucwerk plafonds en wanden
    HAN Afbouw heeft werkelijk SCHITTEREND stucwerk geleverd in mijn jaren 30 woning. Het huis is van top tot teen gestuct en ik ben helemaal content, en heb al verscheidene complimenten van kenners ontvangen over de kwaliteit van het stucwerk. Vanwege de (kerst)vakantie periode liep e.e.a. qua planning niet helemaal goed, maar het resultaat compenseert hiervoor. Bij een nieuw huis zal ik HAN zeker weer benaderen voor het stucwerk.

• Review door Ton, Arnhem
    Beoordeeld op 8 feb 2011
    Stucwerk woonkamer
    Zeer betrouwbaar, goede communicatie, zeer vakkundig werk geleverd. Komt alle afspraken na.

• Review door Ton, Arnhem
    Beoordeeld op 8 feb 2011
    Latexen woonkamer
    Vakwerk geleverd. Nette werkers. Goede advies gekregen. Alles netjes opgeruimd en achtergelaten.

• Review door kroeze, Nijmegen
    Beoordeeld op 22 dec 2010
    Spackspuiten van 144m2 aan gipswanden
    In eerste instantie vond ik Hamid een beetje chagerijnig overkomen, maar uiteindelijk bleek het een man te zijn die heel eerlijk was in hoe hij er over dacht. Hamid en zijn mensen hebben echt vakwerk geleverd, en ze waren ook nog eens razendsnel. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat het Nederlands niet van alle stucadoors goed is, dus met communiceren is dat soms wat lastig. Al met al, bij een volgende klus huur ik deze mensen weer in. Super, en dank jullie wel!