Afbouwbedrijf Mark van Oudheusden

Afbouwbedrijf Mark van Oudheusden beoordelingen (39)

• Review door Fam. Grootswagers
    Beoordeeld op 20 nov 2013

Complete renovatie van badkamer en toilet

We waren de eerste week van de verbouwing op vakantie. Mark heeft toen al het sloopwerk gedaan. Komt afspraken netjes na en levert prima werk. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Sprundel
    Beoordeeld op 30 jul 2013
    stucen keuken en toilet
    Levert prima werk, duidelijke communicatie en ruimt netjes op. Heel erg tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Etten-Leur
    Beoordeeld op 19 jul 2013
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Etten-Leur
    Beoordeeld op 19 jul 2013
    Stuken van eetkamer en deel van keuken
    Mark komt zijn afspraken na, werkt zeer efficiënt en netjes. Zeer prettige communicatie. Zoek je een stukadoor kies Mark!
  • Review door ronald, Huijbergen
    Beoordeeld op 21 mei 2013
    stuken trapgat en gang Woensdrecht
    Top, Duidelijk, Netjes, Vriendelijk, Op tijd, geen rommelaar goeie prijs. Nu de badkamer ook maar gelijk .
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 16 mei 2013
    Plafon stucadoren, met supergladde afwerking
    Heb mijn plafon laten stucadoren door Mark, nette kerel, die zijn afspraken nakomt. Des al niet te min levert hij ook kwaliteit. Heb mijn plafon laten pleisteren en ziet er super strak uit. Wij zijn er zeer content mee.
  • Review door M., Werkendam
    Beoordeeld op 14 mei 2013
    stukadoren bovenverdieping, trapgat, hal woonhuis
    Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Alles keurig volgens afspraak, nette man, klantgericht en vriendelijk.
  • Review door Rico, Terheijden
    Beoordeeld op 10 apr 2013
    Stuken kamer
    Mark heeft goed werk geleverd. Buiten het stuken van de kleine kamer heeft hij ook de badkamer en toilet gestuukt en betegeld. Bij de voorbereidingen werd wat vertraging op gelopen door ons, Mark heeft toen fijn mee gedacht en zijn planning aangepast. Overleg en contact momenten verliepen fijn.
  • Review door Nick, Etten-Leur
    Beoordeeld op 30 mrt 2013
    Glad stuken gipswand zolder
    Er zijn op Werkspot veel goede stukadoors, maar om er eentje te vinden die ook nog goed communiceert, op tijd is en het werk bovendien voor een spot prijs netjes oplevert; is toch redelijk uniek! Ik kan Mark van harte aanbevelen.