A.A.V. Service & Trading

A.A.V. Service & Trading beoordelingen (207)

Beoordeeld op 5 jul 2016
    Airco werkt niet
    Slecht, houd zich helemaal niet aan zijn afspraak. Hij is langs geweest voor mijn airco die niet meer werkte. Er moest een onderdeel besteld worden wat volgens hem kapot wat. Hij zou het bestellen, levertijd was volgens hem 3 dagen. Ik ben inmiddels ruim 2 maanden verder. Heb hem paar keer gebeld, steeds met smoes verhalen. Ik zit nu met een airco die helemaal uit elkaar is gehaald. Ik vroeg hem als laats nog of hij even langs kon komen om de airco nog in elkaar kon zetten omdat hij toch niet de airco wou maken. Ook geen reactie. Hij reageert nergens op, en heeft alleen rotsooi achtergelaten waar ik nog steeds mee zit. Dus echt GEEN aanrader.
  • Review door YHHM, Veldhoven
    Beoordeeld op 3 jul 2016
    airco split unit kinderdagverblijf slaapkamer voor kleine slaapruim...
    Perfect en snel uitgevoerd. Onze slaapruimtes zijn voorzien van zeer stille units voor een goede prijs.

Bedankt voor de mooie review mvg Henk Vermeij

Reactie geplaatst 3 jul 2016
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Driebergen-Rijsenburg
    Beoordeeld op 28 jun 2016
    Reparatie storing MaxiCool split airco model: KMD-12HDI (2 jaar oud)
    Zeer slecht. Complete verkeerde diagnose gesteld bij CE melding bij onze split airco. Namelijke: waarschijnlijk printplaat of compressor kapot. Want compressor slaat niet aan. Moest nog wel € 165,- betalen voor zijn tijd. Nadat ikzelf geïnformeerd heb bij de importeur, vertelde zij mij dat het de CE melding aangeeft "te weinig koelmiddel" en dit duidt op een lek. Compressor slaat niet aan is logisch, beveiligd. Vervolgens heb ik A.A.V Service & Trading (Henk) hiervan op de hoogte gesteld en gevraagd of hij dit nogmaals wilde controleren/herstellen met in eventuele overleg met de T.D. van de importeur. Heeft het aangehoord, enigszins verbaast. Nooit meer wat van A.A.V Service & Trading gehoord. Inmiddels 1,5 maand verder een andere installateur aan huis gehad. 2 lekke koppelingen gedicht (aangedraaid) gevuld en alles werkt weer naar behoren. Jammer A.A.V Service & Trading maar dat is zeer snel geld verdienen.
    Beoordeeld op 9 mei 2016
    Demonteren airco
    Demonteren van een airco installatie. Demonteren ging erg snel en er werd meegedacht over het afvoeren van de gehele installatie. Erg fijn.
  • Review door Jeffrey, Almere
    Beoordeeld op 4 mei 2016
    Aansluiten STEK (en of leveren) van Airco
    Henk is een professional die alle tijd neemt en zijn werk meer dan netjes en correct aflevert! Bouwkundige tegenslagen zijn dan ook alleen maar uitdagingen zonder daar een meerprijs voor te rekenen! Zeer content met de dienstverlening en expertise! Henk is zeer zeker een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zaandam
    Beoordeeld op 27 apr 2016
    Repareren / bijvullen split airco zibro sc3025
    Snelle service, goed apparaat. Goed meegedacht om mijn oude moeder te helpen. Door alle drukte (net voor een hittegolf) is echter een officieel garantiebewijs erbij ingeschoten...
  • Review door Cobie, Krabbendijke
    Beoordeeld op 18 apr 2016

Bedankt voor de mooie revieuw. Vr. Gr. Henk

Reactie geplaatst 18 apr 2016
  • Review door Hans, Zandvoort
    Beoordeeld op 2 apr 2016
    Vervangen afzuigunit mechanisch ventilatiesysteem
    Supersnelle reactie en meteen afspraak gemaakt. Prijsopgaaf was gelijk de eindnota volgens afspraak. Geen verrassingen. Henk is een pure vakman met meer dan 30 jaar ervaring, en dat zie je ook. Keurig gewerkt en laat alles weer heel netjes achter. Dikke 10 :-)
    (Bewerkt op 3 apr 2016)

Hans , Bedankt voor je mooie revieuw , ik deed gewoon mijn werk waar ik voor sta . Met vriendelijke groet. Henk Vermeij

Reactie geplaatst 3 apr 2016