casco opbouw houtskelet

Opdrachtnummer:
554078
Type klus:
Dakterras aanleggen
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Casco opbouw maken van houtskeletbouw conform tekening. dus buitenkant afwerken met red ceder, en dak inclusief isolatie en bedekking)Verlengen rookgasafvoer en afvoer badkamer en ontluchting. Wel plaatsen van een trap) (dus geen indelingen, afwerken, gat zagen, etc)
alleen het casco gedeelte plus enkele afvoeren doortrekken. Bouwvergunning is uiterlijk de 2e week van oktober binnen,

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Jappie Schotanus Timmerwerken

Bekijk profiel

Review van Kooij

08-06-2012

Referentie Jappie Schotanus Timmerbedrijf

Na maanden van voorbereiden en het zoeken van een geschikte bouwer zijn wij in April 2012 gestart met de opbouw van ons huis. Aangezien er ook een aantal constructieve maatregelen uitgevoerd moesten worden was dit geen simpele klus. Omdat in totaal 63 vierkante meter huisoppervlakte gebouwd diende te worden was dit een grote opdracht. Het was dus zaak om een goede, betrouwbare vakman te selecteren waaraan wij deze klus konden toevertrouwen.

Aangezien wij bij eerdere bouwprocessen al (minder goede) ervaring hadden opgedaan met diverse aannemers en hun werkwijze waren er voor ons een aantal zaken van belang:

1 Kwaliteit van het werk
2 Nakomen van afspraken
3 Scherpe prijs
4 Goede kwaliteit van te gebruiken materialen
5 Een vlotte afhandeling van de werkzaamheden
6 Korte overleglijnen met de uitvoerder van de werkzaamheden
7 Geen onderbreking in de werkzaamheden (geen andere klussen tussendoor)
8 Prefab voorbereiding van de buitenwanden.

Op basis van deze selectie-eisen hebben wij de diverse aanbieders beoordeeld en uiteindelijk gekozen voor Timmerbedrijf Jappie Schotanus.

Hoewel het hier om een klein bedrijfje gaat hebben wij onze selectie uitstekend gedaan. Jappie Schotanus heeft alle verwachtingen die wij hadden en de hierboven genoemde aandachtspunten waargemaakt. De verbouwing is met grote precisie uitgevoerd en het resultaat is prachtig te noemen. Wij zijn ontzettend tevreden over het bereikte resultaat.

Terugkijkend op dit hele proces kunnen wij stellen dat we geen betere keus hadden kunnen maken. Jappie Schotanus wordt door ons uitermate aanbevolen. Hij is in staat om ook de grotere en complexere klussen uit te voeren. Dit alles kan hij tegen een scherper tarief aanbieden dan de meeste aannemers en ook nog uitvoeren met een betere kwaliteit. Een op en top vakman.
Aarzel niet om Jappie Schotanus in te schakelen als u een klus te vergeven hebt.

Als beloning voor zijn inspanningen willen wij hem het cijfer 9,5 geven.

Martin en Sabine Kooij

Gerelateerde vakmannen