Van Ede Glas

Van Ede Glas beoordelingen (250)

• Review door Michiel, Driebergen-Rijsenburg
    Beoordeeld op 22 aug 2013
    (Bewerkt op 26 aug 2013)

Wederom een mooie waardering,daar doen we het voor,bedankt! EN VANAF VANDAAG WEER 1% bezetting na de Vakantieperiode.

Reactie geplaatst 26 aug 2013
  • Review door Lisanne, Schagen
    Beoordeeld op 1 aug 2013
    Dubbel glas plaatsen in kozijn benedenverdieping
    Keurig op tijd en volledig volgens opdracht uitgevoerd. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
    (Bewerkt op 10 aug 2013)

OOK TIJDENS DE VAKANTIE LEVEREN EN MONTEREN WIJ GEWOON DOOR,dank voor deze referentie!

Reactie geplaatst 10 aug 2013
  • Review door Ed, Bussum
    Beoordeeld op 31 jul 2013
    2 Ramen vervangen + ventilatierooster
    Deze glashandel heeft snel, goed en professioneel werk geleverd tegen de afgesproken prijs.
    (Bewerkt op 1 aug 2013)

Erg fijn deze hoge waardering,we hebben graag voor u gewerkt.Bedankt!

Reactie geplaatst 1 aug 2013
  • Review door J., Klaaswaal
    Beoordeeld op 30 jul 2013
    HR++ glas 17 ruiten
    Glashandel van ede heeft een bod gedaan op onze aanvraag. Bij goedkeuring belde dhr. van Ede op, hij had de andere biedingen gelezen en in zijn prijs zat niet alles opgegeven. in de aanvraag had ik volgens hem moeten vermelden, dat het oude glas gedemonteerd moest worden, dat glashandel van Ede een steiger moest verzorgen, dat het op de 3e verdieping is etc. Oftewel hij kon/wilde het niet doen voor de prijs welke hij had aangeboden. Kan een trucje zijn om goedkoop in te schrijven en dan vervolgens meer geld eruit te halen. Toen hij alle biedingen had gezien stuurde hij een sms dat hij het voor € 1300,00 kon uitvoeren. Hier zijn we niet mee akkoord gegaan, jammer dat dit bedrijf deze manier van handelen uitvoert dat geeft weinig vertrouwen. Ik zal dit bedrijf dan ook zeker niet aanraden. Wat wel heel belangrijk was of ik geen slechte referentie wilde geven, hoe kan je dat vragen na zo aktie ? Helaas ben ik genoodzaakt om toch een reactie te geven op de uitspraak van Glashandel van Ede, u heeft wel degelijk een bod uitgebracht op onze aanvraag. Uw reactie verbaasd me dan ook ten zeerste, het is uw manier van zaken doen. Gezien uw reactie blijkt maar dat het goed is dat wij geen zaken met u willen doen. de opdrachtgevers kunnen zelf zien dat u een bod heeft uitgebracht ! veel sterkte met het zaken doen ! Weet ook niet waar u op basseert dat het een "ROTKLUS"is, het is gewoon glas plaatsen in een appartement.
    (Bewerkt op 30 aug 2013)

DEZE OPDRACHT[van collega glasbedrijf] NIET UITGEVOERD. We vinden het vervelend dat dit zo gelopen is......wellicht hadden we ( hoewel de opdracht voor ons duidelijk was omschreven) nog wat moeten doorvragen.we wensen je veel succes bij het uitvoeren van deze opdracht bij 1 van onze fijne werkspot collegas we zullen voortaan beter communiseren !excuses hiervoor.

Reactie geplaatst 30 aug 2013
    Beoordeeld op 25 jul 2013
    (Bewerkt op 26 jul 2013)

Een kleine vlotte klus,ook dankzij de creatieviteit van deze klant ! dank voor de HOGE waardering !

Reactie geplaatst 26 jul 2013
  • Review door Saskia, Santpoort-Noord
    Beoordeeld op 22 jul 2013
    Hele woning voorzien van dubbelglas
    Een hele positieve ervaring met van ede glas! Waren keurig op tijd en hebben in 1 dag 27 ramen vervangen voor HR++ glas. Mannen waren erg vriendelijk en werkte netjes. Als ik in de toekomst een glasbedrijf nodig heb ga ik zeker van ede glas weer benaderen.
    (Bewerkt op 26 jul 2013)

Leuk,'t was inderdaad een hele klus,maar deze referentie maakt werken makkelijker!dank!

Reactie geplaatst 26 jul 2013
  • Review door Coen, Hoorn
    Beoordeeld op 17 jul 2013
    Enkelglas vervangen voor dubbelglas
    Erg goed bedrijf! Kwamen snel ter plekke om alles op te meten en slechts een week later kwamen ze met drie man sterk om alle 16 ramen te vervangen. Niets dan lof!
    (Bewerkt op 18 jul 2013)

Vriendelijk bedankt voor deze mooie referentie! OOK TIJDENS DE VAKANTIE LEVEREN WIJ SNEL DOOR GEHEEL NEDERLAND TEGEN DE SCHERPSTE PRIJS OP WERKSPOT !!

Reactie geplaatst 18 jul 2013
  • Review door Harald, Utrecht
    Beoordeeld op 12 jul 2013
    Enkel glas vervangen door dubbelglas
    Netjes uitgevoerd en alle afspraken goed nagekomen.
    (Bewerkt op 16 jul 2013)

TIJDENS DE VAKANTIE LEVEREN EN MONTEREN WIJ GEWOON DOOR -6 voor de SCHERPSTE prijs van WERKSPOT !! dank

Reactie geplaatst 16 jul 2013
  • Review door roderick, Amsterdam
    Beoordeeld op 1 jul 2013
    glas in deur vervangen
    Prima service. Erg snel en flexibel. Ziet er allemaal prima uit.

Mooi cijfer voor klein klusje ! Bestel NU uw glas voor montage in de vakantieperiode !!

Reactie geplaatst 1 jul 2013
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
    Beoordeeld op 1 jul 2013

Ook tijdens de vakantieperiode leveren en monteren wij gewoon door in HEEL nederland voor de SCHERPSTE prijs op WERKSPOT !

Reactie geplaatst 1 jul 2013