Van Ede Glas

Van Ede Glas beoordelingen (250)

• Review door Damoun, Amstelveen
    Beoordeeld op 31 okt 2014
    Dubbel glas slaapkamers plaatsen
    Dubbel glas geplaatst in al mijn slaapkamers. De mannen konden snel aan de klus beginnen en hebben alles nestjes en snel gedaan. De luchtroosters in de ramen waren oud en vies, de heren hebben nieuwe bestelt en de week daarop langsgekomen om het te vervangen. Goed en netjes gewerkt mannen, bedankt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nederhorst den Berg
    Beoordeeld op 30 okt 2014
  • Review door Henk, Utrecht
    Beoordeeld op 22 okt 2014
    Dubbel glas vervangen en dubbel glas plaatsen
    + Prima accountmanager (inclusief bereikbaarheid) + Glas binnen 2 weken geplaatst - Vaklui moeten wel leren om goed met hun klanten te praten: 1) ik schrok van beschadigingen op kozijn. Na telefonisch gesprek bleek dat dit helaas noodzakelijk was ivm gewapend glas (dat er anders niet uitkomt) 2) afdek lat is over rozet deurklink geplaatst. Echt lelijk gedaan. Omdat deze punten niet zijn gemeld, vallen ze later pas op en hou je er geen goed gevoel aan over en dat is jammer (en onnodig).
  • Review door Robert, Heemstede
    Beoordeeld op 16 okt 2014
    Enkelglas vervangen door dubbel glas
    Vandaag zijn twee ruiten vervangen door nieuw dubbelglas. Snelle levering, duidelijke communicatie en een prima eindresultaat. Alles voor een nette prijs. Aanrader!
  • Review door M., Krommenie
    Beoordeeld op 30 sep 2014
    vervangen twee dubbel glas ramen voor HR++
    Snelle service, scherpe prijs, afspraak is afspraak en de ramen zitten er nog steeds in.
  • Review door Astrid, Leidschendam
    Beoordeeld op 30 sep 2014
    Kleine slaapkamerruit vernieuwen
    Top, hele goede service en meedenken met de klant.
    Beoordeeld op 5 sep 2014
    (Bewerkt op 13 sep 2014)

Amsterdam wederom,en ook weer zo'n fijne reactie! daar doen we het voor.....OOK IN HET WEEKEND mag u ons gewoon bellen.wij komen graag naar u toe en u krijgt naast een EERLIJK advies de BESTE prijs van Nederland.

Reactie geplaatst 13 sep 2014
  • Review door Freek, Amsterdam
    Beoordeeld op 1 sep 2014
    Dubbel glas zetten beneden woning hoekhuis
    Zeer tevreden over het werk dat de heren van Glashandel van Ede hebben geleverd. Binnen een dag kwam er iemand langs om de maten van mijn ramen op te meten en zodra deze besteld waren zijn ze de volgende dag geplaatst. Had er vanaf het eerste moment een goed gevoel bij en dit bleek ook te kloppen, erg vriendelijke vakmensen die hard werken en geen beren op de weg zien! Top dus..

Mooie reactie ook weer deze !!! veel plezier van uw volgens ons verantwoorde investering ,Dank

Reactie geplaatst 1 sep 2014
  • Review door Martin, Huizen
    Beoordeeld op 23 aug 2014

Mooi cijfer uit Huizen aan 't gooi-meer! de vakanties zijn weer bijna voorbij,BESTEL NU UW HR++ GLAS OM ER VOOR DE ERGSTE KOU WARM BIJ TE ZITTEN 6% BTW.....hoelang nog ?????

Reactie geplaatst 23 aug 2014