Van Ede Glas

Van Ede Glas beoordelingen (250)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Sint Nicolaasga
    Beoordeeld op 22 apr 2011
    (Bewerkt op 23 apr 2011)

Deze klant werkte/kwam vaak bij ons in de buurt,heeft het ruitje zelf afgehaald en daarmee voor weinig geld z'n klus geklaard. ook voor alleen leveren van glas meestal de goedkoopste van Nederland! gratis advies over opmeten en montage.......

Reactie geplaatst 23 apr 2011
  • Review door D., Amsterdam
    Beoordeeld op 21 apr 2011
    plaatsen dubbel glas
    Perfect volgens afspraak geplaatst. snel en goed werk geleverd. excuus voor de late reactie.
    (Bewerkt op 22 apr 2011)

Bedankt!

Reactie geplaatst 22 apr 2011
  • Review door Jim, Amersfoort
    Beoordeeld op 19 apr 2011
    Glaslat vernieuwen
    Snelle reactie via werkspot met een goede aanbieding. Zeer snel en vakkundig uitgevoerd , met een prima services.

wie het kleine niet eert.............kwam even goed uit zo op zaterdag tussendoor.hopelijk komt er vervolg.

• Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 12 mrt 2011
    (Bewerkt op 19 apr 2011)

Hier dit keer niet helemaal de goedkoopste bieder,en toch een opdracht.het was een hoge dakkapel maar met een cijfer 7 zijn we tevreden! hopen op veel mond op mond reclame,bedankt!

• Review door Iris, Oudeschoot
    Beoordeeld op 23 feb 2011
    Vervangen van 20 ramen voor HR+ glas totaal 14,4 m² glas
    Snelle reactie via werkspot met een goede aanbieding. Alle ramen zijn na een paar dagen al keurig opgemeten en samen hebben we de subsidie voor dubbelglas aangevraagd. Ik hoefde de subsidie niet voor te schieten, zij hebben alles geregeld. Binnen 2 weken na het opnemen van het glas, zijn alle ramen geplaatst. Alles is snel en vakkundig geplaatst. Nadien is alles keurig schoon en opgeruimd achtergelaten. Wij zijn zeer tevreden over V.O.F. Glashandel van Ede. Ik beveel ze zeker aan.
    (Bewerkt op 19 apr 2011)

Dank voor uw mooie reaktie en waardering!! jammer,geen subsidie meer...maar wel 6% btw tarief.

• Review door Johan, Amsterdam
    Beoordeeld op 19 feb 2011
    Enkel glas vervangen voor dubbelglas
    De firma van Ede heeft onze opdracht kwalitatief goed en zeer snel opgevolgd rekening houdend met onze wensen mbt tijd van uitvoering. Voor een (eventuele) volgende opdracht zou ik ze zeker weer vragen.
    (Bewerkt op 19 apr 2011)

Mooie klus,vriendelijke mensen,bedankt voor uw hoge waardering!

• Review door Werkspot-gebruiker uit Groningen
    Beoordeeld op 8 feb 2011
    Buitenkant dubbelglas schuifpui vervangen
    Komt afspraken goed na. 1 x inmeten, bestellen, 1,5 week later glas plaatsen. Ervaren vaklui. Helaas niet mogelijk om op rekening te betalen (contant afrekenen).
    (Bewerkt op 19 apr 2011)

zuinige klus,maar hoort er af en toe bij. onzerzijds iets te krap ingecalculeerd. kontante betaling is bij ons standaard,hoewel er ook regelmatig via bouwdepot wordt betaald. waardering voor het cijfer,bedankt!

• Review door G.M.J., Amersfoort
    Beoordeeld op 8 feb 2011
    vervangen lek dubbelglas
    Opdracht is keurig volgens afspraak uitgevoerd. Ons raam was binnen een half uur geplaatst, keurig afgewerkt en rotzooi ook nog opgeruimd na afloop. Allemaal prima.
    (Bewerkt op 19 apr 2011)

scherpe kleine klus....in de regio,dus kombinatie met andere klussen in utrecht. soms is de concurentie wat oneerlijk. een referentie als deze maakt veel goed!

• Review door VS Pauw, Amersfoort
    Beoordeeld op 2 feb 2011
    Melkglas voor keuken (inmeten, leveren en plaatsen)
    super snel ingemeten en geleverd tegen een goede prijs. Kwam deskundig over.
    (Bewerkt op 19 apr 2011)

Als enige bieder op deze klus....?mooie referentie!

• Review door Werkspot-gebruiker uit Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 29 jan 2011
    Kozijn met bovenlicht
    Het dubbelglas was snel gezet. Helaas bleven na het plaatsen glasscherven achter in de tuin, daarmee konden wij een schoenendoos vullen. Gezien de voor de rest correcte werkwijze, was dit wel een domper. De afdeklatjes ogen enigzins scheef, maar dat is met name doordat het qua kleur nu erg afsteekt tegen de achtergrond. Als we komende zomer de gevel geschilderd hebben, zie je het waarschijnlijk niet meer.
    (Bewerkt op 30 jan 2011)

Bedankt voor uw toch nog positieve referentie,jammer we hadden indien u ons gebeld had eea graag nog beter gedaan/opgeruimd. Zal het met m'n mensen bespreken. Wellicht een volgende keer 1%en een 10 als cijfer gr. Jan v. Ede

Reactie geplaatst 30 jan 2011