Van Ede Glas

Van Ede Glas beoordelingen (250)

• Review door Sanne, Utrecht
    Beoordeeld op 29 dec 2011
    Dubbelglas zetten
    Hebben zeer goed werk geleverd. Netjes, snel en geheel volgens de afspraken. Bovendien voor een scherpe prijs!
    (Bewerkt op 7 jan 2012)

Dank u Mevrouw,we houden ons aanbevolen voor meer!

Reactie geplaatst 7 jan 2012
    Beoordeeld op 23 dec 2011
    dubbel glas vervangen in alu schuifpui
    De prijs was scherp en het bedrijf zat niet te ver weg. Bleken nette lui te zijn. Goede communicatie. Opmeet- en zetafspraak werden beide nagekomen. Gewoon goed werk.
  • Review door Joop, Bussum
    Beoordeeld op 22 dec 2011
    vervangen enkel glas door HR++ glas
    Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Snelle levering/plaatsing (binnen 14 dagen na opmeting). Veel eerder moeten doen :-). Goede advisering over aanbrengen ventilatieroosters.
    (Bewerkt op 7 jan 2012)

Dank!

Reactie geplaatst 7 jan 2012
  • Review door Laurens Schutten, Veghel
    Beoordeeld op 14 dec 2011
    Dubbelglas plaatsen te veghel
    De ervaring met Glashandel van Ede was zeer positief! Afspraken worden netjes nagekomen, concurrerende prijzen en vlotte leveringen. Op de dag van montage werd ik netjes gebeld dat ze later zouden komen, omdat er wat materialen nog niet binnen waren. Gelukkig viel de vertraging mee, en liepen ze anderhalf uur achter. Kan gebeuren en gelukkig werd ik op de hoogte gehouden (ik heb met andere bedrijven ook anders meegemaakt!). De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd en de rommel werd ook opgeruimd. Al met al een aanrader!

Leuke reaktie,en inderdaad.....soms zit 't niet helemaal mee,dan help een beetje begrip en een vriendelijk woord veel. We doen ons uiterste best.

Reactie geplaatst 14 dec 2011
  • Review door hans, Vleuten
    Beoordeeld op 5 dec 2011
    glas leveren en zetten
    goede kwaliteit / prijs verhouding snel uitgevoerd en meedinken kwam goed uit , zeker voor vervolg opdracht aan te bevelen
    (Bewerkt op 6 dec 2011)

Wij houden ons aanbevolen voor vervolgopdrachten,dank u wel voor deze hoge waardering het helpt ons aan meer opdrachten hier bij WERKSPOT.

Reactie geplaatst 6 dec 2011
  • Review door sylvia, Apeldoorn
    Beoordeeld op 5 dec 2011
    dubbelglas laten plaatsen op bovenverdieping
    in 1 woord PERFECT!! Snel, Netjes en ook nog goedkoop!!! Vanochtend dubbelglas geplaats, ze waren erg snel en netjes. Zelfs gingen ze nog met de bezem door mijn tuin om alles weer op te vegen.... Harde werkers....ze hadden amper tijd voor een kop koffie ;-) Laat de winter maar komen.....Ik ben er klaar voor........

Dank u vriendelijk mevrouw!!

Reactie geplaatst 5 dec 2011
  • Review door Helen, Nijmegen
    Beoordeeld op 2 dec 2011
    dubbel glas zetten
    Vandaag zijn mijn ramen voorzien van dubbelglas. Jan en collega hebben perfecte diensten verleend en netjes gewerkt. Snel, vakkundig en volgens afspraak! Ik denk dat ik nu mijn winter wel warm doorkom:)

Wij wensen u Warme Kerst en danken u voor deze mooie waardering!

Reactie geplaatst 2 dec 2011
  • Review door Jeroen, Baarn
    Beoordeeld op 30 nov 2011
    HR++ glas plaatsen
    Beste van Ede glas te Soest, Vorige week hebben jullie in een dag dubbel glas bij ons geplaatst, waanzinnig dat jullie dit in een dag gerealiseerd hebben. Verder was de levertijd top, met een week konden jullie dit bij ons plaatsen en het meedenken van John m.b.t. het ertsglas is erg gewaardeerd. Alle ramen zitten er netjes in en we zijn geen rommel van jullie tegen gekomen, wat ons betreft zijn jullie echte vakmensen! Dank voor jullie inspaningen, service, kwaliteit en vooral prettig contact. Groeten Marloes en Jeroen Heijman

Zeer warme en indrukwekkende referentie. Het was een hele klus voor een lange dag,inderdaad hebben de ''mannen'' van van Ede Glas hier ook wederom hard gewerkt om tot dit mooie resultaat te komen. John had alles perfekt opgemeten (mag ook n's vermeld worden) Dank namens ons allemaal (ook Jolanda m'n lieve vrouw) die met regelmaat haar vingers blauw typt aan de rekeningen/offertes etc. We hopen dat U er veel komfort door krijgt!! gr. Jan van Ede

Reactie geplaatst 30 nov 2011
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 28 nov 2011
    Volledig dubbelglas
    Uitstekend werk geleverd, snel en netjes gewerkt.

Mooie klus en schitterend resultaat! dank u wel!

Reactie geplaatst 28 nov 2011
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 27 nov 2011
    Glas zetten centrum amersfoort
    Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
    (Bewerkt op 28 nov 2011)

Mooi cijfer voor een messcherpe klus! vriendelijke dank.

Reactie geplaatst 28 nov 2011