Van Ede Glas

Van Ede Glas beoordelingen (250)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Zeist
    Beoordeeld op 4 apr 2013

Klein klusje HOGE waardering ! dank.

Reactie geplaatst 4 apr 2013
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maarn
    Beoordeeld op 30 mrt 2013

Prettige Paasdagen en dank voor de hoge waardering !!

Reactie geplaatst 30 mrt 2013
  • Review door Bart, Koudekerk aan den Rijn
    Beoordeeld op 15 mrt 2013
    voorzetramen plaatsen (6 ramen van 2 m bij 1 m)
    Goed advies gekregen over het plaatsen van 6 voorzetramen. Het werk is prima en snel uitgevoerd tegen een schappelijke prijs. Dus dikke pluim ! Ada en Bart

Mooie referentie,we hebben met plezier voor u gewerkt,en hopen dat u er zeker met deze kou heerlijk van kunt genieten en iets minder op de gasrekening krijgt.Dank!

Reactie geplaatst 15 mrt 2013
    Beoordeeld op 10 mrt 2013
    vervangen van dubbel glas
    goede planning en afwerking. overtollig glas netjes meegenomen. binnen 2 uur gereed. good job!

Goed te combineren door medewerking van de klant,winst voor beide.dank !

Reactie geplaatst 10 mrt 2013
  • Review door Soenil, Purmerend
    Beoordeeld op 6 mrt 2013
    Glazen pui standaard dubbel glas vervangen voor HR++ glas
    Glas = niet glas bewijst de vervanging bij ons de Glashandel van Ede. Het huis is een stuk aangenamer door het HR++ glas. Prima prijs en kwaliteitverhouding!
    (Bewerkt op 10 mrt 2013)

Noord-holland wordt om de hoek door goede communicatie en combineren met andere werkspot opdrachten,graag voor u gewerkt !

Reactie geplaatst 10 mrt 2013
    Beoordeeld op 23 feb 2013

Dank voor deze hoge waardering !!

Reactie geplaatst 23 feb 2013
  • Review door Pieter, Zeist
    Beoordeeld op 17 feb 2013
    vervangen enkelglas door HR++ glas
    Het werk is prima uitgevoerd. Wij kunnen VOG Glashandel van Ede aanbevelen.
    (Bewerkt op 18 feb 2013)

VANAF 1 MAART 15% LAGERE PRIJZEN OP ARBEIDSLOON......BESTEL NU EN PROFITEER ALS EERST VAN DEZE GROTE MEEVALLER !! dank voor uw mooie reactie !

Beoordeeld op 8 feb 2013
    Grote enkelglas ruit vervangen
    Uiteindelijk allemaal prima gegaan, het enige wat jammer is is dat het allemaal toch wel langer duurde omdat wij 35 km van deze firma wonen waardoor de klus gecombineerd moet worden met een andere klus om winstgevend te zijn. Prima gezien de lage prijs, maar wel vervelend om ruim anderhalve maand met een gebroken ruit te zitten. Was fijn geweest om dit te weten voordat ik de opdracht accepteerde. Vakwerk verder prima en snel, nieuw dubbelglas is fantastisch.
    (Bewerkt op 18 feb 2013)

WIJ WERKEN OOK VIA UW BOUWDEPOT,EN VOLDOEN AAN ALLE SUBSIDIE-EISEN Goedkoop heeft ook zo z'n beperkingen....logisch lijkt ons....wel dank voor uw zuivere referentie,dit helpt ons verder.

• Review door Tanja, Almere
    Beoordeeld op 10 jan 2013
    Van enkel glas naar dubbelglas
    Alleen maar positieve ervaring met dit bedrijf. Bieding was snel binnen, aanzienlijk betere prijs dan elk ander. Vriendelijke mensen. En ik ben heel blij met mijn nieuwe dubbele beglazing. Bij een eventuele volgende opdracht weet ik deze mensen te vinden, gewoon goed en eerlijk!
    (Bewerkt op 18 feb 2013)

WIJ KRIJGEN 2x PER WEEK ISOLATIEGLAS GELEVERD,DUS SNEL IS BIJ ONS NORMAAL. Zo zie je maar,ook hier is een ''sigaartje'' gerookt. [lol]dank voor deze fijne reactie in een moeilijke tijd voor de bouwsector !!

• Review door Ramón, Markenbinnen
    Beoordeeld op 8 jan 2013
    dubbel glas plaatsen
    Ze reageren vlot, nette prijs en alles volgens afspraak. Jammer dat er een werknemer, na mijn verzoek te stoppen, zijn sigaar bleef roken binnenshuis en in het raamkozijn waardoor mijn huis stonk naar de sigaren. Over de aangenomen job geen klachten. Zelfs mijn krappe deadline wisten ze te halen!
    (Bewerkt op 18 feb 2013)

WIJ ZIJN WEKELIJKS IN NOORD-HOLLAND !! Ondanks een Sigaartje toch een eerlijke waardering voor een SUPERPRIJS ! of ik m'n beste glaszetter 't na bijna 30 jr. nog af kan leren....dat roken ??bedankt.