Van Dam Tuinservice

Van Dam Tuinservice beoordelingen (183)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 21 mrt 2012
    Tuin voorjaarsklaar maken
    Prima vakman. Werkt netjes, denkt mee en geeft adviezen. De tuin ziet er weer prima uit, helemaal klaar voor de lente! We hebben afgesproken dat hij nu regelmatig komt om de tuin bij te houden.
  • Review door Arthur, Hillegom
    Beoordeeld op 15 mrt 2012
    Plaatsen Hedera
    Herman van Dam is een prima vakman. Het werk is uitstekend uitgevoerd. Een vriendelijke man in de omgang en uiterst betrouwbaar.
  • Review door Dirk, Nieuwegein
    Beoordeeld op 1 mrt 2012
    Tuinonderhoud Nieuwegein
    Prima werk, prijs/kwaliteit OK, ben zeer tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Doorn
    Beoordeeld op 16 feb 2012
    Tuin zomerklaar maken
    Herman van Dam heeft onze tuin een prima opknapbeurt gegeven. De groene aanslag is weg en alles ziet er pico bello uit. Extra prettig was dat hij het geen probleem vond om het werk op hele korte termijn uit te voeren. We kunnen (en zullen) hem zeker aanbevelen.
  • Review door F., Maassluis
    Beoordeeld op 13 feb 2012
    Tuin winterklaar maken
    Prima, volgens afspraak. Werkt netjes en vakkundig.
  • Review door C.J., Gouda
    Beoordeeld op 6 feb 2012
    3 struiken rooien en onkruid verwijderen
    De heer Van Dam heeft prima werk afgeleverd. Ruimt alles netjes op. Een bekwaam en betrouwbaar vakman op tuingebied. Goede prijs kwaliteit verhouding. EEN AANRADER VOOR AL UW TUINPROBLEMEN.
  • Review door Geert, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 30 nov 2011
    Periodiek tuinonderhoud
    Doet wat er afgesproken is, komt met ideeen waar ik nooir aan had gedacht. Niet duur
  • Review door Gerrit, Gouda
    Beoordeeld op 22 sep 2011
    Tuin opschonen
    Meneer van Dam was zeer flexibel. Tijdens de werkzaamheden was ik niet aanwezig, maar naar telefonisch contact vooraf ging meneer van Dam toch aan het werk. Toen ik thuis kwam was alles zeer goed uitgewerkt! Mijn complimenten. Ook de afwikkeling ging soepel. Een aanrader!