Van Dam Tuinservice

Van Dam Tuinservice beoordelingen (183)

• Review door JCA, Leimuiden
    Beoordeeld op 9 jan 2015
    verplaatsen van bessenstruiken van ene tuin naar de andere binnen L...
    Wij zijn heel tevreden met de werkzaamheden, Herman is een echte vakman en voert zijn werk uit op basis van zijn kennis en ervaring uit de kwekerij. Een volgende opdracht is zeker voor hem. Bedankt Herman!!
  • Review door Bob, Haarlem
    Beoordeeld op 25 aug 2014
    Graszoden leggen
    De heer Van Dam is een vakman en werkt netjes, is op tijd en denkt mee. Aanrader dus!! Mvg, Bob
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 5 aug 2014
    Grasmaaien en onkruid weghalen
    De heer Herman van Dam heeft op 1 augustus werkzaamheden in onze achtertuin uitgevoerd. Hij heeft al het onkruid dat tot 1 meter hoog stond allemaal weggehaald en afgevoerd. Het gras heeft hij ook gemaaid. Het onkruid in de voortuin heeft hij ook weggehaald, als extra service. Herman was ruim op tijd om met de werkzaamheden te starten. Hij is een eerlijk en betrouwbaar persoon die ik graag weer vraag om onze tuinen te blijven onderhouden. Herman heeft goed werk verricht! Wij zijn er blij mee.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 10 apr 2014
    Gras vervangen
    Prima professionele mensen. Vakwerk geleverd. Een aanrader!
  • Review door Robbert, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 25 mrt 2014
  • Review door Essma, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 24 feb 2014
    Vijgenboom verplaatsen
    Van Dam heeft onze geliefde vijgenboom met zorg verplaatst en daar zijn we heel erg tevreden over! Was ruim op tijd voor de afspraak. Ook advies gekregen over andere planten in de tuin. Mochten we onze tuin opnieuw bestraten, dan zullen we zeker opnieuw een verzoek indienen bij dit bedrijf.