Van Dam Tuinservice

Van Dam Tuinservice beoordelingen (183)

• Review door Ellen, Rotterdam
    Beoordeeld op 24 mrt 2016
    onkruid vrij maken en fruitbomen snoeien moestuin
    Heel goede ervaring met deze vriendelijke tuinman! Snelle reacties, duidelijke afspraken en hartstikke mooi werk afgeleverd. Negen maanden verwaarlozing van een grote moestuin in één dag ongedaan gemaakt! Er was zelfs meer gedaan dan we vooraf hadden afgesproken. Ik kan van Dam Tuinservice zeker aanbevelen!
  • Review door M. C., Hoofddorp
    Beoordeeld op 16 mrt 2016
    Leggen van grasmat +/- 21 m2
    Bedankt Herman, voor het leggen van een stukje gras in onze tuin! Het ziet er zeer vakkundig uit. Ik zou Herman zeker aanraden bij mensen om me heen die op zoek zijn naar een betrouwbare vakman.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 9 mrt 2016
    Bijsnoeien, gewortelde struiken verwijderen, boompje in blokken zagen
    Herman van Dam Tuinservice is een zeer snelle, betrouwbare en kosten efficiënte tuinservice onderhoudsbedrijf. Ik had op korte termijn een goede tuinman nodig en gebaseerd op zijn snelle reactie op de werkspot advertentie, snelle beschikbaarheid, vele goede referenties en pro-actieve service viel mijn keus op Herman. Daar heb je geen spijt van. Kortom goed aan te bevelen indien u ook tuinklussen hebt.
  • Review door Martijn, Maarssen
    Beoordeeld op 23 jan 2016
    snoeien hedra en onkruid verwijderen
    Absoluut een vakman. Op tijd en meer dan mijn verwachtingen het werk uitgevoerd.
  • Review door Johan, Vlaardingen
    Beoordeeld op 24 dec 2015
  • Review door Irene, Zoetermeer
    Beoordeeld op 11 okt 2015
    Leggen van graszoden
    Heel tevreden. Netjes en professioneel uitgevoerd, geheel volgens afspraak.
  • Review door Richard, Zoetermeer
    Beoordeeld op 15 sep 2015
    Eenmalig groot onderhoud na aankoop huis en winterklaar maken
    Herman levert goede service en komt de afspraken na. hij heeft bij ons de tuin na een periode van achterstallig onderhoud goed aangepakt. Wij zijn zeer tevreden.
  • Review door irene, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 2 sep 2015
    Conifeerhaag snoeien
    Herman reageerde snel op m'n aanvraag. En hij kon al binnen 3 dagen de opdracht uitvoeren. Goed overleg en heel flexibel. Ik ben zeer tevreden en zal een volgende keer voor tuinwerkzaamheden Herman zeker weer bellen.