Technisch Installatie buro Martin

Technisch Installatie buro Martin beoordelingen (312)

• Review door Steven, Amsterdam
    Beoordeeld op 14 feb 2015
  • Review door Taco, Amsterdam
    Beoordeeld op 6 feb 2015
    Voorbereiden plaatsen nieuwe keuken
    Omdat we een nieuwe keuken gingen plaatsen, maar niet alles zelf konden doen hadden we Martin ingeschakeld. Hij heeft voor ons verschillende werkzaamheden verricht, o.a. het verleggen van enkele CV leidingen, het verplaatsen van het expansievat, verplaatsen van een gasleiding + nieuw kraantje en aansluitingen voor kraan en vaatwasser. Hij kon snel aan de slag en voor een hele mooie prijs heeft hij vakwerk afgericht. Hij is bekend met Amsterdamse flats en schrikt niet van een voorzetwand of twee. Martin is een uiterst bekwame vakman die je rustig zijn gang kan laten gaan. Hij bekeek met ons de huidige situatie, denkt met je mee, geeft tips en kwam met slimme oplossingen. Hij heeft ons ook doorverwezen naar andere betrouwbare vaklieden, in ons geval een elektricien en stukadoor, over hun werkzaamheden zijn we ook erg tevreden. Kortom, wij zijn erg enthousiast over Martin we bevelen hem dan ook zeker aan!
  • Review door Gertjan, Amstelveen
    Beoordeeld op 30 jan 2015
    Verplaatsen van verwarming naar andere muur
    Technisch Installatie buro Martin ingehuurd voor het verplaatsen van de CV in de keuken. Martin denkt met je mee en komt met mooie oplossingen. Zeer tevreden met het resultaat. Mocht ik weer een klus hebben dan huur ik TIbM zeker weer in. Echt een aanrader.
  • Review door Brendan, Haarlem
    Beoordeeld op 19 dec 2014
    CV ketel naar balkonkast
    Wij hebben een nieuwe woning gekocht en wilden de cv uit de keuken in een balkonkast verplaatsen. Er waren ook oude radiatoren met verwarmingsbuizen langs de muren in de gehele woning. Dit vonden wij niet mooi en hebben een advertentie op werkspot geplaatst. Wij kregen drie reacties van loodgieters. Martin kon gelijk langskomen en stuurde mij dezelfde dag nog een offerte. Binnen een week heeft Martin de CV ketel verplaatst en alle leidingen onder de vloer van de woning gelegd. Wij zijn heel blij met het resultaat en het is duidelijk te zien, dat Martin een vakman is. Het ziet er heel professioneel uit. Zie foto's van de werkzaamheden.
    (Bewerkt op 21 jan 2015)

zo als u leest op de factuur is er geen voorrij kosten gerekent

Reactie geplaatst 21 jan 2015
  • Review door Wim, Amsterdam
    Beoordeeld op 16 dec 2014
    CV ketel vervangen in Amsterdam
    Bestaan er nog vakmensen in Amsterdam en omstreken? Jazeker! Martin is nog 1 v/d weinige personen die je zult ontmoeten, die adviseert, duidelijke afspraken maakt, en ze vervolgens ook nog perfect uitvoert! Toppert!
  • Review door Ron, Amsterdam
    Beoordeeld op 19 nov 2014
    Vervangen oud kraanblok
    Via Werkspot terecht gekomen bij Martin , direct na mijn contact een bevestiging van de planning in mijn mailbox. Op het moment dat Martin binnenkomt is het gezellig , Martin komt gelijk ter zake en denkt in oplossingen. Mijn kraanblok werd razendsnel vervangen ondanks wat problemen met het vinden van mijn hoofdkraan . Ik heb nog plannen om een oude wasbak te laten vervangen en ik hoef niet lang te denken wie ik dat wil laten doen .Zal wel even duren want Martin heeft het razend druk tot januari. Kan kloppen want de man is een vakman , snel en accuraat. Een aanrader dus !!!!
  • Review door Gerry, Amstelveen
    Beoordeeld op 19 nov 2014
    vervangen toilet reservoir laaghangend
    Ik ben zeer tevreden met Martin. Op zaterdag de klus geplaatst en al snel een reactie. Hij wilde de klus al op zondag komen doen. Nog even gewacht of er meer reacties kwamen (dit is de eerste keer dat ik met werkspot werk) en op dinsdag een afspraak voor woensdag gemaakt. Hij heeft het toiletreservoir vervangen wat toch meer werk was als verwacht omdat er een leiding verlegd moest worden. Ook heeft hij in de badkamer nog een handdoekstang aan de radiator bevestigd zonder extra kosten. Als ik weer een klus heb ga ik hem zeker bellen.
  • Review door D.A., Amsterdam
    Beoordeeld op 11 nov 2014
    Vervangen geiser (oude demonteren, nieuwe plaatsen op andere plek)
    Mijn held! Martin is simpelweg geweldig. Een echte Amsterdammer. Na drie zinnen heette ik geen Dennis meer, maar Den. Hij reageerde op mijn oproep om een geiser te vervangen en op een andere plek te plaatsen, maar zag direct na binnenkomst al dat dat onzin zou zijn. Ik had geen blijvend warm water in de douche, maar wel in de keuken. Een nieuwe geiser zou inclusief plaatsing ruim duizend euro kosten. Martin had een andere oplossing: een simpele douchekop. Voor 11.95 was ik klaar en heb ik sindsdien warm water. Martin, ik vind je een held! En het vervangen van die radiator laat ik graag aan je over!
  • Review door selke, Amsterdam
    Beoordeeld op 7 okt 2014
    aanschaf en plaatsen cv ketel
    Hele fijne samenwerking, Martin stond meteen voor me klaar en heeft me geholpen aan een goede ketel voor een goede prijs. Ik ben ontzettend tevreden en kan Martin van harte aanbevelen.
  • Review door Arjen, Amsterdam
    Beoordeeld op 24 sep 2014
    Omleggen verwarmingbuizen
    Martin is duidelijk in de communicatie en beantwoord telefoon en mail direct. Hij stond snel op de stoep om vrijblijvend een offerte te maken, kort daarna heeft hij de klus ingepland en uitgevoerd. Helemaal binnen het budget en ruimschoots binnen de geraamde tijd. Martin denkt goed mee en heeft goed geadviseerd in de materiaalkeuze. Ik kan u deze gezellige vakman van harte aan raden!