Stucadoor Emil

Stucadoor Emil beoordelingen (134)

• Review door Nikos, Ridderkerk
    Beoordeeld op 8 jul 2021
    Stucen: 160 m2 wanden; 70 m2 plafond
    280m2 gestuced in 1 dag met 4 man. Soms is de taalbarriere lastig maar kwalitatief was het uitstekend. De muren leken wel spiegels.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorburg
    Beoordeeld op 8 jul 2021
    Stucen: 50 m2 wanden; 30 m2 plafonds
    Mijn appartement is heel goed gestuct door deze mannen (totaal 220 m2). Zeker aan te raden, komt afspraken na, beginnen op tijd en communiceren goed.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Krimpen aan den IJssel
    Beoordeeld op 14 jun 2021
    Stucen: 80 m2 wanden
    Na contact met Emil de wzh doorgenomen en prijsafspr., € 11 per M2. Klus geschat op 80-100 M2. Ik had het ruim genomen ivm aankoop materiaal ervan uitgaan dat het goed opgemeten zou worden bij aanvang van de klus. Ik kreeg een appje van een ander telnnr met de vraag om fotos te sturen. Ik vroeg wie hij was (want onbekend telnr) eerst zei hij dat hij Emil was, later de zoon van Emil. Ik heb foto's gestuurd en oke mijn fout want ik bedacht ineens dat alles tegelijk doen wel erg veel was, ik moet mijn spullen ook kwijt en vroeg of eerst alleen de gang gedaan kon, ca 20 M2 en vroeg of de prijs hetzelfde zou blijven, € 11 per M2 (een kleine klus dus iets hogere prijs had ik wel verwacht). Hij ging accoord : "oke en € 75 afplakken". Op de dag zelf staat een onbekende hier voor de deur, bleek zoon 2. Hij wist niets van de afspraak af en vroeg hogere prijs. Resultaat: dure klus geweest want rolgordijn is kapot, bed is beschadigd, 1 muur is gewoon niet gedaan! Krijg geen reactie op mijn appjes.
    (Bewerkt op 25 jun 2021)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 10 jun 2021
    Stucen: 60 m2 wanden
    De familiezaak van Emil is echt een prijsvechter. Kwaliteit is zeer hoog voor de prijs die je betaald.
  • Review door Marilyn, Leerdam
    Beoordeeld op 4 jun 2021
    Stucen: 30 m2 wanden; 20 m2 plafonds
    De 2 mannen hebben vandaag hard gewerkt, het was iets meer m2 dan berekend en het werk werd lastiger gemaakt doordat de brede zware kast niet uit de kamer kon, maar toch hebben ze topwerk geleverd! De ruimtes ook opgeruimd en schoon achtergelaten. Kwaliteit voor een scherpe prijs! Ik raad hen zeker aan.
  • Review door Bert, Den Haag
    Beoordeeld op 29 mei 2021
    Stucen: 200 m2 wanden
    Stucadoor Emil en zijn team hebben echt vakwerk geleverd en dat voor een zeer scherpe prijs. Compleet huis in 1 dag incl. badkamer / toilet / keuken met Aquastuc voor tegelwerk. Je zou het bijna niet geloven maar Emil en zijn team doen het gewoon. Ik beveel Emil en zijn team dan ook van harte aan !
  • Review door Jahaira, Oegstgeest
    Beoordeeld op 4 mei 2021