Slimcoating

• Review door jolande, Epe
    Beoordeeld op 30 mei 2018
  • Review door Osgar, Utrecht
    Beoordeeld op 11 mei 2018
    Plat dak bedekken en isoleren
    Maik van Slimcoating heeft ons dak van 40 m2 snel geïsoleerd en een nieuw bitumen dak er op gelegd. Alleen was er al snel een lekkage op 2 plaatsen. Dit heeft hij natuurlijk wel gerepareerd. Alleen duurde het wel even voor hij langs kwam. Maar nu ziet het er weer goed uit.
    (Bewerkt op 30 mei 2018)
  • Review door Ton, Wageningen
    Beoordeeld op 15 apr 2018
    Renovatie plat dak + isolatie + eventueel zonnepanelen
    Slimcoating heeft het werk vakkundig en boven verwachting snel uitgevoerd! We dachten dat het twee dagen zou duren, maar met wat extra inzet was de klus in 1 dag al geklaard.
  • Review door Charles, Hoevelaken
    Beoordeeld op 19 feb 2018
    Vervangen dakbedekking en aftimmeren
    Vriendelijke en open benadering. Daarnaast werden de wzh keurig uitgevoerd en werd ik goed op de hoogte gehouden. Prettige mensen, die weten wat ze moeten doen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 25 dec 2017
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lobith
    Beoordeeld op 7 okt 2017
    Vervangen dakbedekking plat dak
    Prima uitgevoerde klus. Aardige klussers met kennis van zaken. Denken in oplossingen. Prima mee te communiceren en komen afspraken na. Zeker aan te bevelen.
    (Bewerkt op 30 dec 2022)
  • Review door Jet, Well, Limburg
    Beoordeeld op 13 sep 2017
    isolatiedak op stacaravan
    Snel en kundig geplaatst in 1 dag. Zou dit bedrijf zeker aanbevelen!
  • Review door Gert, Barneveld
    Beoordeeld op 16 aug 2017
    Dakbedekking 38m2
    Goede communicatie. Tijdens de werkzaamheden bleek er of een stuk ergens anders lek te zijn. Dat kon vooraf niet worden gezien omdat er een dikke laag grind op lag en eronder een gestuckt plafond. Stuk van dakplaat / spaanplaat was zo verrot dat het vervangen moest worden. In overleg heb ik er toen een plaat en isolatie ingezet waarna zij het netjes met dakleer hebben afgewerkt.