RST Bouwservice

RST Bouwservice beoordelingen (144)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Beltrum
    Beoordeeld op 14 mrt 2011
    Plaatsen nieuw kozijn en deur slaapkamer verzetten.
    Naast het feit dat Richard zich uitstekend aan de afspraken houdt, heeft hij hier prima werk geleverd.We zijn zeer tevreden over hem.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Enschede
    Beoordeeld op 3 mrt 2011
    Wand en deur plaatsen op zolder
    Richard Slotboom is een vakman: hij denkt mee, is bijzonder nauwkeurig en accuraat en zijn prijs/kwaliteitverhouding is prima! Wij hebben hem gevraagd of hij een oplossing kon verzinnen voor het afsluiten van een open boekenkast. Hij kwam met een zeer creatieve, functionele oplossing waar we zelf nooit op gekomen waren! We hebben hem eerst alleen het plaatsen van een wand en een deur en het leggen van laminaat voor een deel laten offreren. Uiteindelijk heeft Richard ook de rest van het laminaat gelegd en tevens het materiaal geleverd, de afsluiting van de boekenkast gerealiseerd en bergruimte boven het trapgat van de zolder gemaakt. Deze integere vakman gaat enkel voor kwaliteit en is uitermate klantgericht! De volgende klus hier zal zeker naar hem gaan!
  • Review door Janssen, Huissen
    Beoordeeld op 28 jan 2011
    Beveiliging van deuren en ramen
    Richard heeft de beveiliging van mijn woning verzorgd en was, ter plekke, ook bereid om een aantal kleinere klussen uit te voeren. Voorafgaand aan de opdracht viel Richard ons positief op door zijn kennis van zaken en zijn uitgebreide inspectie van de zwakke punten. Hij wist de zwakheden te benoemen en kon ook laten zien waarom hij daar zo over dacht. Zijn uitgebreide ervaring in de beveiligingsindustrie kwam duidelijk naar voren. De klus is over een aantal dagen verdeeld. Richard heeft zich netjes aan de afspraken gehouden en was altijd stipt op tijd of zelfs wat eerder dan afgesproken. Hij toonde zich ook flexibel als ons een dag of tijdstip niet uitkwam. Zijn scherpe oog heeft ons wat extra geld gekost voor een nieuwe deur, maar dit was voor een goed doel, aangezien één van de deuren onderaan erg zwak bleek te zijn. Het hout was enigszins vermolmd en aan de onderkant kon er zo een vinger in het hout worden ingedrukt. Dit was mij niet eerder opgevallen. Gelukkig zag hij dit, voordat hij de secustrip monteerde. We zijn erg tevreden over het vakwerk dat Richard geleverd heeft. De sloten zien er mooi uit en zijn netjes in de deuren en ramen verwerkt. De nieuwe deur en de uitvoering van de kleinere klussen zijn eveneens naar wens. Als wij in de toekomst nog klussen hebben die op Richards terrein liggen, dan is hij de eerste die we bellen.
  • Review door m.b., Etten
    Beoordeeld op 26 jan 2011
    (schuif-)deur plaatsen
    betrouwbaar en snel .
  • Review door Gerrit, Gaanderen
    Beoordeeld op 9 jan 2011
    Koplatten plaatsen op kozijnen
    Deze klus is prima en na behoren uitgevoerd. Afspraken zijn prima nagekomen tegen een juiste prijs. Ik kan RST Bouwservice zonder probleem aanbevelen!
  • Review door Trees, Apeldoorn
    Beoordeeld op 8 jan 2011
    deuren inhangen
    uitstekend werk geleverd
  • Review door Harrie, Zutphen
    Beoordeeld op 8 dec 2010
    Scheidingswand op zolder plaatsen
    Zeer positief is dat vakman Richard Slotboom zich aan de gemaakte afspraken houdt en gedegen werk aflevert. Na de inventarisatie binnen 1 dag een duidelijke offerte. Goed voorstel gedaan en advies gegeven over het soort scheidingswanden (Faay VP54). Richard is ook een vakman die doorwerkt. Zeer goede afwerking. Werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd en van de zolder van 40 m2 is een kamer van ca. 30 m2 en een van ca. 10m2 gemaakt. De scheidingswanden zijn gereed om direct te schilderen/te behangen.
  • Review door edward, Zutphen
    Beoordeeld op 21 nov 2010
    scheidingswand plaatsen
    de werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd in de afgesproken tijd. De zolder is netjes afgetimmerd. zie voor foto's de site van rst bouwservice.
  • Review door Otemann, Warnsveld
    Beoordeeld op 2 nov 2010
    daklijst vernieuwen
    Prima ervaring met dit bedrijf. Opdracht kon vlot worden uitgevoerd, volgens gemaakte afspraken en tegen een nette prijs. We zullen deze vakman in de toekomst hoogst waarschijnlijk nog wel eens benaderen voor het uitvoeren van een klus.
  • Review door Remco, Apeldoorn
    Beoordeeld op 6 okt 2010
    Schuurduur
    Prima Vakman! Erg klant vriendelijk en heeft werk keurig afgeleverd. Nette prijs goede service.