vandaag is bij ons een nieuwe voordeur geplaatst, erg netjes gebeurt,was op de afgesproken tijd hier, duurde iets langer dan gepland, maar maakte het netjes af. Werkt erg precies en werkt door! een aanrader
Richard, heeft de beide opdracht, het aftimmeren van de bergruimte zolder en het vervangen van het hang en sluitwerk openslaande deuren perfect uitgevoerd, we zijn erg tevreden.
De deur is in overleg gekozen en vervolgens na levering direct geplaatst. De deur past zeer goed in het interieur en alles is zeer vakkundig geplaatst. Een aanbeveling waard.
Prettige man om zaken mee te doen.
Vriendelijk, duidelijk in woord en daad.
Bij evt. problemen konden we altijd bellen!
Meedenken over het schilderen van de deur,.. dikte van de verf, en ruimte deur hangen.
Kortom, een goed betrouwbaar bedrijf/mens. ( onze ervaring!)
Onze eerste ervaring met RST Bouwservice is heel goed bevallen. Richard heeft bij ons een garagedeur geleverd en geplaatst. Het is keurig volgens de afspraak opgeleverd en afgewerkt. Richard werkt hard en netjes. Ook de afwerking is keurig.
Richard van RST Bouwservice hebben wij ervaren als een zeer prettige, ervaren vakman die zijn afspraken zeer nauwgezet nakomt. Het was niet de goedkoopste optie, maar wel iemand die als een vakman meedenkt en waar je op kan vertrouwen. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. tijdens het werken in huis ging het ook prettig - altijd op tijd en keurig opgeruimd na het werken.
Kortom, als je een goeie timmerman zoekt - die heb je gevonden.