Sifra, Amsterdam
Water + afvoerpunten
Ik kan niet anders dan Rodeha van harte aanbevelen. Wat een prettige mensen! Vakkundig, betrokken, enthousiast, in oplossingen meedenkend en zeer betrouwbaar. Alle afspraken zijn binnen de strakke deadline die ik had ivm m'n verhuizing nagekomen en de communicatie is prettig.
Ik had Rodeha aanvankelijk voor de aanleg van water + afvoerpunten gevraagd maar nadat een electricien het bij mij liet afweten, hebben Roy en Bert een team van toppers samengesteld dat me enorm uit de brand heeft geholpen en uiteindelijk vrijwel m'n hele casco huisje heeft aangepakt; elektra, leidingen, installatie badkamer en keuken, een heel goede tegelzetter, het aanleggen van verwarming en stopcontacten, etc en straks nog het isoleren van m'n dak.
Ik vind het bijna jammer dat het werk er op zit, het was zo'n top ervaring om met deze mannen te werken. De prijs is schappelijk en de kwaliteit van het werk is echt heel goed. Dus, niet alleen voor loodgieterswerk, ook voor andere klussen, kan ik Rodeha zeer aanbevelen.