RB Stoffering B.V.

RB Stoffering B.V. beoordelingen (193)

• Review door Jasper, Amsterdam
    Beoordeeld op 8 jul 2011
    70m2 kliklaminaat + alufoam ondervloer leggen in appartement Amsterdam
    Grote complimenten voor de vakmannen van het Binnenhuis. Onze laminaatvloer is vandaag uitermate netjes gelegd. De deurkozijnen met heel veel randjes en hoekjes zorgden voor een uitdaging voor de plinten, maar dit is zeer creatief en vakkundig opgelost. De vloer kon ook na plaatsing op werkspot direct binnen een aantal dagen gelegd worden tegen een hele scherpe prijs dus wij kunnen het Binnenhuis zeker aan iedereen aanbevelen!
  • Review door jan, Apeldoorn
    Beoordeeld op 19 jun 2011
    laminaat en trappen leggen
    Deze mannen hebben van onze woning een paleis gemaakt! Ze kwamen langs om stalen van tapijt en laminaat te laten zien. Er zat heel wat moois tussen, dus konden we gelijk wat uitzoeken en een leg afspraak maken. Paar dagen later kwamen de mannen al met alle spullen. In nog geen dag 80m2 laminaat aan 1stuk overal doorgelegd en 2 trappen met 2kleuren gelegd (loper vorm). In het verleden al veel laten leggen door andere, maar nooit echt tevreden. Maar nu ligt het zoals ik nog nooit eerder heb gezien, tot in de puntjes! Dit zijn aardige leuke vakmensen die keihard werken! Ik zal jullie overal aanbevelen! Groetjes, Jan & Mandy uit Apeldoorn