Niki Boshoff Installatietechniek

Niki Boshoff Installatietechniek beoordelingen (203)

• Review door E., Alkmaar
    Beoordeeld op 16 aug 2011

Dank U.

• Review door David, Den Haag
    Beoordeeld op 12 aug 2011
    Vernieuwen badkamer
    Na bij ons de Cv en radiotoren te hebben geplaatst hebben we zeer bewust ook gekozen om de badkamer te laten doen door niki. Zonder al te veel aanwijzingen alles precies gedaan zoals we het zouden willen, nik denkt mee geeft zeer welkom advies, bv mbt de randen. Al met al wat vertraging opgelopen omdat het stuckwerk niet wilde drogen, maar alles netjes op tijd af. De tegels werden door Flip en een collega in een razend tempo zeer netjes geplaats. Nik is zeer vakkundig en een absolute aanrader.
    (Bewerkt op 7 sep 2011)

Bedankt voor de opdracht en veel plezier met jullie nieuwe badkamer. Groetjes Nik.

• Review door David, Den Haag
    Beoordeeld op 12 aug 2011
    Plaatsen CV en radiatoren en aanleggen wateraan- en afvoer
    Nik heeft bij ons de cv en radiotoren geplaatst en het is een zeer prettige man om mee te werken. Offerte is duidelijk en geen verrassingen achteraf. Voor de aanvang van de opdracht even alles nalopen en je hebt er geen omkijken meer naar. Kleine, door ons onvoorziene, ongemakken loste hij zonder problemen op precies zoals we het zelf zouden hebben gedaan. Nik is een beleefde vakkundige man die de tijd neem, goed te bereiken en alles na afloop netjes achter laat. We waren zo tevreden dat we ook de badkamer door hem hebben laten doen. Een absolute aanrader.
    (Bewerkt op 7 sep 2011)

Bedankt voor je reactie en veel plezier van jullie nieuwe cv-installatie. Groetjes Nik.

• Review door Rik, Amsterdam
    Beoordeeld op 9 aug 2011
    CV installatie plaatsen en gas/water leidingen voor badkamer en keu...
    Niet voor niets installateur van het jaar. Denken heel goed mee, werken snel en volgens afspraak. We hebben een grondige renovatie vanaf casco gedaan en deze mannen behoorden absoluut tot de top van de vakmannen die werk verricht hebben!

Hoi Rik, Bedankt voor je mooie referentie had hem niet meer verwacht maar hij was het wachten waard. Ben blij dat je zo tevreden bent daar doen we het uiteindelijk voor.Nog bedankt voor de opdracht en misschien tot de volgende klus. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 9 aug 2011
  • Review door Tillie, Zaandijk
    Beoordeeld op 21 jul 2011
    Vervanging van oude cv-ketel
    Nik is helemaal top. Hij heeft onze oude cv-ketel vervangen. Wat kan ik er meer over zeggen. Alles ziet er prima uit, werkt zoals het hoort, alle rommel is opgeruimd, ....Ik kan hem iedereen aanbevelen. En hij is nog aardig ook. :-) Nik, hartstikke bedankt. Laat de winter nu maar komen. Wij zitten er warmpjes bij, en nog zuinig ook. Groetjes Rob en Tillie, Zaandijk

Hoi Tillie, Bedankt voor je mooie referentie heb met plezier de ketel geplaatst. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 21 jul 2011
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zaandam
    Beoordeeld op 15 jul 2011
    Plaatsen van extra wateraansluiting en verplaatsen water koud/warm...
    Nik is een aardige, rustige man die ook de tijd neemt om al je vragen te beantwoorden en geloof me, ik ben best nieuwsgierig! Ook de klus zelf is naar tevredenheid uitgevoerd, geen lekkages. En zou dit onverhoopt wel het geval geweest zijn dan twijfel ik er niet aan dat Nik dit netjes zou oplossen. Als we onze badkamer nog gaan verbouwen zullen we zeker overwegen om je weer in te schakelen!
    (Bewerkt op 21 jul 2011)

Bedankt voor je referentie. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 21 jul 2011
  • Review door Thijs, Amsterdam
    Beoordeeld op 4 jul 2011
    Verwijderen en plaatsen radiatoren
    Nik heeft deze opdracht uitgevoerd. Hij is een zeer prettig persoon, heel aardig maar belangrijker...hij levert perfect werk af en heeft verstand van zaken. Na de eerste keer bleek één van de radiatoren (die ik zelf had aangeschaft) krom te zijn, zonder extra in rekenen te brengen (hij is toch wel 2 uur van die ochtend kwijt geweest) is hij een andere dag teruggekomen om de klus te klaren, top! Nik, nogmaals dank!!

Hoi Thijs, Bedankt voor je positieve reactie hier doe ik het voor.En wie weet tot de volgende klus. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 4 jul 2011
  • Review door E.P.T., Haarlem
    Beoordeeld op 28 jun 2011
    Badkamer renoveren
    Wij hebben onze badkamer volledig laten verbouwen door Nik en zijn team en hadden dit veel eerder moeten doen. We zijn heel erg tevreden over het verloop van de verbouwing en hoe ze allemaal te werk zijn gegaan. Alle werkzaamheden worden goed overlegd en NIk gaat niet verder voordat hij zeker weet dat het is zoals wij het ook bedoelen. Soms liepen we ergens tegenaan wat wij hadden bedacht, bijvoorbeeld de spotjes op 4 plekken in een vierkant, maar NIk legde dan heel duidelijk uit dat dit je dit beter niet kunt doen boven de douchecabine en dacht heel goed mee waar ze wel konden komen en dat het er dan ook nog mooi ziet. Ook op feestdagen en in het weekend is Nik bereikbaar en heeft hij doorgewerkt terwijl hij van ons ook lekker bij zijn gezin had mogen zijn, een aardige man met hart voor zijn zaak!! Wij zijn echt heel erg blij dat we voor Nik hebben gekozen en raden hem ook bij iedereen aan die het horen wil. Na de badkamer heeft NIk ook onze CV ketel vervangen en ook daar niets anders dan lof over.
    (Bewerkt op 30 jun 2011)

Hoi Edwin en Vera, Bedankt voor deze top reactie ik ben blij dat jullie tevreden zijn.Ik ben zelf ook blij met het eindresultaat.Ik wil jullie bedanken voor de opdracht en wie weet tot de volgende klus!!!. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 30 jun 2011
  • Review door Vader, Amsterdam
    Beoordeeld op 24 mei 2011
    Drukverhoger waterleiding plaatsen
    Niki is prettig in de omgang en heeft de klus snel en goed uitgevoerd. Prima dus.

Hoi Jorrit, Bedankt voor je referentie. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 24 mei 2011
  • Review door Ronald, Heerhugowaard
    Beoordeeld op 23 mei 2011
    Plaatsen van CV ketel en thermostaat
    Niki heeft onze zelf aangeschafte CV ketel + thermostaat vakkundig geïnstalleerd. Wij hebben voor Boshoff Installatietechniek gekozen omdat hij zeer veel goede referenties had en bij deze weer een goede referentie er bij! een dikke 10! Maar let wel op. als je een spoed klus heb, Niki z`n agenda zit aardig vol! maar zelfs voor ons heeft hij nog een gaatje gevonden. bedankt en tot de volgende klus!

Hoi, Bedankt voor jullie mooie referentie ik ben blij dat jullie tevreden zijn over het geleverde werk. Geniet van jullie nieuwe cv-ketel. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 23 mei 2011