Niki Boshoff Installatietechniek

Niki Boshoff Installatietechniek beoordelingen (203)

• Review door Erik Blom
    Beoordeeld op 5 mrt 2015

Totale renovatie van een badkamer.

Super goed wat leveren hun mooi en vakkundig werk af. Allemaal netjes volgens afspraak. Het eindresultaat van de badkamer renovatie is boven verwachting goed. Ze denken echt met alles mee en hebben goede ideeën. Bij een volgende klus zal ik hun zeker weer inschakelen.
    (Bewerkt op 4 mei 2015)

Hoi Erik, Bedankt voor je top referentie ben daar erg blij mee daar doen we het voor. Groeten Nik.

Reactie geplaatst 4 mei 2015
  • Review door Fred okkers
    Beoordeeld op 4 mrt 2015

Totale toilet en badkamerrenovatie.

Vanaf het eerste kontakt met Niki was het gevoel al direkt goed, en na het doorlezen van de snelle en duidelijke offerte waren we er al snel uit. En ons gevoel heeft ons niet in de steek gelaten : We hebben maar een kleine badkamer, maar Niki en niet te vergeten Venize hebben er een waar paleisje van gemaakt. Ook het toilet ziet er fantastisch uit. Het zijn echt vakmensen die goed meedenken, met bruikbare ideeën komen en daarnaast zeer prettige mensen zijn. Ook heeft hij een uitstekend team met vakmensen om zich heen. We zijn zeer blij met het eindresultaat en zullen NBI bij iedereen aanraden die dergelijke plannen heeft. We missen ze zelfs een beetje.....
    (Bewerkt op 4 mei 2015)

Hoi Fred, Bedankt voor je mooie referentie we hebben met plezier bij u gewerkt de groetjes aan je vrouw en misschien tot de volgende klus. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 4 mei 2015
  • Review door Heidi, Velserbroek
    Beoordeeld op 25 jun 2014
    Om-/verbouwen slaapkamer naar badkamer
    Wij zijn zeer tevreden over Niki . Wij hebben onze opdracht op Werkspot geplaatst voor het om-/ verbouwen van een (slaap) kamer van 3.10 m x 3.20 naar badkamer met vloerverwarming, tegels, bad, inloopdouche en badmeubel. Toen Niki kwam voor het maken van een offerte voelde dat al zeer positief. Wij hebben dan ook niet lang na hoeven denken om met NBI Installatietechniek in zee te gaan toen er ook nog eens een scherpe offerte lag en wij ook de goede referenties lazen. Vanaf de start van de om-/verbouw van de (slaap)kamer verliep alles snel. Aangezien wij geen technische tekening hadden en alles zelf bedacht hadden waren wij enorm blij met het vakmanschap en kritische oog van Niki. Hij vindt/vond niets een probleem en droeg goede ideeën / oplossingen aan. Niki zijn motto komt goed is dan ook echt waar!!! Alles komt ook goed. Onze nieuwe badkamer is echt een plaatje geworden dankzij Niki, Veniz, de tegelzetter, elektricien, stucer en kitter. Wij willen nogmaals Niki, Veniz en zijn onderaannemers bedanken voor onze prachtige badkamer. En zullen dan ook bij onze volgende klus heel graag Niki (NBI installatietechniek) inhuren. Jullie zijn echt toppers en fijn dat jullie bij ons onze droom badkamer hebben gerealiseerd.
    (Bewerkt op 26 jun 2014)

Hoi Heidi, Bedankt voor deze mooie referentie, ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn over het eindresultaat.Veel plezier met jullie badkamer en wellicht tot de volgende klus. Groetjes Nik en Venize.

Reactie geplaatst 26 jun 2014
  • Review door Marleen, Koog aan de Zaan
    Beoordeeld op 6 feb 2014
    Volledige nieuwe C.V. installatie en leidingwerkzaamheden
    Wij hebben een opdracht op Werkspot geplaatst voor het vervangen van 15 radiatoren, het plaatsen van een tweewegs-verwarmingsbuizensysteem, nieuwe aansluitingen van wasmachine en droger op zolder (ipv huidige aansluiting in badkamer) en een nieuwe combiketel (Nefit Aauapower PlusII cw6) op zolder (ipv bijgebouw naast huis). Dit ter vervanging van ons verouderde eenwegs-verwarmingssysteem. Voorheen was de warmwater en verwarming middels een geiser en C.V. geregeld. Deze geiser is komen te vervallen door onze combiketel. Niki Boshoff was de eerste die reageerde op de advertentie. Hij kwam direct langs en maakte dezelfde dag een offerte op zaterdag. Meerdere bedrijven aangeschreven via Werkspot reageerden ook, meerdere kwamen kijken maar zagen problemen waar Niki juist oplossingen zag. Niki had veruit de beste prijs-kwaliteit verhouding en dacht mee over de afwerking, door zijn voorstel alle verwarmingsbuizen onder te vloeren netjes weg te werken ipv buizen langs de muur. We hebben ook een mooie touchscreen thermostaat laten plaatsen. Ons huis betreft een grote vrijstaande villa, wat groter en complexer is dan een gemiddeld huis. Niki gaf ons direct een vertrouwd gevoel, dit niet als een belemmering te zien maar juist als een uitdaging. Vanaf aanvang werkte Niki razendsnel, dat wij serieus verbaasd waren hoe hij alles zo mooi kon afwerken in minder dan tien dagen. Hij heeft geen 9-17 mentaliteit, bleef soms avonden doorwerken, waardoor onze strakke planning aangaande de verbouwing gehandhaafd kon blijven. Alles in overleg. Buiten om dat Niki snel werkt, heeft hij een oog voor detail en is een perfectionist qua afwerking. Als iets langer duurde voor een mooier resultaat ging hij dat niet uit de weg. Wij zouden Niki iedereen aanraden. Sterker nog, wij hadden na zijn werkzaamheden omtrent de C.V. installatie ook besloten om hem de badkamer te laten doen. Simpelweg omdat we wisten dat het goed zou komen en het resultaat is dan ook wederom prachtig. Kortom, Niki is betrouwbaar, gestructureerd en een echte vakman die weet waar hij het over heeft. Hij is zeer klantvriendelijk en klantgericht. Ontzettend bedankt Niki!
    (Bewerkt op 7 feb 2014)

Hoi Thomas en Marleen, Bedankt voor deze mooie referentie ik ben hier zeer blij mij,het is ook nog mijn 2ste referentie.Ik wil jullie veel geluk wensen met jullie nieuwe woning jullie zitten er in ieder geval warmpjes bij.Als er wat is kunnen jullie me altijd bellen. Met vriendelijke groeten Nik.

• Review door Jeffrey, Amsterdam
    Beoordeeld op 5 dec 2013
    Vervangen radiator badkamer
    Prima werk geleverd. Binnen budget en planning. Ben er erg tevreden over.
    (Bewerkt op 7 feb 2014)

Hoi Jefrey, Ben blij dat je tevreden bent met het resultaat. Groetjes Nik.

• Review door Benne, Haarlem
    Beoordeeld op 18 nov 2013
    Verschillende klussen jaren 30 woning / CV, badkamer, sanitair, keu...
    Nik heeft bij ons een grote klus aangenomen voor het renoveren van de binnenkant van een jaren-30 woning. Zelf heeft hij de complete CV, badkamer, toilet en keukenvoorbereiding gedaan. De electra en het stucen heeft hij door andere vakmannen laten uitvoeren. Nik heeft dit voor ons naar volle tevredenheid gedaan. Nik is een echte vakman, en streeft in alles naar de beste en mooiste oplossing, ookal kost het hem extra tijd. Hij denkt goed mee en is flexibel in zijn planning. De offerte vooraf was scherp, en daar heeft hij de klus ook echt voor gedaan. Meerwerk hebben we vooraf besproken, maar dat was nagenoeg niet aan de orde. Niet alleen Nik leverde hoge kwaliteit voor een scherpe prijs, maar ook de vakmannen die hij liet komen voor andere klussen. Ze wilden allemaal mooi werk leveren en dat is gelukt. Naast het goede werk is Nik ook een aardige gast die je graag over de vloer zult hebben. Kortom: een aanrader! Nik bedankt!
    (Bewerkt op 7 feb 2014)

Hoi Benne, Bedankt voor je mooie referentie ik ben blij dat je zo tevreden bent,veel plezier met je gezin in jullie nieuwe woning. Groetjes Nik.

• Review door Fons, Haarlem
    Beoordeeld op 22 okt 2013
    CV installatie plaatsen
    Zeer tevreden. Ik belde voor een afspraak en Nik was toevallig in de buurt en kwam meteen langs (vrijdagavond) de dag erop lag er een zeer complete en duidelijke offerte, met een zeer scherpe prijs. De uitvoering is ook naar grote tevredenheid gebeurd, er is netjes gewerkt, ook al had men iets meer tijd nodig. Er was veel begrip en input en vooral duidelijke en correctie communicatie, over het hoe en waarom van uitvoering. Kortom wij zijn zeer tevreden klanten..!
    (Bewerkt op 23 okt 2013)

Hoi Fons, Bedankt voor je positieve referentie ik heb met plezier bij je gewerkt ik wil je ook nog bedanken voor de snelle betaling en voor de nominatie voor vakman van het jaar 2. Bedankt en tot de volgende klus.

Reactie geplaatst 23 okt 2013
  • Review door Marieke, Amsterdam
    Beoordeeld op 5 jun 2013
    Aanvraag Loodgieterswerk vernieuwbouw woning Amsterdam
    Niki is een betrouwbare, gedegen loodgieter die zijn afspraken nakomt. Wij hadden een grote klus voor hem (aanleg water, CV, verwarming in ons hele huis) en daarvoor heeft hij een hele duidelijke en gedetailleerde offerte gemaakt. Op basis daarvan hebben we duidelijke keuzes en afspraken kunnen maken. Vervolgens is het werk professioneel en netjes uitgevoerd. Niki denkt met je mee en als er in de klus veranderingen optreden, dan verrekent hij dat achteraf heel netjes met de oorspronkelijke offerte. Kortom, ik kan Niki aan iedereen aanraden.
    (Bewerkt op 6 jun 2013)

Hoi Marieke, Bedankt voor je positieve reactie heb met plezier bij jullie gewerkt. Vriendelijke groeten Nik.

Reactie geplaatst 6 jun 2013
    Beoordeeld op 10 apr 2013
    Plaatsen cv installatie incl. ketel en drie radiatoren.
    Nik is een aardige kerel die vakwerk aflevert. Hij denkt met je mee en heeft goede ideeën. Wij wilde bijvoorbeeld een kleine ketel omdat deze in een keukenkast moest komen en niet standaard, maar "design" radiatoren. Dit was geen probleem. Ook heeft hij de leidingen in de keuken keurig in de muur verwerkt; top!.
  • Review door Petra, Zaandam
    Beoordeeld op 28 mrt 2013
    Nieuwe ketel en 3 radiatoren
    Niki Boshoff reageerde direct na plaatsing van de opdracht en bood aan om op zaterdag langs te komen.Dezelfde dag kreeg ik nog een uitgebreide offerte.Nik is onder de vloer geweest om een radiator te plaatsen en heeft de leidingen onder de vloer aangebracht zodat ze niet in het zicht lopen.Nik harstikke bedankt en je nr staat in mijn telefoon.Tot de volgende keer als je mijn toilet gaat opknappen. Groetjes Petra.
    (Bewerkt op 29 mrt 2013)

Hoi Petra, Bedankt voor je snelle beoordeling als er wat is kunt u altijd bellen. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 29 mrt 2013