Nederlandse Vloeren Centrale

Nederlandse Vloeren Centrale beoordelingen (399)

• Review door Rishmy, Zwolle
    Beoordeeld op 2 aug 2018
    schuren vloer woonkamer/keuken 35m2
    De klus aangegaan met een andere schuurbedrijf, die mij op de dag van onze afspraak heeft laten zitten (per sms heeft laten weten dat hij niet kon schuren). Vervolgens de Nederlandse Vloeren Centrale gebeld om te vragen of zij nog beschikbaar waren voor deze klus, en op korte termijn. Per direct werd er met mij meegedacht aan oplossingen, hoe zij (naast hun andere opdrachten) toch nog mijn vloeren konden schuren en lakken. Binnen 1 dag hebben zij het intern geregeld, en op dag 2 stond een team van de NVC voor mijn deur, klaar om mijn vloeren te schuren en te lakken. Ongelofelijk klantvriendelijk en klantgericht! Daarnaast zien mijn vloeren er geweldig, net als nieuw uit! De oppervlakten netjes geschuurd, gelakt en alles opgeruimd. Dit zijn echte vakmannen! Ik raad de NVC aan iedereen aan!
  • Review door Jan-Willem, Dordrecht
    Beoordeeld op 13 jul 2018
    Parketvloer schuren 35m2
    Ik ben echt super blij met de geschuurde en opnieuw gelakte vloer! Ziet er echt weer uit als nieuw. Dit resultaat had ik niet verwacht. Hier ga ik de komende jaren heel erg van genieten. Echt een professionele vakman, die weet wat ie doet. En als hem een andere optie beter of mooier lijkt, door zijn ervaring. Dan bespreekt hij dit netjes, zodat we samen tot de beste oplossing gekomen zijn. Vakwerk!
    Beoordeeld op 20 jun 2018
    Houten vloer schuren & in de olie zetten
    NBC levert goed werk en houdt zich aan de afspraken. Let goed op de prijs: ze rekenen met de opgegeven m2 in de opdracht en kijken niet naar evt plattegrond. Dat zorgde bij mij voor een meerprijs, maar dat stemmen ze netjes af voordat ze aan het werk gaan. Ze denken mee en geven je vertrouwen dat 't goed komt. Zeker aan te raden!
  • Review door Govert, Den Haag
    Beoordeeld op 30 mei 2018
    Parket vloer schuren
    Zeer goede ervaring met NVC! Mijn opdracht kon op korte termijn worden ingepland en is uitgevoerd op een zeer professionele manier. Ik ben erg blij met het resultaat! Naast het schuren en lakken van de vloer heeft NVC mij ook geholpen met het repareren van een deel van het parket. Door hun vakmanschap ziet ook dat er weer piekfijn uit! Hartelijk dank! De prijs/kwaliteit verhouding is goed, NVC is zeker aan te raden!
  • Review door Erika, Amsterdam
    Beoordeeld op 25 apr 2018
    Schuren en lakken houten vloer (esdoorn)
    Mijn vloer is weer prachtig geschuurd en gelakt. Goed advies gekregen over wat ik het beste kan doen met mijn vergeelde vloer. Goede communicatie, aardige mannen, doen wat ze beloven en waren allebei de dagen op tijd. Werken snel en efficient.
  • Review door Thijs, Voorschoten
    Beoordeeld op 3 feb 2018
    Vloer schuren
    Mannen werken en communiceren erg duidelijk en netjes. Afspraken worden nagekomen. Bij beetje tegenslag werden schouders eronder gezet. Cash betalen blijft vervelend, kwitantie wel gekregen. Dank mannen!
  • Review door Anisha, Amstelveen
    Beoordeeld op 30 jan 2018
    'Houten vloer onderhoudsbeurt (incl. laten olien)
    NVC did a very through job, they know exactly what we wanted, they came on time and finished the work within a day. The house looks very good. Thankyou for the excellent job!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 24 jan 2018