IVIGO Boortechnieken
IVIGO Boortechnieken beoordelingen (81)
Review door Erwin, Eindhoven Beoordeeld op 11 jan 2011Beoordeling: 4 van 5Boren van 71 stopcontactgaten en ongeveer 70 meter sleuvenSympatieke kerels. Dachten goed mee. Copmmunicatie was goed. Prijs viel niet binnen het budget, maar dat kwam omdat er meer in beton en kalkzandsteen en niet in gips moest worden gezaagd. Een volgende keer mogen ze weer komen.Review door Werkspot-gebruiker uit Leidschendam Werkspot-gebruiker uit Leidschendam
Beoordeeld op 5 jan 2011Beoordeling: 4 van 5Ventillatie kanaal boren naar kruipruimtePrima werk, uitgevoerd zoals afgesproken. Netjes.Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwerkerk aan den IJss Werkspot-gebruiker uit Nieuwerkerk aan den IJss
Beoordeeld op 3 jan 2011Beoordeling: 5 van 5Diverse gaten boren (beton, metselwerk)Goede service, Kwam op tijd, hebben gaten doorgesproken en alles is stofvrij geboord.Review door Werkspot-gebruiker uit Volendam Werkspot-gebruiker uit Volendam
Beoordeeld op 16 dec 2010Beoordeling: 5 van 5Drie sleuven + gaten tbv verplaatsen contactdozen + draden trekkenAlles naar wens. Helaas liep de opdracht ervoor uit, waardoor men een aantal uren later kwam. Wel netjes gebeld, maar pas na een uur. Maarja...persoonlijk tilde ik daar niet zo zwaar aan. Ik vond het uitgevoerde helemaal naar wens en ze werkten ook erg netjes. Dus voor de rest gewoon helemaal top!Review door van Krevelen, Diemen van Krevelen, Diemen
Beoordeeld op 13 dec 2010Beoordeling: 5 van 5Review door Peter, Rotterdam Peter, Rotterdam
Beoordeeld op 7 dec 2010Beoordeling: 4 van 5ventilatiegat boren door gevel(Bewerkt op 9 dec 2010)Vaktechnisch bedrijf met goede apparatuur en die ook oog voor netheid hebben. Advies is wel de prijs vooraf goed uit te onderhandelen afhankelijk van verwachtte ondergrond.Reactie van de vakman:
Tja, je hebt ze er tussen zitten. Wij doen ons best voor elke klant, voeren elke opdracht snel en professioneel uit. We spreken altijd van te voren prijs af voor opgegeven werkzaamheden, zodat klanten nooit voor verrassingen komt te staan zoals voorrij kosten oid. En natuurlijk laten we alles netjes achter. Maar jammer genoeg kunnen sommige dat niet voor 1% waarderen. Dan heb ik één advies voor zulke jury-klanten: Mocht je ons referentie willen schrijven dat mag, als het maar eerlijk is, maar houd de cijfers aub voor jezelf want die slaan nergens op. Beste heer Ramstijn, Jij als klant spreekt van te voren met ons prijs af en achteraf beoordeel je deze met een heel laag cijfer. Maar je weet toch van te voren wat je budget/prijs is. Na afloop werkzaamheden hebben we u in uw vervolg werkzaamheden geadviseerd waarvoor we natuurlijk niks extra hebben gerekend. We hebben zelfs onze werkschoenen uitgedaan omdat buiten zo vies en nat weer was. Na ons hoefde u niks meer schoon te maken. Tip voor u. Doe het volgende keer zelf, kijk dat wat het je kost en houdt je cijfers voor jezelf ;-). Altijd tot uw dienst. Met vriendelijke groet, Igor Loncar IVIGO BoorTechnieken
Reactie geplaatst 9 dec 2010Review door sandra, Almere sandra, Almere
Beoordeeld op 2 dec 2010Beoordeling: 5 van 5gaten boren t.b.v houtkachelnette vriendelijke vakkundige mannen die zich aan hun woord houden en zeer netjes werken alles conform afspraak en niet te vergeten zeer snel .Na een tegenslag waren wij op zoek naar een bedrijf die op zeer maar ook zeer korte termijn konden komen en dat konden deze jongens een echte aanrader.Review door Werkspot-gebruiker uit Wenum Wiesel Werkspot-gebruiker uit Wenum Wiesel
Beoordeeld op 21 nov 2010Beoordeling: 5 van 56 gaten boren door betonnen kelderwand.Zeer positief, Klus is netjes uitgevoerd. Een aanrader.Review door R., Rotterdam R., Rotterdam
Beoordeeld op 12 nov 2010Beoordeling: 5 van 5kanaal voor afzuigkap naar buiten makenGoed gedaan, snel, en heel netjes achtergelaten.Review door Michiel, Voorschoten Michiel, Voorschoten
Beoordeeld op 4 nov 2010Beoordeling: 5 van 5Wandcontactdozen boren en sleuven frezen in betonnen muurDe werkzaamheden die in eerste instantie waren opgegeven waren wat optimistisch. Het bleek twee keer zoveel werk te zijn. De nieuwe prijs was conform de eerste afspraak die we hadden gemaakt. Igor en zijn collega zijn er vol tegenaan gegaan. Als iets topsport is dan is dit het. Binnen 2 uur hadden de heren 26 gaten geboord en 27 meter gevreesd in het beton. Dit alles conform afspraak. Deze heren hebben kennis en werken zeer goed samen. zoals vele referentie's vermelden kan ik dit niet anders dan bevestigen. Vak werk !!!!!!!!!!!!!!!!!!