IVIGO Boortechnieken

IVIGO Boortechnieken beoordelingen (81)

• Review door Nieuwpoort, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 28 feb 2011
    Beoordeeld op 24 feb 2011
    Gat in buitenmuur voor luchtafvoer
    Mooi rond gat met afzuiging van water, dus geen troep. Wel vrij duur.
  • Review door Karla, Weert
    Beoordeeld op 10 feb 2011
    Vaste trap naar zolder
    De samenwerking met Ivigo is volledig naar wens verlopen. De communicatie/ afstemming verliep goed. Binnen twee dagen is het trapgat gecreeerd en de trap geplaatst. Ivigo heeft alle puin netjes opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 9 feb 2011
    Vergroten afzuigkap afvoer gevel
    Snel, vakkundig en goed werk geleverd!
  • Review door Leon, Nederweert-Eind
    Beoordeeld op 8 feb 2011
    Gaten en sleuven in betonnen plafond
    Duidelijke afspraken vooraf gemaakt. Op afgesproken tijd aanwezig. Meerwerk tegen zeer acceptabele tarieven. Prima apparatuur (Hilti). Volledige stofvrij en nauwkeurig gewerkt. Elektriciën was dik tevreden over het geleverde werk. Dit zijn absolute vaklui en zeer aardige kerels. Zeer aan te bevelen !!!
  • Review door Mike, Purmerend
    Beoordeeld op 2 feb 2011
    Afzuigkap met buiten verbinden
    Prima service en vaklui. Hebben verstand van zaken en zijn flexibel en oplossingsgericht.
  • Review door Daniel, Almere
    Beoordeeld op 31 jan 2011
    Leidingen water/elektra verleggen tbv kookeiland nieuwbouwwoning
    Ben een beetje teleurgesteld. Op zich aardige heren die goed en hard werken en ook de samenwerking was prima. Totdat het op de factuur aankomt. Ben tevreden over het werk maar niet over de niet nagekomen afspraken m.b.t. de factuur. Heb de rekening dus niet uit bouwdepot kunnen laten uitbetalen. Heb herhaaldelijk naar de factuur gevraagd maar deze is helaas nooit ontvangen. We zijn nu 6 weken verder. Beetje jammer Igor. Reactie op reactie van vakman: Igor, ik vind je een prima kerel maar je hebt me nooit de factuur gegeven (dat weet ik 100% zeker). Ik zorg altijd goed voor de mensen - regel eten als men doorwerkt en je hebt zelfs 3 nieuwe radiatoren van me meegekregen. Vandaar dat ik het juist extra jammer vind dat je de factuur nooit correct hebt afgehandeld. Over het werk nogmaals niks te klagen. Wens je veel succes met overige klussen maar doe niet alsof ik nu gek ben of slordig ben met mijn administratie. Als je professioneel was geweest had je nu alsnog de factuur gegeven en had ik ervoor gezorgd en had ik mijn referentie aangepast. Uiteindelijk ben je dus zelf de oorzaak voor deze situatie....
    (Bewerkt op 27 jun 2012)

Jammer dat de heer zich zo uitdrukt dmv slechte becijfering. Beste heer heeft de factuur na het afrekenen al ontvangen. Hij wilde deze nog een keer digitaal hebben voor zijn digitale administratie. Deze is ook vervolgens opgestuurd maar blijkbaar heeft de heer deze niet ontvangen of het kan zijn dat het in zijn junkmail is belandt. Ik vind het jammer. Mvg, Igor

Reactie geplaatst 27 jun 2012
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 25 jan 2011
    Freezen electra div en gat afzuigkap, beton/vloer
    Perfect afgeleverd werk, konden op korte termijn aan het werk. Alles bleef schoon, geen stof. Vriendelijk en hard werkende mannen. Een dikke aanbeveling waard.
    Beoordeeld op 14 jan 2011
    Betonboorder
    Deze mannen hebben prima werk geleverd. Heel snel en professioneel. Bedankt.