Hoven dak-en vastgoedbeheer

Hoven dak-en vastgoedbeheer beoordelingen (30)

• Review door Werkspot-gebruiker uit IJsselstein
    Beoordeeld op 21 aug 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: Dakbedekking vervangen; Plat dak; 40 m²
    Zeer prettige communicatie, reageert snel, is vriendelijk, prettig en rustig in omgang ook als er dingen tegenzitten. Duidelijke uitleg, werkt netjes en is voorzichtig. Komt afspraken na en voor ons was het heel fijn dat hij snel aan de gang kon vanwege flinke lekkage.
  • Review door Arthur de Vlieger, Schiedam
    Beoordeeld op 7 aug 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: Dakbedekking vervangen; Plat dak; 45 m²
    Deze vriendelijke en enthousiaste dakdekkers hebben onze drie plattedaken opnieuw van bitumen voorzien. Ze werken netjes, zijn alle afspraken nagekomen en hebben alle rommel opgeruimd en meegenomen. En dat alles voor een scherpe prijs.
  • Review door R van der Meulen , Tiel
    Beoordeeld op 29 jul 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: Plat dak
    Alles volgens afspraak en keurig werk afgeleverd.Vriendelijke jongen en laat alles netjes achter.Al met al zeer tevreden zal hem zeker aan bevelen top.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Castricum
    Beoordeeld op 28 jul 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: Plat dak; 18 m²
    We zijn erg tevreden over het werk dat Dennis bij ons heeft geleverd. Hij is een vriendelijke man die alle afspraken keurig is nagekomen. Het nieuwe dak van onze overkapping ziet er prachtig uit en is vakkundig geplaatst. We zouden hem zonder twijfel van harte aanbevelen.
    (Bewerkt op 3 aug 2025)
  • Review door Joy, Zeewolde
    Beoordeeld op 27 jul 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: Puntdak
    Goede en snelle communicatie, eerlijk en kundig. Ze hebben mooi en goed werk afgeleverd voor de reparatie van mijn dak. Ze gaven veel extra informatie en denken met mij mee wat het beste voor mij werkt. Heel betrouwbaar en ik Hoven dak- en vastgoedbeheer zeker aanbevelen. Dankjewel!
  • Review door Rob, Lelystad
    Beoordeeld op 2 jul 2025
    Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: Dak; Reparaties
    Na het plaatsen van onze klus op Werkspot kregen wij veel reacties. Die van Dennis van Hoven dakdekkers sprak ons direct aan. Wat volgde, was veel overleg zowel telefonisch als via WhatsApp. Deskundig, communicatief vaardig en heel plezierig in het contact. Dus de deal kwam snel tot stand. Ik heb van dichtbij gevolgd hoe er gewerkt is: degelijk, zoekend naar de beste oplossing en vooral niet gehaast: kwaliteit boven snelheid. Ik weet in ieder geval voor toekomstige gevallen - ik hoop voorlopig van niet :-) - bij wie ik moet zijn voor klussen aan het dak. Ik kan Dennis van harte aanbevelen.