Groenvliet

Groenvliet beoordelingen (124)

• Review door Gert-Jan, Oegstgeest
    Beoordeeld op 29 mrt 2013
    Stronk
    Ik heb Groenvliet een stronk en een aantal losse stronken laten verwijderen. Dit heeft hij perfect gedaan! En voor het afgesproken bedrag heeft hij zelfs nog twee kleine stronkjes extra weggehaald. Perfect geregeld en tegen een hele scherpe prijs als ik kijk naar de andere offertes die ik heb gekregen. Ik ben tevreden en ik raad Groenvliet dan ook van harte aan!
  • Review door Pieter, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 13 mrt 2013
    3 bomen uitfrezen
    Het was heel snel geregeld. Hij belde voor een afspraak, de volgende dag kwam hij langs. De bomen zijn netjes weg gefreesd en hij heeft de boel netjes achtergelaten.
  • Review door Arjen, Voorschoten
    Beoordeeld op 13 mrt 2013
    Stronk wegfrezen
    Peter is vriendelijk, denkt mee, en attent. Aanrader.
  • Review door Ruud, Alkmaar
    Beoordeeld op 8 mrt 2013
    Wilgenboom snoeien
    Prima werk geleverd,snel en vakkundig,alles keurig opgeruimt. Toppie
  • Review door JM, Den Haag
    Beoordeeld op 24 feb 2013
    Kappen esdoorn en populier; snoeien esdoorn
    Afgelopen vrijdag is een zeer grote populier verwijderd en afgevoerd. Peter heeft de werkzaamheden vooraf goed ingeschat en netjes afgevoerd. Werkt rustig en hard en bovenal merk je hij veel ervaring heeft. Kortom een hovenier waar je op kunt bouwen en belangrijk een prima prijs.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ouderkerk aan de Amstel
    Beoordeeld op 6 feb 2013
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 5 feb 2013
    Esdoorn rooien
    Heldere communicatie. Prima werk. Erg prettig dat alles ook netjes opgeruimd & geveegd werd.
  • Review door M., Hoofddorp
    Beoordeeld op 1 feb 2013
    Kappen en afvoeren boom
    Peter heeft een boom inclusief stronk uit de voortuin verwijderd. Aangezien de boom minder groot was dan ingeschat heeft hij voor dezelfde prijs ook nog een extra klus gedaan (boom snoeien in achtertuin.) Peter werkt rustig en netjes. Bij een eventuele volgende klus zouden we hem weer vragen.
  • Review door Jan van den Hoeven, Nieuwer Ter Aa
    Beoordeeld op 31 jan 2013
    stubbe plataan wegfreezen
    Het freezen van de stubbe is door Peter zeer nauwkeurig uitgevoerd. En dat voor een bescheiden prijs. Een aanrader...