Groenvliet

Groenvliet beoordelingen (124)

• Review door Ted, Overveen
    Beoordeeld op 29 sep 2012
    boom kappen
    Een prima bedrijf dat overal ia aan te bevelan. Goede en vriendelijke uitvoering van het werk.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vlaardingen
    Beoordeeld op 14 sep 2012
    Kappen diverse bomen
    Netjes gewerkt en keurig opgeruimd!!
  • Review door L.I., Leiderdorp
    Beoordeeld op 20 mei 2012
    Kappen bomen
    Wij zijn erg tevreden met het werk dat Peter voor ons heeft gedaan. Hij heeft bij ons twee bomen gekapt (ca. 12,5m en 3m hoog). Hij heeft alles netjes uitgevoerd en opgeruimd. En dacht erg met ons mee, zoals met het verplaatsen van planten en dergelijke. Ook qua tijd is hij erg flexibel en houdt rekening met de planning van de opdrachtgever. En dat voor een niet al te hoge prijs. Een aanrader!
  • Review door ME, Haarlem
    Beoordeeld op 10 mei 2012
    Dode boom ruimen
    Echt super, deze man weet wat hij doet en heeft ook de spullen om de klus vlekkeloos te klaren, na het vegen zelfs nog even met de bladblazer de puntjes op de i gezet, aanrader!!
  • Review door Alexander, Bussum
    Beoordeeld op 2 mei 2012
    Kappen Berk
    De Berk is op de afgesproken datum en tijdstip tegen de vlakte gegaan. Gezien de hoeveelheid afval van de berk moest Groenvliet de volgende dag terug komen aangezien het niet in 1x mee op de aanhanger kon. Volgende morgen om 08:00 netjes alles opgehaald en opgeruimd en toen pas betaald.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 24 apr 2012
    Fors snoeien van vermoedelijk krulwilg
    Bij mij is een wilg zeer fors gesnoeid, zoals mijn opdracht ook was. Het werd op mijn verzoek misschien forser dan onder fors snoeien verstaan kan worden, maar dat was niet echt een probleem voor Peter (Groenvliet). Van de 3 biedingen was Peter verreweg de voordeligste, ik vond het evengoed genoeg geld voor een dagje werk. Maar manuren zijn nu eenmaal niet goedkoop in NL. Het betreft uiteraard ook een totaalprijs inclusief alles (incl reiskosten/materiaalkosten/afvoeren vh meeste snoeiafval) en geen verrassingen achteraf, wat erg prettig is. Vriendelijke man, goed mee te praten, alles is netjes gedaan zoals verlangd, ik ben tevreden.
  • Review door M.A.H., Wateringen
    Beoordeeld op 8 apr 2012
    Boom kappen
    Dhr. van vliet heeft bij ons een vrij grote boom gekapt. Keurig verwijderd,alles netjes achtergelaten en misschien wel het belangrijkste,veiligheid voorop. Kortom perfekt uitgevoerd,bedankt hiervoor.
    Beoordeeld op 4 apr 2012
    Plaatsen Engels Hekwerk (28m)
    Snel en flexibel geplaatst. Vakman heeft actief meegedacht over de mogelijkheden om de kosten zo laag mogelijk te houden. Communiceert duidelijk en is uitstekend bereikbaar via e-mail, en telefonisch en bereid je te woord te staan. Aanrader!
  • Review door Saskia, Zaandam
    Beoordeeld op 2 apr 2012