DAN Schoonmaak & DAN Onderhoud

DAN Schoonmaak & DAN Onderhoud beoordelingen (74)

• Review door Carlos, Tilburg
    Beoordeeld op 9 mei 2018
    cleaning
    Really good cleaning job. I am very happy with the service.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Gouda
    Beoordeeld op 3 mei 2018
    Stucken
    Dan Schoonmaak heeft bij ons thuis de muren gedaan van de slaapkamers. Ze hebben spagtelputz aangebracht. De 2 klussers waren echt goeie harde werkers, werken keurig en netjes. Geen spijt van dat we voor jullie gekozen hebben!! Ga zo door met jullie servers, zal jullie zeker aanraden aan andere. We zijn super blij met het eind resultaat!!! Wie weet tot een volgende klus.😉
  • Review door daniel, Rotterdam
    Beoordeeld op 30 apr 2018
    Stuccen klein slaapkamertje
    Goedkoopste opdrachtnemer op werkspot voor mijn opdracht. Per WhatsApp gecommuniceerd. Ik was de dag van het werk afwezig en tussentijdse statusupdate ontvangen. Prima werk geleverd.
  • Review door Tjinwa, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 28 apr 2018
    Schoonmaken van een woning
    Hardwerkende en zeer sociale dames die bij je langskomen en niet lullen maar hard poetsen! Ik ben zeer tevreden.
  • Review door Arjan, Pijnacker
    Beoordeeld op 26 apr 2018
    stucen van een gipswand en plafond
    Stucadoor was keurig op tijd. Het aantal m2 was meer dan dat ik had aangegeven , maar dit werd voor een zeer schappelijke prijs opgelost zonder problemen. Ik zal ze zeker aanraden! En het werk? Kan niet anders zeggen dan: UITSTEKEND!
  • Review door Marjanne, Katwijk
    Beoordeeld op 13 apr 2018
    De muren stucen in de keuken en wc
    Goeie stukadoor. Heel vriendelijk en professionele man. Heeft zelfs tot laat in de avond doorgewerkt om de klus voor ons af te maken!
  • Review door Stefanie, Den Haag
    Beoordeeld op 9 apr 2018
    Eèn muur stuccen
    Telefonisch zeer vriendelijk. Het stuc werk is hardstikke mooi gedaan. Als ik weer iemand nodig zou hebben om te stuccen ga ik zeker weer voor Dan Schoonmaak.
  • Review door Sander, Bosschenhoofd
    Beoordeeld op 6 apr 2018
    stucen
    Op voorhand duidelijk de opdracht omschreven, dat het ook veel hoekwerk is en wat de situatie is. onderbouwd met foto's. Schaating was 4 tot 6 uur. Hij is uitiendelijk 12uur bezig geweest met een kleine klus.. Geen aanrader voor verdere klanten van me..
    (Bewerkt op 9 apr 2018)

Beste, Wij vinden het vervelend voor u dat u het zo heeft ervaren. Uit onze administratie is gebleken dat wij 8 uren als te verwachte aantal uren aan u hebben door gegeven. Uit coulance hebben wij 3 uren niet aan u door berekend op het factuur. De reden dat het is uitgelopen is omdat de gipsplaten niet goed door de klusser vast waren gezet en de afmeting van de inbouwkasten net te nauw waren en daardoor is het werk helaas uitgelopen. De stukadoor van DAN Onderhoud heeft vaak controle werk moeten uitvoeren en herstelwerkzaamheden moeten verrichten. Wij vinden het belangrijk om goed en kwalitatief werk uit te leveren. Mocht u verder nog vragen hebben kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn u graag van dienst Met vriendelijke groet, Team DAN Schoonmaak en DAN Onderhoud

Reactie aangepast 16 sep 2024
  • Review door Sjoerd Meeuwsen
    Beoordeeld op 6 apr 2018

stuccen

Goede service, mooi stucwerk als resultaat