DAN Schoonmaak & DAN Onderhoud

DAN Schoonmaak & DAN Onderhoud beoordelingen (74)

• Review door Jeffrey, Den Haag
    Beoordeeld op 27 apr 2020
    Stucen: 18 m2 wanden
    Kleine slaapkamer laten stucen (totaal 30m2 aan wanden). Reden hiervoor was om de scheuren weg te werken. Hier bovenop kwam nog een meerprijs, gezien de vele hoeken, wat begrijpelijk is. Afgesproken dat de vakman langs zou komen om de reeds bestaande scheuren en stucwerk eerst te controleren en bij genoeg houvast pas erover heen te gaan stucen. Binnen 5 dagen waren er alweer scheuren zichtbaar. Bestaande scheuren waren voornamelijk diagonaal en verticaal. Aan 1 wand was de muur gedeeltelijk horizontaal gescheurd. Dit was voor het stucen al zichtbaar. Vind het erg jammer dat er niet op gewezen is dat horizontale scheuren kunnen duiden op een onderliggende probleem. Graag had ik deze eerst verholpen en dan pas stucen. Achteraf is mij pas verteld dat horizontale scheuren kunnen duiden op een onderliggende oorzaak. Erg jammer. Wel prima gestuct
    (Bewerkt op 28 apr 2020)

Beste Jeffrey, Hartelijk dank voor het geven van uw review. Fijn te horen dat het stucwerk prima is! Uit onze administratie blijkt het volgende: Wij hebben u verzocht foto's/filmpje te sturen naar onze app nummer. Na de foto's te hebben ontvangen hebben wij u de volgende tekst toegezonden: Geciteerd //2 : Zolang de scheuren alleen in het stucwerk is kan dat verholpen worden. Zolang het maar niet in het metselwerk zit. Uw reactie geciteerd //2: Voorgevel is paar jaar terug gerenoveerd , dus daar zal het niet aanliggen. Uit uw reactie begrepen wij dat er geen reden is om te denken aan onderliggende oorzaken. Anders hadden wij u direct aangegeven om contact op te nemen met een constructeur hij kan beoordelen wat achter het bestaande stucwerk zich meeste scheuren zijn ongevaarlijk en te verhelpen zolang het in het stucwerk zit. Op 23 april 2 zijn wij uit coulance u tegemoet gekomen met een vergoeding. Vriendelijke groeten, Team DAN Onderhoud

• Review door Veronique, Bergschenhoek
    Beoordeeld op 3 apr 2020

Beste Veronique, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over de schoonmaak werkzaamheden. Mocht u vragen of opmerkingen hebben kunt u altijd gerust contact opnemen met onze klantenservice - 795 61 36. Wij wensen jullie een goede gezondheid toe en zorg goed voor elkaar! Vriendelijke groeten, Team DAN Schoonmaak & DAN Onderhoud

Reactie geplaatst 3 apr 2020
  • Review door Nathalie, Zaltbommel
    Beoordeeld op 22 jan 2020
    Stucen: 9 m2 wanden
    Ik ben super tevreden. Het was fijn dat hij zo snel kon komen. Het aantal m2 was iets meer dan opgegeven. Eigenlijk wilde hij dat niet in rekening brengen, maar ik vond dat dat gewoon gedaan moest worden. Er was meerwerk dus daar wilde ik gewoon voor betalen. Het zit er super strak op. Ben echt heel blij met het resultaat. BeDANkt.
  • Review door Bjorn, Den Haag
    Beoordeeld op 27 nov 2019
    Stucen: 5 m2 wanden
    Helemaal tevreden met DAN Schoonmaak. Opdracht uitgevoerd, plus wat kleine extra's die tijdens de werkzaamheden opdoken. Geen probleem. Zelfs in het weekend! Uitstekende communicatie via Whatsapp. Zeer prettig en correct. Prijs was helemaal goed. Zelfs met de extra's erbij viel het ons reuze mee. Kwaliteit, best for last:) zeer kundige vakman die onze muren gestuct en gespachtelputzed heeft. Snel, netjes en alles opgeruimd. Advies gevend en kwaliteit leverend. Voor de volgende klus weet ik ze te vinden!

Beste Bjorn, Hartelijk dank voor het geven van deze prachtige/ fantastische review. Het gehele team geniet van zulke mooie woorden. Wij zijn blij dat u tevreden bent met onze diensten. Bjorn bedankt voor uw vertrouwen en voor de aanbevelingen! Mocht u vragen of opmerkingen hebben kunt u altijd gerust contact opnemen. Wij zijn u graag van dienst. Hartelijke groeten, Team DAN Onderhoud & DAN Schoonmaak

Beoordeeld op 20 nov 2019
    Stucen: 10 m2 wanden
    Ik kan DAN schoonmaak iedereen aanraden. Werkt boven verwachting, laat alles netjes achter en de communicatie is erg goed. Onwijs bedankt!
    (Bewerkt op 21 nov 2019)

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze prachtige review te schrijven. Fijn om horen dat het boven uw verwachting is verlopen en SUPER dat u ons aanraad! Hier doen wij het voor! wij zijn pas tevreden als u dat bent. Mocht u vragen hebben DAN kunt u gerust contact opnemen. Wij zijn u heel graag van dienst! Hartelijke groeten, Team DAN Onderhoud & DAN Schoonmaak

Reactie geplaatst 21 nov 2019
  • Review door Nick, Amsterdam
    Beoordeeld op 28 okt 2019
    Stucen: 20 m2 wanden
    In 1 woord, PERFECT. Plakken alles netjes af, maken alles netjes schoon, excellente kwaliteit stuc. Wat wil je nog meer? Owja, was nog vergeten dat Fatiha, je netjes consequent op de hoogte houd mbt. de aankomst van de mannen. Geweldig!
    (Bewerkt op 29 okt 2019)

Beste Nick, Hartelijk dank voor uw vertrouwen en dat u de tijd heeft genomen om deze geweldige review te schrijven. Onze dag kan niet meer stuk. Team DAN Onderhoud en DAN schoonmaak zijn ontzettend blij dat alles perfect is gelopen. Wij zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn! Mocht u vragen of opmerkingen hebben kunt u altijd gerust contact opnemen. Wij zijn u graag van dienst. Wellicht Tot DAN! Hartelijke groeten, Team DAN Onderhoud en DAN Schoonmaak

• Review door Tim, Utrecht
    Beoordeeld op 18 okt 2019
    Stucen: 15 m2 wanden; 15 m2 plafonds
    Ik ben erg tevreden over het geleverde werk en de prijs/kwaliteit van Dan onderhoud! Bij het opmaken van de offerte was er een misverstand, waardoor de prijs naar boven bijgesteld moest worden. Dat was begrijpelijk, want er waren veel lastige hoekjes waardoor het aanbod in de offerte niet reëel was. De stukadoor heeft twee dagen lange dagen hard gewerkt aan onze zolder, met een prachtig eindresultaat. De stukadoor was vriendelijk en bekwaam, en behulpzaam bij bijvoorbeeld het loskoppelen van de verwarming. Het contact met het bedrijf verloopt soepel en prettig via whatsapp. Dit alles voor een scherpe prijs. Ik zou het bedrijf dus van harte aanraden!

Beste Tim , Hartelijk dank voor uw prachtige review. Het klopt inderdaad dat er afgeweken is van de eerste offerte prijsopgave omdat het trapgat niet meegenomen was in de prijs. Hierover hebben wij telefonisch contact gehad om u alles uit te leggen. Wij hebben u een korting gegeven uit coulance omdat het een fout was van onze kant. Jullie hebben er positief en begripvol op gereageerd. Dat hebben jullie ook kunnen zien aan de hand van de offerte aanvragen van andere vakmannen de prijs lag vele malen lager. Wij hebben na telefonische overleg en akkoord van jullie een orderbevestiging toegezonden waar de afgesproken prijs en afspraken in zijn vast gelegd. Fijn dat het geleverde werk een prachtige eind resultaat heeft en het contact soepel en prettig is verlopen! Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Wij danken u namens het gehele team DAN Onderhoud & DAN Schoonmaak voor het aanraden. Mocht u verder vragen of opmerkingen hebben DAN zijn wij u graag van dienst. Tot DAN!

• Review door Frouke, Zoetermeer
    Beoordeeld op 17 okt 2019
    Beoordeeld op 15 okt 2019
    Stucen: 53 m2 wanden
    Ik heb in maart mijn gehele woon- eetkamer laten stucen. De stucadoor heeft perfect werk afgeleverd. Het was geen eenvoudige klus (huis uit 1929 met veel rare hoeken en een grote stenen schouw), maar hij heeft ontzettend snel en netjes gewerkt. Nadat het stucwerk droog was heeft de stucadoor ook de gehele ruimte geverfd, daar waren ze in één dag mee klaar en ook dat hebben ze prachtig gedaan. Hij heeft goed advies gegeven en geholpen waar hij kon. Ik zou ze zeker weer inhuren voor een klus.

Beste mevrouw, Hartelijk dank voor het geven van deze geweldige review en dat u tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Wij zijn ontzettend blij dat alles naar tevredenheid is verlopen! Fijn dat de vakman zijn werk prachtig heeft afgerond. U bedankt voor het vertrouwen en voor de aanbevelingen. Wij waarderen onze klanten en zijn jullie graag van dienst. Mocht u verder nog vragen hebben neem gerust contact op met ons telefoonnummer : Wellicht Tot DAN! Hartelijke groeten Team DAN Onderhoud & DAN Schoonmaak

Reactie aangepast 15 okt 2019