Damen Verwarming

Damen Verwarming beoordelingen (148)

• Review door Keasberry, Amsterdam
    Beoordeeld op 8 apr 2011
    Demonteren zes meter lange convector
    Waar twee eerdere monteurs na het zien van het werk dat gedaan moest worden het hadden laten afweten, had ik met Peter Damen wel succes. In minder dan drie uur tijd was een convector van vijf meter lang verwijderd en zat er een gloednieuwe radiator aan de muur. Dik tevreden dat dit langdurige probleem eindelijk verholpen is.

Dank je wel voor de referentie Joey, en zoals je zelf hebt kunnen zien viel het allemaal mee, groetjes, Peter

Reactie geplaatst 8 apr 2011
  • Review door Josee, Almere
    Beoordeeld op 9 mrt 2011
    Radiator plaatsen
    Binnen 1 dag is de heer Damen bij mij langs gekomen om de situatie te bekijken en na 3 dagen is de opdracht naar volle tevredenheid volbracht. Hij heeft als extra mijn elektra nog netjes weggewerkt en alle rotzooi opgeruimd en zelfs gestofzuigd!! Fantastisch! Voor een volgende klus zou ik hem zo weer inhuren.
  • Review door SSA, Weesp
    Beoordeeld op 24 feb 2011
    koppakking vervangen
    Zeer vriendelijke vakman, die op zijn vrije ochtend toch langskwam en meer heeft gedaan voor ons dan afgesproken (thermostaat vervangen). Dit deed hij op ons verzoek en is naar de bouwmarkt gereden hiervoor, geen extra kosten in rekening gebracht, alleen voor materiaal. Erg tevreden!
  • Review door Edwin, Amstelveen
    Beoordeeld op 15 feb 2011
    Cv ketel en radiotoren plaatsen
    Prettige en correcte installateur, Peter heeft heel netjes gewerkt en keurig aan zijn prijs en afspraken gehouden!! Hij is vakman en keurig binnen de tijd klaar!! een aanrader
    Beoordeeld op 29 jan 2011
    Vervangen CV Ketel
    Kan niet anders zeggen dan dat hij op alle punten (vakmanschap, flexibiliteit, betrouwbaarheid, communicatie etc.) ronduit professioneel is. Ik kan er best een heel verhaal over schrijven, maar die zijn er inmiddels al genoeg. Peter Damen heeft geen praatjes en schimmige contracten nodig om zijn geld te verdienen. Dat verdient hij door zijn klantvriendelijke en vakkundige instelling.
  • Review door Kristian, Ede
    Beoordeeld op 17 jan 2011
    Vervangen circulatiepomp vloerverwarming
    Zeer tevreden. Van a tot z door Damen Verwarming geregeld. Oude pomp kwam lastig los, maar ook dat is vakkundig opgelost. De nieuwe pomp draait. :)
  • Review door Hans, Hoofddorp
    Beoordeeld op 16 jan 2011
    8 radiatorkranen vervangen door thermostaatkranen
    Snel aanwezig, goed meedenkend. Correct uitgevoerd, Stelde zelf wegens minderwerk, de prijs omlaag bij ! Alle kranene uitstekend aangeslote. Nu 3 weken later geen lekkages en lekker warm huis. Kwam nog een keer extra voor controle.
  • Review door Leon, Haarlem
    Beoordeeld op 20 dec 2010
    Complete CV installatie
    Super! Dikke 10 voor Peter Damen. Een echte vakman die ook nog lekker snel werkt. Denkt goeg mee, is heel erg aardig en mag altijd gebeld worden. Peter heeft veel dingen extra gedaan waarbij uitsluitend het materiaal werd gerekend. Heel erg bedankt!!
  • Review door Matthijs Leloux, Heemskerk
    Beoordeeld op 6 dec 2010
    Leveren en aanbrengen Remeha Calenta 28CW4
    Net, goed en snel het werk gedaan. CV netjes opgehangen en leidingwerk omgelegd. Ben er zeer tevreden mee en zou hem zo weer uitnodigen.