Allround Multidienst van Bennekom

Allround Multidienst van Bennekom beoordelingen (148)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Dronten
    Beoordeeld op 22 aug 2013
    Bestrating Tuin en afvoergoten
    Uitgevoerd werk: +/- 95m2 zand uitvlakken, aantrillen, bestraten en trillen om het huis heen. 3,5 dag werk. De 3 heren werken volgens het principe afspraak=afspraak en prijs=prijs. Al het straatwerk is conform tekening uitgevoerd; alles wat nu anders is komt doordat ik 'voorschreidend' inzicht gedurende de uitvoering. Van Bennekom denkt mee in oplossingen wanneer deze onvoorzien opdoemen. Kortom, hele fijne mensen om mee te werken! Als ik dan iets minder positiefs kan melden is dat de heren misschien iets meer rekening kunnen houden waar ze zand, stenen e.d. plaatsen waneer ze het niet hoeven te gebruiken. Er zijn nu delen van de tuin die even moeten 'bijkomen..:-) Maar goed, dat komt allemaal wel weer in orde. Het is in ieder geval geen reden om niet met in zee te gaan.
  • Review door Rutger, Apeldoorn
    Beoordeeld op 10 jul 2013
    Tuin bestraten
    Vandaag zo'n 27 m2 laten bestraten. De drie heren hebben keurig gewerkt en alles netjes gedaan. Ben zeer tevreden! Dit bedrijf is echt een aanrader!
  • Review door Tanja, Apeldoorn
    Beoordeeld op 1 jul 2013
    Vervangen 42 m2 terrasbestrating
    Onze klus is afgelopen maand uitgevoerd door Allround Multidienst van Bennekom. Eerst zo’n 42 m2 bestrating eruit en vervolgens het leggen van grote (80 bij 40) siertegels met coating. Dat vraagt zorgvuldigheid en is behoorlijk precies werk. Deze mensen weten gelukkig waar ze mee bezig zijn, het is echt zoals we hoopten dat het zou worden. De mannen doen het werk goed en ook geen verborgen kosten.
  • Review door Lynn, Zeist
    Beoordeeld op 22 jun 2013
    Tuin bestraten
    De mannen konden snel komen, wat erg fijn was. 1 dag van te voren netjes een belletje met de vraag of ze een uur eerder mochten komen i.v.m. de warmte. Waren op tijd en ondanks een regenbui hard doorgewerkt. Alle tegels liggen er netjes in en het ziet er goed uit. Er was 1 gebroken tegel die werd nog even netjes vervangen voordat ze weg gingen. Mannen bedankt! Ze zijn zeker aan te raden.
  • Review door Wim, Assen
    Beoordeeld op 17 jun 2013
    Verhogen oprit
    <Reactie op dhr van Bennekom> Opmerkelijk dat ik nu ineens reactie krijg terwijl ik al tijden met je in contact probeer te komen en wat probeerd dhr van Bennekom hier onderuit te komen zeg,,. De foto's spreken voor zich, dit is het werk wat jij hebt geleverd (met of zonder puin). Een maand nadat dhr van Bennekom de oprit had opgehoogd hebben we de verzakkingen wel degelijk gemeld helaas het dhr van Bennekom nooit de moeite genomen om dit te herstellen. Ik mag hopen dat andere mensen dit niet overkomt dit is werkelijk onacceptabel. De foto's zijn gemaakt voordat de baan met waaltjes bij de voordeur is aangelegd. De baan met waaltjes is door een stratemaker aangelegd ivm brand aan onze woning. Echter gezien de bestrating bij de garage niet hoger kon en het feit dat jij de bestrating tot voor de voordeur (dus voor de baan met waaltes) te hoog hebt laten oplopen hebben wij wateroverlast. Oftwel de volledige oprit moet opnieuw worden aangelegd. Het verhaal over een puinbaan is uit je duim gezogen, dit voorstel heb je nooit gedaan. Door de grote hoeveelheid zand is het idd gaan inklinken wat jij zou repareren echter tot op heden hebben wij niet meer van je vernomen...... Een oprit hoort er strak in te zitten echter hebben wij overal verzakkingen (naast het feit dat de afschot niet goed is) - het werk dat je geleverd hebt is gewoon erg slecht en dat je vervolgens een dergelijke reactie stuurt vinden wij zeer kwalijk. Bijna een jaar verder en de enige conclusie die ik kan trekken is dat er prutswerk is opgeleverd . De foto’s spreken voor zich. Een grote plas ontstaat bij de garage na een regenbui gezien het simpel niet weg kan stromen. Verder ligt de bestrating er niet mooi en met een divers aantal verzakkingen. Ik raad deze 'vakman' ten zeerste af. Het regelen van een eerste afspraak verliep vlot zonder problemen. De stratenmakers waren prettig in omgang, de klus op zaterdag duurde wat langer dan gepland. Het was direct al wel duidelijk dat de afwerking beter kon. Gezien de hoeveelheid zand is de oprit op vele plekken gaan verzakken. Een maand nadat de klus was afgerond heb ik contact gezocht en gaf dhr van Bennekom aan om de verzakkingen te repareren. Helaas is dhr van Bennekom niet een man van het woord en heb ik niets meer van hem vernomen sindsdien. De telefoon werd niet meer beantwoord op mail berichten en voicemail berichten werd niet gereageerd. Ik vind dit zeer kwalijk en onacceptabel. Inmiddels moet ik de klus door een andere vakman laten uitvoeren.
    (Bewerkt op 14 mei 2014)

ik wil toch even terug komen op dit verhaal wat u niet aangeeft is dat u later zelf weer bent gaan breken in de oprit om een pad van waaltjes naar de voordeur aan te leggen ..wat u ook niet aangeeft is dat de zandbaan 15 a 20 cm is verhoogt ..wij hebben u nog aangeven dat het beter is om er een puin baan onder te maken..dat was te duur volgens u ..als er zoveel zand opkomt op een oprit dan kan het gaan verzakken .daarom is voor een oprit een puinbaan ook belangrijk ..plus als u later zelf of door andere weer gaat breken..om een pad naar de voordeur aan te leggen ..en voor dat pad blijft er een plas staan ..dan durf ik te twijfelen aan bij wie de schuld ligt . dat ik de bestrating te hoog heb laten oplopen bij de deur???..heel vreemd is dat u de oprit de volgende dag hebt schoongespoten toen bleef er geen water staan .of zuig ik dat ook uit mijn duim???..en van dat puin heb ik wel degelijk aangegeven maar toen u hoorde wat de meerkosten waren was dat te duur..en naar maanden van veel regen ook geen klachten van u kant ..kijk als die oprit er niet goed inlag dan waren de klachten van u kant ook gelijk gekomen ..dan had u gelijk plassen gehad ...

Reactie geplaatst 14 mei 2014
  • Review door J, Apeldoorn
    Beoordeeld op 24 mei 2013
    tuin afgraven en bestraten
    Deze 3 mannen zijn zeker aan te bevelen, vandaag was mijn tuin klaar, ze hebben hard gewerkt en alles volgens afspraak, wij zijn zeer tevreden en wij willen hen zeker aanbevelen. MANNEN TOPPIE gedaan.
  • Review door Tim, Raalte
    Beoordeeld op 7 mei 2013
    Aanleggen terras/paden tuin
    Dankzij de flexibiliteit van, van Bennekom hadden wij na het akkoord geven op de offerte binnen 2 weken onze achtertuin bestraat. Deze 3 mannen zijn harde werkers die een mooi resultaat achter hebben gelaten. Wij zijn erg tevreden. (mijn schoonvader gaf aan dat hij misschien ook nog wel de oprit door ze wilde laten doen en aangezien hij best kieskeurig is, zegt dit wel wat over deze mannen)
  • Review door hilda, 't Harde
    Beoordeeld op 5 mei 2013
    3 bloembakken metselen
    erg vriendelijke mannen, geen gezeur maar lekker werken. jongens bedankt voor het maken van onze bloembakken! helemaal top
  • Review door Peter, Emmeloord
    Beoordeeld op 14 apr 2013
    Achtertuin bestrating opnieuw erin leggen en zand erbij i.v.m. Verz...
    De mannen kwamen mooi op tijd zoals was afgesproken.Hebben alle bestrating eruitgehaald,cirkel naar andere plek verplaatst en alles weer netjes bestraat.Het is zeer netjes geworden en we zijn dan ook echt tevreden hoe deze mannen het gefixt hebben.ze waren er om 8:00 uur en om 14:00 uur zat alles erin,aangetrilden ingevoegd. Als er weer iets moet gebeuren zal ik zeker deze jongen van Multiedienst van Bennekom bellen.Zal en kan ze aan iedereen echt aanbevelen.chappo en jongens :nog bedankt