Met AFL heb ik duidelijk een vakman in huis gehad. Hij kwam eerst langs om de werkzaamheden op te nemen zodat je goed weet wat je kunt verwachten. Bij de uitvoering prima meegedacht en goede voorstellen gedaan en daarmee het karwei professioneel uitgevoerd. En dus een tevreden klant!
Mijn meterkast was echt een bende en zag na het bezoek van deze vakman er weer echt keurig uit. Hij vond het wel lastig om alle draden te labelen wat wat was, maar uiteindelijk heeft hij alles werkend achtergelaten. Het enige minpuntje vond ik dat de buitendeur open moest blijven staan en het vroor buiten, misschien was hij allergisch voor mijn katten en honden, maar het was daardoor echt koud in huis.
Fotty was snel met reageren, duidelijk in zijn afspraken en snel in de uitvoering.
Gewoon geen gezeur (over meer en minder werk), snelle (goede oplossingen), meedenken met de klant en in belang van de klant (wat soms betekend dat hij er zelf minder werk en daardoor minder verdiend)
We zijn zeer tevreden met de manier waarop de opdracht is uitgevoerd. De situatie bleek ingewikkelder dan gedacht, maar in goed overleg is de klus geklaard. Fotty moest hiervoor zelfs een tweede keer terugkomen, maar in z'n totaliteit is alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs uitgevoerd. Prijs/kwaliteitsverhouding is ons inziens prima. Al met al een sympathiek persoon die de klus vakkundig heeft geklaard. We bevelen dit bedrijf van harte aan.
Goed, snel en netjes heeft deze monteur onze meterkast weer op orde gemaakt en een nieuwe groep geplaatst. Aardige en nette monteur, zeker waar voor je geld!
AFL electro-techniek is een bedrijf waar je van op aan kan. Goede service, vriendelijk personeel en een nette manier van werken. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.
Fotty heeft de opdracht netjes uitgevoerd. Voorafgaand aan de uitvoering via de mail een aantal details met hem besproken. Goed advies van hem gekregen.
Paar dagen van te voren heb ik hem gevraagd ook nog een 4 polige aardlekschakelaar en uitbreiding groepenkast gevraagd. Dit heeft hij netjes geregeld.
Op de dag van uitvoering was hij prima op tijd ondanks het barre winterweer met sneeuw.
Fotty levert kwaliteit en is een betrouwbare vakman.