Afbouwteam

Afbouwteam beoordelingen (189)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Leusden
    Beoordeeld op 19 okt 2010
    Glad pleisterwerk wanden en plafonds
    Fijne samenwerking geweest met Han Afbouw. Ze hebben me goed geadviseerd en het werk heel netjes uitgevoerd. Ben tevreden over het geleverde werk. Goede service. Flexibel.

• Review door Froukje, Nijmegen
    Beoordeeld op 22 sep 2010
    Stucwerk huiskamer: plafond en muren
    Na het bod op werkspot is Serkan Han bij ons langs geweest. Hij heeft ons uitgebreid en zeer volledig geadviseerd over het werk dat bij ons gedaan moest/kon worden. Wat zou mooier zijn, wat zou steviger/duurzamer zijn, wat moest er na het stucen nog gebeuren etc. Op basis van zijn advies en getoonde betrokkenheid zijn we in zee gegaan met HAN Afbouw en hebben we geen andere stucadoor meer benaderd. Ondanks dat we dat wel van plan waren en het feit dat Han Afbouw niet de goedkoopste aanbieder was. De prijs per m2 werd uiteindelijk ook iets duurder omdat we het plafond wilden laten schuren en dat is prijzer dan het glad stucen (wat in onze opdracht op Werkspot stond). Op zeer korte termijn konden ze aan de slag. Ze hebben zich goed gehouden aan de afspraken. Onder leiding van Hamit Han is de hele woonkamer (wanden en plafond) in 1 dag gestucd ('s ochtends met 2 man, 's middags met 4). Er is netjes gewerkt: alles was keurig afgeplakt met tape, stucloper en plastic en toen het werk klaar was is ook alles weer netjes opgeruimd. Het resultaat is mooi: spiegelgladde wanden, op alle hoeken beschermstrips, een mooi geschuurd plafond. Ondanks een intern misverstand binnen HAN Afbouw over de hoeveelheid werk en een te maken koofje van gips, hebben ze zich gehouden aan de afspraak. Ze hebben het misverstand intern opgelost en het probleem niet neergelegd bij ons. Jammer dat we Serkan Han niet meer hebben gezien, met hem hadden we de oorspronkelijke afspraken gemaakt. Communiceren met Serkan en Hamit Han gaat prima. Met de andere mannen is dat lastiger omdat zij niet of nauwelijks Nederlands spreken.

Beoordeeld op 31 jul 2010
    Stucen souterrain
    Ik ben heel blij met dit bedrijf. Mijn man kan alles op klusgebied, behalve stucen. En met zijn perfectionisme ben je toch erg kritisch. Ze konden meteen beginnen. En hadden het zo af met drie man op de werkvloer. Ik moest wel even wennen dat de stucadoors geen nederlands spreken, maar eigenaar Hamit kwam vaak langs om te kijken of alles nog naar mijn wens ging. Als de stucadoors het niet helemaal goed begrepen had, werd het gewoon alsnog gedaan / aangepast. Ik heb eerder ervaring gehad met Polen die ik niet kon verstaan, maar dit was echt een andere situatie door de aanwezigheid van Hamit zelf. Ik denk dat je op Hamit echt kunt bouwen, met het verantwoordelijkheidsgevoel dat hij heeft. We zijn nu ontevreden over een paar kleine plekjes, en dat komt hij morgen meteen maken. De stucadoors zijn echte vakmannen: rustig, precies, en ze houden het best schoon door alles netjes af te plakken. Het stucwerk is echt recht en glad. Ik ben zeker ook niet ontevreden over de prijs, want je portemonnee is toch ook belangrijk. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan vrienden (zelf bij mijn schoonvader, en daar gaat hij nu ook aan de slag). En ik weet ze nu direct te vinden voor mijn volgende klus.

• Review door Werkspot-gebruiker uit Naarden
    Beoordeeld op 19 jul 2010

Beoordeeld op 19 jul 2010
    Glad pleisterwerk (strak), Arnhem
    Han afbouw heeft flexibel en goed werk geleverd. enig minpunt in de uitvoering van het geheel is dat het plafond bij strijklicht niet strak is. De muren daarentegen zijn zeer netjes en vakkundig gedaan.

• Review door Werkspot-gebruiker uit Rijssen
    Beoordeeld op 16 jul 2010
    Stuccen wanden
    Alle muren zijn glad gestucd en correct afgewerkt. Planfond schuurwerk is heel slordig en niet goed afgewerkt. Na oplevering is afgesproken door Serkan dat plafond inderdaad niet goed is gestucd en geschuurd. Nieuwe datum is gepland en wordt kosteloos hersteld. Nadat Serkan "weg" is, is er contact geweest met de "nieuwe' baas van HanAfbouw. Dit leverde zoveel problemen op, dat hij het geleverde kwaliteit voldoende achtte en weinig zin had om het plafond te herstellen zoals Serkan het voorgesteld had. Nadat de baas dreigementen naar mij toe had geuit en vóóraf eerst het geld wilde hebben (afgesproken: ná oplevering en tevredenheid betalen), is hij kwaad weggelopen. Dag later belde een ander medewerker dat ze conform afspraak het plafond zouden herstellen. Dat is inmiddels gebeurd en ben nu daarover tevreden. Mijn conclusie is: Met Serkan was het goed zaken doen; hij kwam de afspraken correct na. Nu hij er niet meer is en ik ervaring heb met de "nieuwe baas" zou ik absoluut géén opdracht meer door het bedrijf HanAfbouw laten uitvoeren. Zeer slechte ervaring. Het andere probleem wat ik zéér onprettig vond is dat de stucadoors géén woordje Nederlands spreken en alleen in het Turks praten. Maw: géén communicatie met de stucadoors mogelijk. Bovenstaande is zeer kritisch maar wil een ieder toch laten weten wat voor ervaring uiteindelijk met HanAfbouw heb gehad. Doe uw voordeel ermee!!!
    (Bewerkt op 27 dec 2011)

Beste Klant, De referentie die u geeft is helemaal incorrect. Ik vind jammer dat u op zo een manier refereert, wij hebben het werk eerste instantie gemaakt en de wanden zagen er prachtig uit, alleen aan de schuurplafond een probleem en heb u beloofd om de plafond opnieuw te schuren. En dit is ook gebeurd. Het werk is helemaal perfect opgeleverd aan u. Frans, ik had u iets meer ingeschat. Dat je een eerlijke manier referentie zou schrijven maar helaas eerlijkheid is er niet bij u. Jammer dat u op deze manier heeft gehandeld. Met vriendelijk groet, AFBOUWTEAM

Beoordeeld op 7 jul 2010
    65m2 glad stucwerk in Zutphen voor 10 juli
    De opdracht is fantastisch uitgevoerd door dhr. Han. Er is door Hamit Han en zijn team zeer vakkundig en snel gewerkt met spiegelgladde wanden als resultaat. Wij waren zo tevreden dat wij besloten hebben meteen ook het hele trappenhuis te laten stuccen. dit kon meteen de volgende dag. Ook in gezelschap is Hamit een zeer sympathieke man en overduidelijk een perfectionist met jaren ervaring. Ik kan iedereen het werk van dhr. Han aanraden. Hamit ik vond het een zeer aangename kennismaking en we zullen veel plezier hebben van ons nieuwe huis... groeten Demian

• Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 2 jun 2010
    Stuccen en schilderklaar maken wanden
    De opdracht is goed uitgevoerd, mooie gladde wanden, we zijn er erg tevreden over. Kozijnen en vloer mochten wel afgeplakt/schoongemaakt worden na het werk. Ook op de afgesproken tijd aanwezig zijn ipv een uur later hadden wij liever gezien. Verder is het contact met Serkan erg prettig, hij denkt mee, is zeer vriendelijk en redelijk goed bereikbaar.

Beoordeeld op 24 mei 2010
    Het glad stuccen van woonkamer gang en keuken
    Serkan Hankwam bij de eerste afspraak al proffesioneel over. Had de juiste meetapparatuur parraat. Goeie afspraak kunnen maken over de prijs. Staat open voor eventuele wijzigingen. Konden ook al erg snel beginnen. Serkan kwam zelf ook regelmatig kijken hoe zijn werklui presteerden. Jammer dat de eerste dag de cummunicatie met Michael wat minder was ivm slecht nl praten. Maar verder wijnig last van gehad. Het eindresultaat mag er wezen! Supergladde muurtjes en plafond in mn keuken gang en huiskamer. Ook toen het al af was nam Serkan nog contact op ivm verborgen gebreken eventueel. Bedankt Serkan Han..

Beste Luc, Het was een prettige samenwerking. Ik wens je nog veel succes toe met schilderwerk/sauswerk. Tot ziens, Groet Serkan

Reactie geplaatst 24 mei 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dieren
    Beoordeeld op 15 mei 2010
    Rechte wand stuccen en spagtelen
    Werken schoon, vakkundig en snel. Ben zeer te spreken over de kwaliteit.